Business FAQ


Ultima actualizare: 11 Iulie, 2023

Mai jos veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări. Dacă nu găsiți un răspuns, doriți să remediați o problemă sau doar doriți să ne spuneți cum am rezolvat-o, vă rugăm să ne contactați la corporate@comodio.com sau sunați la număr de telefon +373 (68) 204 901.

Întrebări Frecvente

#Generale

Nu, comodio.com este un agregator de prețuri. S-au format o mulțime de termeni similari în direcția tranzacționării online, cu toate acestea, principalele diferențe pot fi identificate:

Economisirea timpului cumpărătorului - combinăm un număr mare de oferte de produse, prețuri și furnizori într-un singur loc. Beneficiul incontestabil pentru utilizatorii noștri este oportunitatea de a alege și de a economisi timp.

Parteneri verificați - partenerii noștri sunt doar magazine online. Mai mult, fiecare partener este testat conform criteriilor noastre de calitate, astfel încât utilizatorii noștri să poată fi calmi și încrezători în fiecare achiziție.

Obiectivitate – nu suntem parte la tranzacție, nu primim plata pe site, nu organizăm vânzarea de mărfuri, logistică sau rezervări. Suntem doar un intermediar, comparăm prețuri și pur și simplu trimitem comanda cumpărătorului către partener, rămânând cât mai imparțial și obiectiv.

Dacă produsul dvs. nu este inclus în index (lista de prețuri), trebuie să acordați atenție următoarelor motive posibile:

Nume incorect al produsului - asigurați-vă că introduceți numele de brand, modelul corect și, de asemenea, respectați regulile standard pentru completarea cardului de produs. Pentru a rezolva această problemă, este suficient să corectați greșeala din denumirea produsului de pe site, restul urmând a fi făcut de COMODIObee în 24 de ore.

Produs duplicat - asigurați-vă că acest produs nu este un duplicat al altui produs care diferă doar prin link. Pentru a rezolva această problemă, trebuie să specificați un nume unic de produs, restul urmând a fi făcut de COMODIObee, în termen de 24 de ore.

Interdicție de scanare - asigurați-vă că nu împiedicați roboții să acceseze cu crawlere și să indexeze acest produs folosind fișierul robots.txt sau atributele „noindex”. Pentru a rezolva această problemă, este suficient să permiteți roboților să scaneze acest produs, COMODIObee se va ocupa de restul, în decurs de 24 de ore.

Stoc epuizat sau fără preț - asigurați-vă că introduceți un preț diferit de zero pentru articol și că articolul are o stare de stoc adecvată sau există un buton de cumpărare a produsului. Pentru a rezolva această problemă, este suficient să indicați datele lipsă, restul urmând a fi făcut de COMODIObee în 24 de ore.

Magazinul dvs. nu a fost adăugat încă - dacă produsele dvs. nu au apărut încă în index, înseamnă că magazinul dvs. este încă situat în listă pentru adăugare. În acest caz, nu trebuie să faceți nimic, totul va fi rezolvat automat.

Magazinul dvs. este blocat - dacă toate produsele dvs. au dispărut din index, înseamnă că magazinul dvs. este blocat. Magazinele primesc această stare dacă încalcă regulile pentru adăugarea unui magazin. Pentru a rezolva această problemă, trebuie să contactați support@comodio... prin e-mail.

Nu, doar o persoană juridică care a trecut validarea conform criteriilor noastre - poate fi vânzător.

Dacă ofertele dvs. de produse nu sunt marcate credit 0%, ar trebui să aveți în vedere următoarele motive posibile:

Fără informație despre rate - asigurați-vă că pe pagina ofertei de produs există informații că produsul este disponibil pentru achiziție în rate, precum și toate condițiile și termenii.

Plata primei rate in ziua cumpărării - asigurați-vă că condițiile de rate nu implică un avans sau plata primei rate în ziua achiziției, deoarece credit 0% se aplică numai ofertelor disponibile în rate fără plată în avans, plată primei rate în ziua achiziției sau comisioane suplimentare.

Comisioane - asigurați-vă că termenele de rate nu implică plata unor taxe de prelucrare a datelor, deoarece credit 0% se aplică numai ofertelor disponibile în rate fără plată în avans, plată primei rate în ziua achiziției sau comisioane suplimentare.

#Cont

Da, dacă doriți să primiți și să procesați comenzi de la clienți, aveți nevoie de un cont de partener.

Având în vedere că ofertele dvs. de produse au fost deja adăugate, aceasta înseamnă că magazinul dvs. a trecut deja validarea necesară, iar înregistrarea unui cont de partener va fi cât mai rapidă posibil.

Da, puteți folosi același e-mail atât pentru comenzi, cât și pentru notificările de cont.

Separarea adreselor este doar pentru confortul dumneavoastră.

Pentru orice modificare a detaliilor contului dvs., trebuie să contactați serviciul de asistență: support@comodio.com.

Echipa noastră va actualiza sau adăuga informații despre magazinul dvs. online cât mai curând posibil.

Informațiile de livrare sunt furnizate de echipa noastră prin verificarea manuală a site-ului dvs. Toate informațiile de livrare sunt afișate într-o formă compactă în cardul de ofertă al magazinului dvs. online.

Pentru a modifica datele de livrare, trebuie mai întâi să le modificați pe site-ul dvs., apoi trebuie să contactați asistența: support@comodio.com. Echipa noastră va actualiza informațiile cât mai curând posibil.

#Plăți

Da, comisionul se percepe doar pentru comenzile finalizate cu o perioadă mai mare de 20 zile.

Plătești doar comisionul pentru comenzile finalizate. Nu există alte taxe, suplimentare sau ascunse.

Pentru a plăti comisionul trebuie să urmați instrucțiunile indicate în factură. Lista facturilor se află în secțiunea „Facturi” a contului dvs. de partener. Factura trebuie plătită în termen de 14 zile de la data facturii.

Imediat ce fondurile sunt creditate în contul nostru, starea facturii se va schimba în „Plătită” și veți vedea reîncărcarea soldului dvs. în contul partener, în secțiunea „Tranzacții”.

Lista facturilor se află în secțiunea „Facturi” a contului dvs. de partener.

Nu, dacă bonusul acoperă factura dvs. de plată, atunci suma facturii va fi debitată automat din bonusul dvs., iar factura va primi automat starea „Plătită”.

Da, dacă suma bonusului este suficientă pentru a plăti factura dvs., atunci suma facturii va fi dedusă automat din bonusul dvs., iar factura va primi automat starea „Plătită”.

Da, la formarea unei facturi se debiteaza in primul rand bonusul, iar diferenta ramasa va fi suma finala a facturii.

Dacă totuși suma bonusului acoperă întreg comisionul, atunci suma facturii va fi dedusă automat din bonusul tău, iar factura va primi automat starea „Plătit”.

Nu, bonusurile nu au o dată de expirare.

Suplimentul dvs. va fi luat în considerare automat în următoarea factură.

Factura se generează o dată pe lună. Factura include doar comisionul pentru comenzile din luna precedenta.

Factura include doar comisionul pentru comenzile din luna precedenta.

Dacă factura nu este plătită în primele 14 zile, atunci capacitatea de a accepta comenzi este blocată.

Da, partenerii sunt anunțați cu o lună înainte de modificarea ratelor dobânzii.

După ce s-a format factura, dispare posibilitatea de a anula comanda acestei facturi.

Dacă credeți că a apărut o eroare, va trebui să contactați echipa noastră de asistență: support@comodio.com și să vă explicați problema în detaliu. Echipa noastră va fi bucuroasă să vă ajute în rezolvarea oricăror probleme non-standard.

Deoarece factura calculează comisionul doar pentru comenzile plasate în luna precedentă, în majoritatea cazurilor, veți avea la dispoziție mai mult de 20 zile pentru a anula comanda.

Dacă, totuși, nu ați anulat comanda din greșeală, va trebui să contactați echipa noastră de asistență: support@comodio.com și să vă explicați problema în detaliu. Echipa noastră va fi bucuroasă să vă ajute în rezolvarea oricăror probleme non-standard.

#Încărcarea mărfurilor

Da, înainte de a utiliza datele fișierului dvs. CSV, acesta este verificat pentru erori.

În cazul oricăror probleme sau erori legate de fișierul dvs. CSV sau de căutarea automată a COMODIObee, va fi trimisă o notificare la adresa de e-mail a contului partener despre erorile găsite și pașii care trebuie urmați pentru a le corecta.

Un indicator al adăugării cu succes a ofertelor de produse poate fi absența notificărilor de eroare. În plus, puteți verifica disponibilitatea ofertelor dvs. de produse direct pe site-ul nostru.

Adăugarea ofertelor de produse pentru prima dată depinde de metoda de încărcare și poate dura:

  • COMODIObee - până la 3 zile lucrătoare.
  • CSV file - nu mai mult de câteva ore.

Toate completările și actualizările ulterioare au loc în timpul zilei.

În comparație cu metoda automată de adăugare a „COMODIObee”, metoda de încărcare a datelor „CSV file” vă permite să creșteți semnificativ viteza de actualizare a datelor din cauza absenței celui mai lung proces - căutarea produselor pe site-ul dvs. Deoarece toate datele sunt deja furnizate în fișierul CSV, acest proces este exclus automat.

#COMODIObee 🐝

Da, COMODIObee respectă regulile robots.txt.

Da, COMODIObee, dacă este disponibil, procesează xml hărțile site-ului.

În prezent, COMODIObee este capabil să proceseze până la 200k de pagini per magazin.

COMODIObee respectă regulile „noindex” și nu le scanează.

Cea mai simplă și rapidă modalitate este să înregistrați un cont de partener. De îndată ce magazinul dvs. este verificat, COMODIObee va începe să adauge automat produsele dvs.

Pentru a dezactiva accesarea cu COMODIObee, trebuie să specificați o regulă în fișierul robots.txt pentru User-Agent: COMODIObee.

User-agent: COMODIObee
Disallow: /

Pentru a reactiva scanarea, după dezactivare, trebuie să trimiteți o solicitare din e-mailul domeniului către corporate@comodio…. marcat cu „Reactivare” în linia de subiect.

O nouă crawling a site-ului, după deconectare, va avea loc automat, imediat după adăugarea de noi magazine în coada de conexiune, în ziua depunerii cererii.

În prezent, produse 18+ nu sunt scanate.

Da, COMODIObee poate prelucra site-urile JavaScript.

Da, COMODIObee urmează adresa finală și acceptă până la 5 redirecturi pe pagină.

Dacă produsul dvs. nu este inclus în index (lista de prețuri), trebuie să acordați atenție următoarelor motive posibile:

Nume incorect al produsului - asigurați-vă că introduceți numele de brand, modelul corect și, de asemenea, respectați regulile standard pentru completarea cardului de produs. Pentru a rezolva această problemă, este suficient să corectați greșeala din denumirea produsului de pe site, restul urmând a fi făcut de COMODIObee în 24 de ore.

Produs duplicat - asigurați-vă că acest produs nu este un duplicat al altui produs care diferă doar prin link. Pentru a rezolva această problemă, trebuie să specificați un nume unic de produs, restul urmând a fi făcut de COMODIObee, în termen de 24 de ore.

Interdicție de scanare - asigurați-vă că nu împiedicați roboții să acceseze cu crawlere și să indexeze acest produs folosind fișierul robots.txt sau atributele „noindex”. Pentru a rezolva această problemă, este suficient să permiteți roboților să scaneze acest produs, COMODIObee se va ocupa de restul, în decurs de 24 de ore.

Stoc epuizat sau fără preț - asigurați-vă că introduceți un preț diferit de zero pentru articol și că articolul are o stare de stoc adecvată sau există un buton de cumpărare a produsului. Pentru a rezolva această problemă, este suficient să indicați datele lipsă, restul urmând a fi făcut de COMODIObee în 24 de ore.

Magazinul dvs. nu a fost adăugat încă - dacă produsele dvs. nu au apărut încă în index, înseamnă că magazinul dvs. este încă situat în listă pentru adăugare. În acest caz, nu trebuie să faceți nimic, totul va fi rezolvat automat.

Magazinul dvs. este blocat - dacă toate produsele dvs. au dispărut din index, înseamnă că magazinul dvs. este blocat. Magazinele primesc această stare dacă încalcă regulile pentru adăugarea unui magazin. Pentru a rezolva această problemă, trebuie să contactați support@comodio... prin e-mail.

#Indexarea

Toate produsele găsite de robotul nostru COMODIObee sau găsite într-un fișier CSV sunt indexate automat în 24 de ore, și dacă sunt indexate cu succes, sunt adăugate la lista de prețuri.

Indexarea are loc automat, fără participarea dumneavoastră, la fiecare 24 de ore, pentru toate produsele noi, produsele cu un nume schimbat, produsele cu un link nou.

Dacă produsul dvs., după corectarea unei erori de nume, nu este inclus în index (lista de prețuri), trebuie să acordați atenție următoarelor motive posibile:

Nu toate erorile au fost remediate. Pentru indexare, numele produsului poate fi folosit ca parte vizibilă a paginii, precum și alte date (title, description) sau microdata. Asigurați-vă că corectați eroarea și în alte locuri.

Nu au trecut 24 de ore. Asigurați-vă că au trecut cel puțin 24 de ore de la efectuarea modificărilor.

Interdicție de scanare - asigurați-vă că nu împiedicați roboții să acceseze cu crawlere și să indexeze acest produs folosind fișierul robots.txt sau atributele „noindex”. Pentru a rezolva această problemă, este suficient să permiteți roboților să scaneze acest produs, COMODIObee se va ocupa de restul, în decurs de 24 de ore.

Magazinul dvs. este blocat - dacă toate produsele dvs. au dispărut din index, înseamnă că magazinul dvs. este blocat. Magazinele primesc această stare dacă încalcă regulile pentru adăugarea unui magazin. Pentru a rezolva această problemă, trebuie să contactați support@comodio... prin e-mail.

Dacă produsul dvs. nu este inclus în index (lista de prețuri), trebuie să acordați atenție următoarelor motive posibile:

Nume incorect al produsului - asigurați-vă că introduceți numele de brand, modelul corect și, de asemenea, respectați regulile standard pentru completarea cardului de produs. Pentru a rezolva această problemă, este suficient să corectați greșeala din denumirea produsului de pe site, restul urmând a fi făcut de COMODIObee în 24 de ore.

Produs duplicat - asigurați-vă că acest produs nu este un duplicat al altui produs care diferă doar prin link. Pentru a rezolva această problemă, trebuie să specificați un nume unic de produs, restul urmând a fi făcut de COMODIObee, în termen de 24 de ore.

Interdicție de scanare - asigurați-vă că nu împiedicați roboții să acceseze cu crawlere și să indexeze acest produs folosind fișierul robots.txt sau atributele „noindex”. Pentru a rezolva această problemă, este suficient să permiteți roboților să scaneze acest produs, COMODIObee se va ocupa de restul, în decurs de 24 de ore.

Stoc epuizat sau fără preț - asigurați-vă că introduceți un preț diferit de zero pentru articol și că articolul are o stare de stoc adecvată sau există un buton de cumpărare a produsului. Pentru a rezolva această problemă, este suficient să indicați datele lipsă, restul urmând a fi făcut de COMODIObee în 24 de ore.

Magazinul dvs. nu a fost adăugat încă - dacă produsele dvs. nu au apărut încă în index, înseamnă că magazinul dvs. este încă situat în listă pentru adăugare. În acest caz, nu trebuie să faceți nimic, totul va fi rezolvat automat.

Magazinul dvs. este blocat - dacă toate produsele dvs. au dispărut din index, înseamnă că magazinul dvs. este blocat. Magazinele primesc această stare dacă încalcă regulile pentru adăugarea unui magazin. Pentru a rezolva această problemă, trebuie să contactați support@comodio... prin e-mail.