Termeni şi Condiţii


Ultima actualizare: 13 Aprilie, 2023

Prin utilizarea serviciului „COMODIO.com”, sunteți de acord cu următorii termeni:

1. „COMODIO.com” (denumit în continuare „serviciul”) nu este responsabil pentru integralitatea și exactitatea informațiilor și își rezervă dreptul de a modifica conținutul serviciului fără o notificare prealabilă către utilizatori.

2. Serviciul nu este un operator economic sau furnizor de bunuri și nu vinde (livrează) bunuri. Operatorul economic (denumit în continuare „ca vânzător”) este singurul responsabil pentru relevanța prețurilor și disponibilitatea mărfurilor în depozit.

3. Conținutul serviciului este disponibil utilizatorilor numai pentru uz personal și necomercial. Nu puteți utiliza sau copia conținutul fără permisiunea scrisă prealabilă a serviciului.

4. Toate informațiile furnizate pe serviciu sunt cu titlu de referință, sunt doar cu caracter informativ și colectiv. Informațiile despre condițiile de vânzare a produsului, precum și despre costul de livrare, trebuie verificate la vânzător.

5. Compatibilitatea mărfurilor trebuie verificată cu vânzătorul sau producătorul acestui produs.

6. Informațiile despre costul și disponibilitatea bunurilor furnizate de o terță parte, fiind informații publice și deschise, nu pot face obiectul procedurilor.

7. Mărcile comerciale postate pe site sunt proprietatea proprietarilor respectivi.

8. Condițiile detaliate pentru achiziționarea de bunuri în rate sau la credit, costul integral al împrumutului, precum și alte condiții de credit ar trebui specificate pe site-ul vânzătorului sau al instituțiilor financiare partenere.

9. Toate reclamațiile privind comportamentul necorespunzător al vânzătorului, serviciul de calitate slabă contrar legislației Republicii Moldova sau furnizarea prematură a serviciilor trebuie trimise la adresa de e-mail: complaints@comodio.... serviciu, precum și către Agenția pentru protecția drepturilor consumatorilor. Fiecare reclamație trimisă la adresa serviciului este luată în considerare și afectează ratingul vânzătorului, care este inițial 5 (cinci) puncte.

10. Orice produs cumpărat de la vânzător este supus returnării în termen de 14 zile, în conformitate cu legislația actuală a Republicii Moldova. Telefoanele mobile, tabletele și orice alte produse complexe din punct de vedere tehnic de bună calitate (fără defecte din fabrică și alte defecțiuni identificate de un centru de service autorizat) nu pot fi returnate sau schimbate, în conformitate cu anexa la Decretul Guvernului Republicii Moldova nr. 1465, modificată la 12.06.17 privind aprobarea Regulilor privind schimbul de produse nealimentare și perioadele de garanție, telefoanele mobile sunt bunuri complexe din punct de vedere tehnic, care nu sunt supuse dreptului de returnare sau schimb, dacă nu vă plac bunurile , nu se potrivesc în culoare, formă, caracteristici tehnice și alte motive care nu au legătură cu defectele din fabrică.

11. Toți vânzătorii se angajează să lucreze în conformitate cu legislația Republicii Moldova și oferă o garanție deplină pentru absolut toate bunurile (perioada de garanție trebuie verificată cu vânzătorul).

Linkuri și surse importante:

Agenția pentru Protecția Consumatorilor
MD 2012, Chișinău, str. Vasile Alexandri. 78, etaj 1 și 5
Tel: 022-74-14-64
Email: consumator@apc.gov.md

Decretul Guvernului Republicii Moldova nr. 1465
modificat la 12.06.17

COMODIO face diferența. Mai multe motive pentru a cumpăra și a economisi cu noi.

De ce COMODIO?

Iată câteva motive întemeiate:

✅ Compararea preturilor 🇲🇩 magazinelor din Moldova
✅ În rate 👌 fără avans
✅ Comandă rapidă 🚀 cumpără cu 1 click
✅ Magazine 🛍 toate magazine de încredere
✅ Cel mai bun preț 🥇 întotdeauna pe primul loc

Comod

La calculator, tabletă sau smartphone, oriunde.

Dispozitive de vizualizare COMODIO

Simplu

Prețuri din toate magazine într-un singur loc.

Comparați și căutați prețuri ieftine pe COMODIO

Disclaimer: Informațiile furnizate pe COMODIO.com au doar scop informativ și nu reprezintă o ofertă publică. Condiția de vânzare, precum și costul de livrare, trebuie discutate cu vânzătorul. Verificați сonținutul ambalajului și compatibilitatea produselor cu vânzătorul sau producătorul. Imaginile produselor, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Costul și disponibilitatea produselor, fiind informații publice și deschise, nu pot face obiectul controlului judiciar și pot fi modificate fără notificare prealabilă. Mărcile comerciale afișate pe site sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Condițiile detaliate pentru achiziționarea în credit sau împrumuturi, costul integral al împrumutului, precum și alte condiții de credit ar trebui specificate pe site-ul vânzătorului sau al instituțiilor financiare partenere.