Căști bluetooth

Ghid pentru cumpărarea unui set cu cască bluetooth

  • Sunteți blocat în biroul dvs. de acasă, iar conversațiile sunt partea principală a muncii dvs., de exemplu, în departamentul de vânzări sau în serviciul pentru clienți?
  • Obosit de microfon în căști nu este de calitate profesională?
  • Nu ești un fan al volumului unui set cu cască pentru PC?

Atunci are sens să echipezi corect. Nu este nimic mai bun pentru această slujbă decât o cască telefonică. Pe măsură ce piața acestor dispozitive crește și tehnologiile sunt în continuă îmbunătățire, companiile depun toate eforturile pentru a satisface nevoile utilizatorilor în funcție de nevoile lor. Deci, dacă aveți nevoie de căști pentru apeluri telefonice, ați ajuns la locul potrivit.

Pentru comunicare nestingherită

Dacă de multe ori trebuie să atârnați de celălalt capăt al firului, dar trebuie să luați notițe, să vizualizați documente, să navigați prin diferite ferestre ale computerului, să țineți receptorul într-o mână nu este în întregime practic. În acest caz, alegeți un set cu cască. Nu puteți doar să auziți interlocutorul, ci și să-i răspundeți cu o singură lovitură a degetului mare.

Gama de căști oferite este diversă, adaptându-se la diferite niveluri de confort și chiar la obiceiuri diferite. De exemplu, dacă nu vă place să purtați o bandă de susținere, există modele cu benzi de gât care ar trebui să se potrivească. Același lucru este valabil și pentru acele modele pe care le preferați mai restrânse. În acest caz, alegeți căști cu căști.

Tehnologii adaptive

după ce ați ales un set cu cască care să răspundă așteptărilor dvs. ergonomice, trebuie să decideți modul de transmisie. Setul cu cască DECT (sau digital Enhanced Cordless Telecommunications) se bazează pe un sistem care este proiectat să fie extrem de sigur.

este de obicei conceput astfel încât să fie cât mai sigur posibil de hackeri. În plus, mai multe telefoane pot funcționa pe aceeași bază. Bluetooth este ușor de utilizat, doar pereche diferite dispozitive compatibile. Dacă nu sunteți confuz de cablare, unele modele sunt încă echipate cu un cablu vechi bun. Cu toate acestea, asigurați-vă că lungimea sa satisface nevoile dvs. de mobilitate.

Varietate de opțiuni

Pentru un confort mai mare, producătorii au dezvoltat căști de telefon reglabile care se potrivesc cu dimensiunea capului sau chiar cu obiceiurile tale. Dacă aveți nevoie de mai mult control și protecție, alegeți un model cu reducere activă a zgomotului și/sau control al volumului. Nimic nu ar trebui să vă împiedice să purtați o conversație liniștită.

Nou
Plantronics Voyager 5200
2 450 lei
are oferte
Aici poți compara prețuri la Plantronics Voyager ..
Nou
Credit 0%
Plantronics Voyager Legend
1 950 lei
are oferte # 87300-05
Aici poți compara prețuri la Plantronics Voyager ..
Nou
Credit 0%
Navitel Solar Car BT
599 lei
are oferte # 8594181742016
Aici poți compara prețuri la Navitel Solar Car BT..
Nou
Hama MyVoice1300
439 lei
are oferte
Aici poți compara prețuri la Hama MyVoice1300 pr..
Nou
Credit 0%
Tellur Magneto
429 lei
are oferte # TLL511221
Aici poți compara prețuri la Tellur Magneto prin..
Nou
Baseus A05 Black
376 lei
are oferte # A0002011
Aici poți compara prețuri la Baseus A05 Black pri..
Nou
Hoco E26 Plus Black
369 lei
are oferte # 712103
Aici poți compara prețuri la Hoco E26 Plus Black ..
Nou
Ttec Freestyle
349 lei
are oferte
Aici poți compara prețuri la Ttec Freestyle prin..
Nou
Promate Aural
329 lei
are oferte
Aici poți compara prețuri la Promate Aural print..
Nou
Tellur Vox 60
299 lei
are oferte # TLL511381
Aici poți compara prețuri la Tellur Vox 60 print..
Afişare 1 - 10 din 42 (5 pagini)