Televizoare

Ghid, Funcții, Sfaturi

Utilizați acest ghid de cumpărare a televizorului pentru a găsi televizorul potrivit pentru nevoile și bugetul dvs.

#Content

  1. Sfaturi rapide
  2. Dimensiunea
  3. Rezoluția
  4. Rezoluția 8K
  5. Frecvenţa
  6. LCD, OLED, LED
  7. SmartTV
  8. Audio
  9. Preț corect

Cumpărare un televizor astăzi

Când cumpărați un televizor în zilele noastre, există o mulțime de lucruri de luat în considerare. Există o selecție uriașă de tehnologii, caracteristici și funcționalități diferite pentru a vă ajuta să vă dați seama, ca să nu mai vorbim de multe abrevieri de înțeles.

Distanța față de ecranul televizorului

Cumpărarea unui televizor este adesea o achiziție semnificativă, așa că doriți să vă asigurați că vă investiți banii câștigați cu greu în ceva care vă va dura mult timp. Cu lecțiile învățate din sute de recenzii, ghiduri și explicații tehnice, avem cunoștințele necesare pentru a naviga în sălbăticia cumpărăturilor TV.

Sfaturi rapide

Dacă vă grăbiți, iată cele mai importante lucruri pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a cumpăra un televizor in Moldova. Vă explicăm fiecare dintre aceste puncte mai detaliat în ghidul nostru de cumpărare TV de mai jos:

Nu cumpărați un televizor de la vitrină. Evitați să cumpărați un televizor de la raft decât dacă căutați un televizor cu o reducere substanțială. Și chiar și atunci, luați în considerare dacă această economisire merită performanța degradată a matricei TV. Nu toate magazinele specifică acest punct pe site-ul lor, prin urmare, atunci când cumpărați, asigurați-vă că verificați cu operatorul dacă acest televizor a fost afișat sau este un televizor complet nou despachetat.

Nu cumpărați un televizor cu rezoluție mai mică de 4K. Evitați televizoarele full HD sau 1080p, cu excepția cazului în care sunteți în căutarea unui al doilea (sau al treilea) televizor. Și chiar și atunci gândiți-vă dacă vă puteți crește bugetul la 4K.

Puteți sări peste televizoarele 8K (deocamdată). Televizoarele 8K sunt foarte scumpe, iar filmele și emisiunile 8K nu sunt încă disponibile.

Așteptați-vă să plătiți în jur de 10.000 de lei pentru un televizor 4K de 55 de inchi de buget bun. Și cel puțin 16.000 de lei pentru un model de 65 de inchi. Modelele cu o imagine mai bună, difuzoare mai bune și funcții de generație următoare vor costa mai mult.

Atenție la ratele de reîmprospătare de 60 Hz sau 120 Hz: Când vine vorba de rate de reîmprospătare, 60 Hz este bună, dar 120 Hz este mai bună. Ratele de reîmprospătare mai mari oferă o mișcare mai lină pentru orice, de la filme și spectacole la sporturi și jocuri live.

Căutați un set compatibil HDR: oferă culori mai realiste și un contrast mai bun. Este de preferat să luați în considerare un televizor care acceptă formate mai avansate și anume HDR10+ sau Dolby Vision. Unii le vor accepta pe ambele.

Televizoarele OLED arată mult mai bine decât majoritatea televizoarelor LCD: Dar televizoarele QLED de la Samsung, Vizio și TCL sunt o cale de mijloc accesibilă.

Căutați cel puțin patru porturi HDMI. Și, dacă puteți, alegeți formatul HDMI 2.1 mai nou.

Plănuiți să cumpărați o bară de sunet. Difuzoarele televizorului sunt mai rele în zilele noastre, deoarece ecranele sunt mai subțiri.

Dimensiunea ecranului: găsirea locului potrivit

Fie că sunteți în căutarea unui televizor simplu sau a unui televizor de ultimă generație, dimensiunea ecranului este probabil cel mai important factor în decizia dvs. Gândește-te la câți oameni din familia ta se uită de obicei la televizor în același timp și unde vei plasa noul tău televizor. Apoi alegeți cea mai mare dimensiune de ecran care se potrivește confortabil în spațiul respectiv și în limita bugetului dvs. Astăzi, având în vedere prețul, performanța și un living tipic, cea mai profitabilă diagonală variază de la 55 la 65 de inchi.

Distanța față de ecranul televizorului

Dimensiunea ecranului depinde și de cât de aproape stați de televizor. Practic, dacă poți vedea pixeli individuali pe ecran, atunci ești prea aproape. O regulă de bază este că ar trebui să stai la o distanță de televizor care este de trei ori înălțimea ecranului pentru HD și de numai 1,5 ori înălțimea ecranului pentru 4K Ultra HD. Cu alte cuvinte, poți sta de două ori mai aproape de un televizor 4K UHD.

Niciun ghid de cumpărare TV, oricât de detaliat, nu poate înlocui propria experiență și judecată. Dacă aveți ocazia, mergeți la cumpărături și uitați-vă la televizor. Deși conținutul 4K este mai puțin comun decât 1080p, disponibilitatea acestuia se îmbunătățește datorită serviciilor precum Netflix. Este posibil să aveți nevoie de tehnologie cu rezoluție mai mare dacă intenționați să stați aproape de un ecran foarte mare.

Dar ar trebui să vă gândiți și unde va fi instalat televizorul în casa dvs. Deși sfatul de mai sus este pentru sufragerie și home theater, ar trebui să luați în considerare ce dimensiune este potrivită pentru alte părți ale casei, cum ar fi dormitorul sau bucătărie, unde ar putea fi nevoie de un televizor mai mic.

Rezumat: selectați o dimensiune și o rezoluție a ecranului care se potrivesc cu distanța la care veți sta de ecran. Am începe de la 55 de inchi, cu excepția cazului în care locuiți într-un apartament mic sau într-un cămin.

Rezoluția ecranului dvs. este 8K, 4K sau HD?

Rezoluția descrie numărul de pixeli care alcătuiesc o imagine pe un afișaj, în rânduri orizontale și coloane verticale. Mai mulți pixeli au ca rezultat o imagine mai clară și detalii mai fine, astfel încât rezoluția mai mare este (aproape întotdeauna) mai bună.

Compararea rezoluției ecranului

Niciun ghid de cumpărare TV nu ar fi complet fără a discuta soluția. De ani de zile, 1920 x 1080, numit și full HD, a fost standardul. Cu toate acestea, producătorii de televizoare trec rapid la televizoare Ultra HD (numite și 4K). Aceste modele 4K au de patru ori mai mulți pixeli decât ecranele HDTV actuale. Vorbim despre 2160 de linii orizontale sau 3840 x 2160 pixeli.

Cel mai mare avantaj al televizoarelor 4K este că obiectele mici de pe ecran au mai multe detalii, inclusiv text mai clar. În general, imaginile sunt mai bogate și mai realiste decât la HDTV, dar beneficiile pot să nu fie semnificative. O imagine mai clară are, de asemenea, avantajul suplimentar de a vă permite să vizualizați confortabil ecranul de la o distanță mai mică, făcând televizoarele mai mari mai confortabil de vizionat într-o casă de dimensiuni obișnuite.

Videoclipurile Ultra HD arată grozav și există tot mai mult conținut de care să te bucuri. Mai multe servicii de streaming, cum ar fi Netflix, Amazon Video și chiar YouTube, au început să ofere conținut 4K, făcând televizoarele inteligente și stick-urile de streaming cea mai bună alegere pentru a găsi cu ușurință filme și emisiuni 4K. Discurile Blu-ray Ultra HD devin, de asemenea, din ce în ce mai frecvente, iar majoritatea lansărilor majore din aceste zile vor fi în 4K.

Există deja mai multe televizoare 8K la preț redus pe piață. Aceste ecrane au o rezoluție de patru ori mai mare decât televizoarele 4K, oferind un salt uriaș în calitatea imaginii. Cu toate acestea, căutarea de conținut care profită din plin de această rezoluție mai mare este extrem de limitată.

Concluzie: Ultra HD, numit și 4K, a devenit standardul și este cea mai bună alegere dacă doriți să vă justificați investiția în viitor. Puteți cumpăra deja televizoare 8K cu rezoluție mai mare, dar vă recomandăm să așteptați.

Rezoluția 8K

Dacă ați crezut că trecerea la rezoluția 4K a fost uimitoare, veți fi uimit de rezoluția 8K, care îmbunătățește și mai mult detaliile la 7680 x 4320 pixeli. Este uimitor de văzut și este următorul lucru important în televizoarele de larg consum. Dar orice ghid de cumpărare TV care merită să vă spună să nu vă cheltuiți banii pe el încă.

Toate aceste detalii uimitoare sunt incredibile, dar încă le lipsește un element crucial: conținutul. Nu există filme 8K disponibile pentru cumpărare, iar streamingul 4K este deja mai împovărător decât poate suporta conexiunea la internet a multor oameni.

Deocamdată, companiile speră că upscaling-ul elegant, asistat de AI, va face totul suficient de atractiv pentru a justifica prețuri care le depășesc cu mult pe cele ale seturilor premium 4K. Modelele 8K de pe piață sunt scumpe, dar continuă să se îmbunătățească. În timp ce primele modele se lăudau cu ecrane uriașe și prețuri la fel de umflate, au apărut televizoare 8K mai mici și mai accesibile – mai mici decât unele dintre cele mai bune televizoare inteligente 4K.

Rezumat: puteți amâna cumpărarea de televizoare 8K scumpe. Până când conținutul este disponibil, veți plăti o grămadă de bani pentru videoclipuri 4K upscalate.

Frecvenţa: mai rapid este mai bine

Rata de reîmprospătare, exprimată în Herți (Hz), descrie de câte ori pe secundă este reîmprospătată o imagine pe ecran. Rata de reîmprospătare implicită este de 60 de ori pe secundă sau 60 Hz. Cu toate acestea, în scenele cu obiecte în mișcare rapidă, o rată de reîmprospătare de 60 Hz poate duce la imagini neclare sau agitate, în special pe televizoarele LCD HD. Așadar, pentru a crea o imagine mai clară, producătorii au dublat rata de reîmprospătare la 120 Hz (și în unele cazuri până la 240 Hz).

Unele modele mai noi beneficiază de suport pentru High Frame Rate (HFR), ceea ce înseamnă că au atât rate de reîmprospătare mai mari, cât și suport suplimentar pentru conținutul de peste 60Hz. Deoarece conținutul HFR va veni atât din filme, cât și din transmisiuni live, iar HFR va fi deosebit de bun pentru transmisiunile sportive, aceasta este cu siguranță o funcție care merită verificată.

Jucătorii vor fi interesați în special de rata de reîmprospătare mai mare, iar cei cu PS5, Xbox Series X sau Xbox Series S care jocuri cu 120 Hz ar trebui să caute un televizor care să poată profita la maximum de acest lucru. Pentru consolele de jocuri mai vechi, 60 Hz este locul potrivit.

Atenție: Atenție la termeni precum „frecvența de reîmprospătare efectivă”, ceea ce înseamnă că rata efectivă de cadre este jumătate din rata de cadre anunțată (de exemplu, „rată de reîmprospătare efectivă de 120 Hz” este de fapt o rată de reîmprospătare de 60 Hz). Orice altceva se face cu procesarea video, nu cu reîmprospătarea ecranului.

Rezumat: majoritatea cumpărătorilor de televizoare nu ar trebui să cumpere un televizor cu o rată de reîmprospătare mai mică de 120 Hz pentru o imagine cât mai fluidă.

LCD, LED, OLED

Pe lângă televizoarele de proiecție, există practic doar două tipuri de televizoare pe piață: LCD și OLED. Dacă nu ai foarte mult venit disponibil, probabil că vei cumpăra un televizor LCD.

Afișaje LCD și LED

Cota leului de televizoare de astăzi sunt ecranele LCD cu iluminare LED din spate. Aceste kituri HD și Ultra HD folosesc diode emițătoare de lumină (LED-uri) pentru a ilumina ecranul LCD și pot fi extrem de subțiri. Multe dintre aceste televizoare pot lumina dinamic anumite părți ale ecranului și pot întuneca alte părți pentru a afișa mai bine combinația de zone luminoase și întunecate într-o scenă, o caracteristică cunoscută sub numele de estompare activă sau reglare locală. Seturile LCD LED fără bijuterii pot fi achiziționate cu doar 4.000 de lei pentru un ecran de 32 de inchi, în timp ce modelul de top de 90 de inchi poate costa până la 150.000 de lei.

O altă tehnologie LCD numită puncte cuantice a devenit faimoasă datorită Samsung, care o folosește în seturile sale QLED. Aceasta este de fapt o tehnologie veche, folosită și de alte companii precum TCL, care ajută LCD-ul să afișeze o gamă mai largă de culori și o luminozitate mai mare. În esență, adaugă un alt strat sau un „ghid” adăugat de puncte nanocristaline de dimensiuni diferite care se aprind atunci când o lumină LED le lovește. Rezultatul este un spectru de culori mai larg și o luminozitate crescută în încercarea de a contracara OLED.

Pentru a găsi o cale de mijloc acceptabilă între LCD-urile de bază și OLED-urile scumpe, îmbunătățirea punctelor cuantice este o modalitate inteligentă de a merge, doar nu lăsați asemănările dintre cuvintele QLED și OLED să vă păcălească - afișajele cu puncte cuantice sunt încă LCD Televizoare.

Pro: gamă largă de prețuri, dimensiuni și caracteristici; Mai multe modele Ultra HD 4K disponibile; Ecrane luminoase, vizibile chiar și într-o cameră însorită; Calitatea imaginii este îmbunătățită în mod constant datorită iluminării de fundal la dimensiune completă și tehnologiei cu puncte cuantice.

Dezavantaje: arată dezavantaje atunci când afișați mișcarea rapidă, ca în sport; Pierde unele detalii de umbră deoarece pixelii nu pot deveni complet negri (chiar și atunci când matricea este complet iluminată); Imaginile se estompează când sunt privite din lateral (în afara axei).

Televizoare OLED

Televizoarele OLED funcționează mai bine decât televizoarele LCD cu LED de dimensiune completă, cu zeci de zone de iluminare. În loc de iluminare de fundal, afișajele OLED folosesc un strat la nivel de pixel de diode organice emițătoare de lumină (OLED) pentru a obține un negru absolut și niveluri de contrast uimitoare. Ecranele pe un fundal negru sunt o demonstrație favorită a tehnologiei OLED.

Led vs oled pe fundal negru

Cu toate acestea, LG nu este singura companie care implementează în mod activ tehnologia OLED pentru ecrane mari. Sony oferă modele OLED de câțiva ani, iar Vizio și Philips folosesc, de asemenea, tehnologia.

Cea mai bună tehnologie de afișare din clasă, disponibilă exclusiv pe televizoarele 4K și 8K, de la 55" la 75" și mai mari. Dar și OLED-ul a devenit mult mai accesibil: modelele de 55 de inchi se vând cu mai puțin de 40.000 de lei, în timp ce modelele de 65 de inchi se vând în intervalul de la 40.000 la 60.000 de lei.

S-ar putea chiar să vedem primele afișaje OLED sub 19.000 de lei la sfârșitul acestui an, deoarece noi companii concurează și panouri OLED mai mici intră pe piață.

Pro: Cea mai bună imagine TV, fără bar; Culorile sunt cu adevărat vibrante, cu un negru mai profund și un contrast mai bun și detalii de umbră decât televizoarele LCD; Păstrează calitatea imaginii când este privită din lateral.

Contra: prețuri premium; luminozitate maximă mai mică decât unele LCD-uri, incertitudine cu privire la modul în care ecranele vor funcționa în timp, inclusiv dacă rețin imagini „fantomă” (cunoscute și sub numele de burn-in) din cauza afișării unei imagini statice pentru prea mult timp .

Dar industria TV pregătește mereu noi tehnologii și un nou jargon care să le însoțească. În timp ce tehnologii precum micro-LED și mini-LED sunt încă noi și relativ rare.

SmartTV: majoritatea televizoarelor au deja

Majoritatea televizoarelor pe care le cumpărați acum vor veni cu Wi-Fi încorporat pentru a vă conecta la servicii de internet precum Netflix, pentru a descărca filme la cerere, pentru a juca jocuri sau chiar pentru a posta pe Facebook. Cele mai recente modele pot căuta chiar și conținut prin servicii de streaming și transmisiuni live prin cablu și satelit.

Aplicațiile de streaming disponibile pe televizoarele inteligente sunt, de asemenea, una dintre cele mai bune modalități de a găsi și viziona conținut 4K și HDR. Cu filme și emisiuni oferite de Amazon, Hulu, Netflix și YouTube, este rapid și ușor să găsești conținut atât la rezoluție 4K, cât și la rezoluție HDR - mai ușor decât să găsești Blu-ray cu formatele potrivite. Singura problemă este dacă conexiunea dvs. la internet poate oferi suficientă lățime de bandă.

Dar nu toate televizoarele inteligente sunt create la fel. Multe mărci de buget oferă funcții smart TV fără a denumi platforma reală pe care o folosesc. În aceste cazuri, așteptați-vă să întâlniți restricții. Platformele inteligente fără marcă suferă adesea de selecția extrem de limitată a aplicațiilor, performanță slabă și găuri mari de securitate.

În trecut, puteai să cumperi un televizor „prost” mai puțin costisitor și să-l faci inteligent cu un dispozitiv de streaming precum TV media player. Dar în zilele noastre, este greu să găsești un televizor care să nu fie inteligent, chiar dacă mergi pe un model ieftin. Cu toate acestea, aceste dispozitive pot fi în continuare utile pentru a vă extinde opțiunea de aplicații pe televizorul dorit.

Rezumat: Smart este acum o caracteristică standard pe televizoare, așa că influențează din ce în ce mai puțin decizia dvs. de cumpărare.

Audio: Cumpărați Soundbar

Chiar și cele mai bune și mai scumpe televizoare HD au călcâiul lui Ahile: sunet slab. Aceasta este o consecință a designului subțire al panourilor plate - nu există suficient spațiu pentru difuzoare mari care reproduc un sunet plin și bogat. Deci, aveți trei opțiuni: utilizați căști (care vi se poate părea antisocial), cumpărați un sistem de sunet surround (care poate fi dificil de configurat), sau obțineți o bară de sunet.

Distanța față de ecranul televizorului

Soundbar-urile sunt populare pentru că pentru 6.000 de lei sau mai puțin pot îmbunătăți foarte mult experiența cinematografică și pot fi instalate în câteva minute. Cele mai bune bare de sunet sunt suficient de subțiri pentru a încăpea sub un suport TV fără a acoperi partea de jos a imaginii. Cele mai multe dintre ele pot fi instalate și sub un televizor montat pe perete. Unele companii oferă și casete de sunet sau suporturi care pot aluneca sub decor.

Unele televizoare și bare de sunet acceptă, de asemenea, Dolby Atmos, un nou standard audio de la Dolby care include sunet de deasupra pentru o experiență de ascultare mai completă. Deși puteți obține efectul Atmos cu difuzoarele în tavan, multe bare de sunet au procesare a sunetului Atmos încorporată și difuzoare care se aprind în sus pentru o experiență sonoră mai realistă, care nu necesită plasarea mai multor difuzoare, cum ar fi sunetul surround 5.1 sau 7.1.

Și nu vă faceți griji cu privire la dezordinea suplimentară a cablurilor. Aproape toate televizoarele moderne vin cu cel puțin un port HDMI cu capacitate Audio Return Channel (ARC). Această caracteristică HDMI standard vă permite să utilizați HDMI atât ca intrare, cât și ca ieșire audio, permițându-vă nu numai să trimiteți sunet la televizor de la dispozitive media externe, ci și să îl scoateți în bara de sunet. Această conexiune arc înseamnă că obțineți un sunet grozav pentru toate dispozitivele dvs. fără a necesita un receptor dedicat - asigurați-vă că verificați suportul nostru eARC (găsit în HDMI 2.1) dacă aveți o bară de sunet Atmos pentru cele mai bune rezultate.

Rezumat: Filmele și sporturile beneficiază de adăugarea unei bare de sunet.

Preț corect: oferte excelente deja disponibile

Deși veți primi întotdeauna cele mai recente funcții și cele mai bune funcții la prețul maxim, mulți cumpărători se feresc să cumpere, deoarece le consideră că televizoarele moderne sunt prea scumpe. Realitatea este că nu numai că televizoarele nu au fost niciodată mai bune, ci nici nu au fost niciodată atât de accesibile. În timp ce modelele premium pot costa cu ușurință peste 40.000 de lei, există o mulțime de televizoare grozave – complete cu toată rezoluția 4K, suport HDR și funcțiile inteligente pe care le recomandăm – pentru mult mai puțin.

Datorită comparației de prețuri, alegerea ofertei potrivite a devenit și mai ușoară. Mai ales cu funcția credit 0% - poți cumpăra fără întârziere un televizor, de îndată ce apare o ofertă bună. Aproape întotdeauna urmează o mare vânzare, iar dacă ești dispus să faci niște mici concesii, poți economisi zeci de mii de lei la următorul tău televizor. Nu vă spunem doar cum să găsiți cea mai bună ofertă, ci găsim cele mai bune oferte TV ieftine pentru a vă ajuta să economisiți.

Rezumat: puteți obține cel mai bine evaluat televizor pentru mai puțin dacă sunteți dispus să căutați o ofertă bună.

LG OLED77W9 77"
210 000 lei
are oferte1
Ecran: 77'', (4K) 3840x2160, 120 Hz..
Credit 0%
Samsung QE 98QN90A
179 999 lei
are oferte3
Aici poți compara prețuri la Samsung QE 98QN90A p..
Credit 0%
Samsung QE85QN800B
127 199 lei
are oferte1 # QE85QN800B
Aici poți compara prețuri la Samsung QE85QN800B T..
Credit 0%
Samsung QE75QN900B
109 999 lei
are oferte4 # QE75QN900B
Aici poți compara prețuri la Samsung QE75QN900B T..
Credit 0%
Samsung QE 85QN900A
99 999 lei
are oferte1
Aici poți compara prețuri la Samsung QE 85QN900A ..
Credit 0%
Lg 86QNED99
99 999 lei
are oferte1
Aici poți compara prețuri la Lg 86QNED99 printre ..
Credit 0%
Lg 75QNED99
99 999 lei
are oferte1
Aici poți compara prețuri la Lg 75QNED99 printre ..
Samsung QE85QN90B
99 949 lei
are oferte1 # QE85QN90B
Aici poți compara prețuri la Samsung QE85QN90B TV..
Credit 0%
Samsung QE 75Q950T
98 999 lei
are oferte2
Aici poți compara prețuri la Samsung QE 75Q950T p..
Samsung UE65F9000
94 434 lei
are oferte1
Aici poți compara prețuri la Samsung UE65F9000 pr..
Credit 0%
Nec X554UNS2
81 219 lei
are oferte17 # X554UNS2
Aici poți compara prețuri la Nec X554UNS2 printre..
Credit 0%
LG OLED65GX 65"
67 899 lei
are oferte1
Ecran: 65'', (4K) 3840x2160, 120 Hz..
Credit 0%
Samsung QE85Q80C
66 999 lei
are oferte2 # QE85Q80C
Aici poți compara prețuri la Samsung QE85Q80C pri..
Credit 0%
Samsung QE85QN85B
59 999 lei
are oferte3 # QE85QN85B
Aici poți compara prețuri la Samsung QE85QN85B TV..
Credit 0%
Samsung QE 75Q800
59 999 lei
are oferte2
Aici poți compara prețuri la Samsung QE 75Q800 pr..
Credit 0%
LG OLED65WX 65"
59 999 lei
are oferte1
Ecran: 65'', (4K) 3840x2160, 100 Hz..
Credit 0%
Samsung QE65QN800C
59 949 lei
are oferte3 # QE65QN800C
Aici poți compara prețuri la Samsung QE65QN800C p..
Credit 0%
Nec X554UN2
58 909 lei
are oferte18 # X554UN2
Aici poți compara prețuri la Nec X554UN2 printre ..
Lg OLED65G2
56 999 lei
are oferte1 # OLED65G2
Aici poți compara prețuri la Lg OLED65G2 printre ..
Credit 0%
Lg 65QNED96
56 949 lei
are oferte1
Aici poți compara prețuri la Lg 65QNED96 printre ..
Credit 0%
Nec X554UNV2
55 169 lei
are oferte19 # X554UNV2
Aici poți compara prețuri la Nec X554UNV2 printre..
Credit 0%
Sony KD85XH9096 85"
53 999 lei
are oferte1
Ecran: 85'', (4K) 3840x2160, 120 Hz..
Credit 0%
Samsung QE 85Q77A
53 999 lei
are oferte2
Aici poți compara prețuri la Samsung QE 85Q77A pr..
Credit 0%
Nec UN552V
53 469 lei
are oferte16 # UN552V
Aici poți compara prețuri la Nec UN552V printre n..
Credit 0%
Samsung QE75QN700B
49 999 lei
are oferte1 # QE75QN700B
Aici poți compara prețuri la Samsung QE75QN700B T..
Afişare 1 - 25 din 3020 (121 pagini)

COMODIO face diferența. Mai multe motive pentru a cumpăra și a economisi cu noi.

De ce COMODIO?

Iată câteva motive întemeiate:

✅ Compararea preturilor 🇲🇩 magazinelor din Moldova
✅ În rate 👌 fără avans
✅ Comandă rapidă 🚀 cumpără cu 1 click
✅ Magazine 🛍 toate magazine de încredere
✅ Cel mai bun preț 🥇 întotdeauna pe primul loc

Comod

La calculator, tabletă sau smartphone, oriunde.

Dispozitive de vizualizare COMODIO

Simplu

Prețuri din toate magazine într-un singur loc.

Comparați și căutați prețuri ieftine pe COMODIO

Disclaimer: Informațiile furnizate pe COMODIO.com au doar scop informativ și nu reprezintă o ofertă publică. Condiția de vânzare, precum și costul de livrare, trebuie discutate cu vânzătorul. Verificați сonținutul ambalajului și compatibilitatea produselor cu vânzătorul sau producătorul. Imaginile produselor, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Costul și disponibilitatea produselor, fiind informații publice și deschise, nu pot face obiectul controlului judiciar și pot fi modificate fără notificare prealabilă. Mărcile comerciale afișate pe site sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Condițiile detaliate pentru achiziționarea în credit sau împrumuturi, costul integral al împrumutului, precum și alte condiții de credit ar trebui specificate pe site-ul vânzătorului sau al instituțiilor financiare partenere.