Media-Playere

Ghid, Funcții, Sfaturi

Utilizați acest ghid pentru a cumpăra un player media pentru a alege un set-top box care să răspundă așteptărilor și bugetului dvs.

#Content

  1. Cele Mai Bune
  2. Diferite tipuri
  3. Funcții
  4. Glosar

Cele Mai Bune Playere Media

Din ce în ce mai multe televizoare sunt echipate cu un player media încorporat, cu toate acestea, pentru a obține cele mai bune rezultate, se recomandă utilizarea unui player multimedia special.

Cei care caută un player media de ultimă generație sau un client de streaming pot lua în considerare NVIDIA Shield. Acest player media 4K a primit note mari de la testerii de la tech Radar și recenzii de încredere pentru designul său compact, capacitatea de a transmite HDR și de a sprijini jocurile cloud.

O altă alegere preferată este Apple TV 4K streaming box. "Recenzii fiabile" au primit puncte pentru ușurința utilizării, cum ar fi controlul vocal Siri, streaming Ultra HD și acces la o gamă tot mai mare de conținut din app Store, afirmând că este un plus important pentru arsenalul divertismentului la domiciliu al utilizatorilor Apple.

Streamerele Google Chromecast oferă un alt mod de a transmite conținut acasă.

Diferite tipuri de playere multimedia

Un player media este un dispozitiv compact care este de obicei conectat la un televizor folosind un cablu HDMI. Oferă redarea fișierelor digitale de fotografii, muzică și filme, de obicei cu o gamă largă de formate compatibile. Funcția gazdă USB oferă acces la conținut pe dispozitive de stocare externe, cum ar fi hard disk-uri sau o unitate USB.

Playerele Media devin, de asemenea, destul de populare, înlocuind înregistratoarele DVD. Unii chiar se laudă cu un tuner DVB-T încorporat (Freeview). Sunt disponibile și dispozitive cu tunere DVB-S și DVB-C încorporate. fanii Android ar putea dori să aleagă Android TV box.

Pe de altă parte, iubitorii de muzică ar trebui să se gândească la un client de streaming. Acestea sunt special concepute pentru reproducerea sunetului, iar unele modele sunt chiar echipate cu un radio internet încorporat. Dispozitivele cu Wi-Fi și radio pe Internet au acces la stații din întreaga lume cu toate genurile posibile de muzică.

Funcții

Oricine intenționează să cumpere un player multimedia ar trebui să citească cu atenție specificațiile și funcțiile. Numeroși jucători oferă streaming de rețea de fotografii, muzică și filme. Conținutul rețelei, cum ar fi aplicațiile TV și posturile de radio pe Internet, poate fi recepționat fără fir prin Wi-Fi.

Formatele video comune ale playerelor media full HD includ:

  • DivX
  • MKV
  • WMV
  • MPEG4

Împreună cu AAC și MP3, formatele audio necomprimate, cum ar fi FLAC și Apple Lossless, devin din ce în ce mai populare, deoarece optimizează calitatea sunetului.

Glosar

Capacitatea hard diskului - se referă la cantitatea de stocare pe care o oferă și la cantitatea de date pe care o poate deține. O gamă largă de capacități este disponibilă pentru diverse playere media. Cei care se bazează foarte mult pe capacitățile de streaming pe Internet, cum ar fi Netflix sau Hulu, vin de obicei cu un hard disk mai mic, deoarece practic nu este nevoie să stocați nimic local, în timp ce dispozitivele multimedia precum Sky Now TV vor avea nevoie de mai multă capacitate de stocare, deoarece vă permite să salvați filme. pentru utilizare offline.

Extinderea memoriei - funcționează în combinație cu capacitatea hard diskului. Dacă hard disk-ul nu este suficient de mare, atunci utilizarea unui dispozitiv de expansiune a memoriei, cum ar fi un hard disk extern sau o unitate USB, vă va permite să extindeți spațiul de stocare mic pe care îl aveți.

HDMI - reprezintă interfața multimedia de înaltă definiție și este de obicei utilizată pentru a transmite audio și video printr-un cablu de la un dispozitiv la altul. Există diferite versiuni de HDMI și este important să verificați dacă aveți porturile potrivite pentru a putea utiliza noile funcții. Cu cât este mai mare numărul versiunii, de exemplu HDMI 1.4, cu atât este mai mare lățimea de bandă a transmisiei de date. Acest lucru este important pentru playerele media 4K, deoarece necesită o lățime de bandă semnificativă pentru a obține imagini de înaltă calitate în format 4K.

Formate Video - multe tipuri de formate video, cum ar fi AVI, MP4 și DivX, pot fi redate folosind playerul media. Cu toate acestea, nu toate playerele media pot reda toate tipurile de fișiere, deci verificați dacă modelul pe care îl alegeți poate reda fișiere de un anumit tip.

Formate Audio - este acceptată o gamă largă de formate audio. Din nou, nu toate playerele media acceptă toate formatele diferite, cu toate acestea, cele mai comune formate audio precum MP3, MP4, WAV și WMA sunt de obicei acceptate.

Credit 0%
Apple TV 4K 2017 64GB
4 299 lei
are oferte2 # MP7P2
Aici puteți compara prețuri la Apple TV 4K 2017 6..
Apple TV 4K 2022 Wi-Fi + Ethernet 128GB
4 099 lei
are oferte3 # MN893
Aici puteți compara prețuri la Apple TV 4K 2022 W..
Apple TV 4K 2017 32GB
4 099 lei
are oferte1 # MQD22
Aici puteți compara prețuri la Apple TV 4K 2017 3..
Credit 0%
Apple TV 4K 2021 32GB
3 999 lei
are oferte2 # MXGY2
Aici puteți compara prețuri la Apple TV 4K 2021 3..
Credit 0%
Apple TV 4K 2021 64GB
3 199 lei
are oferte8 # MXH02
Aici puteți compara prețuri la Apple TV 4K 2021 6..
Apple TV 4K 2022 Wi-Fi 64GB
3 183 lei
are oferte9 # MN873
Aici puteți compara prețuri la Apple TV 4K 2022 W..
Credit 0%
Apple TV HD 32GB
2 899 lei
are oferte2 # MHY93
Aici poți compara prețuri la Apple TV HD 32GB MHY..
Credit 0%
Xiaomi Mi Box S
1 282 lei
are oferte25
Aici poți compara prețuri la Mi Box S printre num..
Credit 0%
Xiaomi Mi TV Stick 4K
999 lei
are oferte23
Aici poți compara prețuri la Mi TV Stick 4K print..
Credit 0%
Xiaomi Mi TV Stick
852 lei
are oferte23
Aici poți compara prețuri la Mi TV Stick printre ..
Credit 0%
Google Chromecast with Google TV
789 lei
are oferte12 # GA01919
Aici poți compara prețuri la Chromecast with Goog..
Google Chromecast 3
0 lei
Nu are oferte0 # GA00439
Aici poți compara prețuri la Chromecast 3 printre..
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

COMODIO face diferența. Mai multe motive pentru a cumpăra și a economisi cu noi.

De ce COMODIO?

Iată câteva motive întemeiate:

✅ Compararea preturilor 🇲🇩 magazinelor din Moldova
✅ În rate 👌 fără avans
✅ Comandă rapidă 🚀 cumpără cu 1 click
✅ Magazine 🛍 toate magazine de încredere
✅ Cel mai bun preț 🥇 întotdeauna pe primul loc

Comod

La calculator, tabletă sau smartphone, oriunde.

Dispozitive de vizualizare COMODIO

Simplu

Prețuri din toate magazine într-un singur loc.

Comparați și căutați prețuri ieftine pe COMODIO

Disclaimer: Informațiile furnizate pe COMODIO.com au doar scop informativ și nu reprezintă o ofertă publică. Condiția de vânzare, precum și costul de livrare, trebuie discutate cu vânzătorul. Verificați сonținutul ambalajului și compatibilitatea produselor cu vânzătorul sau producătorul. Imaginile produselor, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Costul și disponibilitatea produselor, fiind informații publice și deschise, nu pot face obiectul controlului judiciar și pot fi modificate fără notificare prealabilă. Mărcile comerciale afișate pe site sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Condițiile detaliate pentru achiziționarea în credit sau împrumuturi, costul integral al împrumutului, precum și alte condiții de credit ar trebui specificate pe site-ul vânzătorului sau al instituțiilor financiare partenere.