COMODIO Partners

Programul de partener al COMODIO Partners permite magazinelor partenere să primească comenzi suplimentare, profituri și publicitate prin plasarea automată a ofertelor de produse în serviciul nostru COMODIO. Atragem noi cumpărători pentru dvs., creăm selecții individuale de produse pentru cumpărători cu oferte din diferite categorii, iar comisionul, în funcție de categorie, poate fi mai mic de 1%.Autentifică-te

Afiliat Nou

Creează un nou cont de partener.

Apasă pe butonul continuă pentru a crea un nou cont de partener. Contul de afiliat nu este legat in niciun fel de contul de client.

Continuă

Înregistrați-vă la COMODIO Partners

Înregistrați-vă magazinul online gratuit și obțineți bonusuri perpetue folosite pentru a plăti comision. Prima descărcare a produselor dvs., ca toate celelalte, este gratuită. Mai mult, vom face și o reducere de comision pentru actualizarea frecventă a produselor dumneavoastră. Produsele pot fi actualizate automat, fără participarea dumneavoastră - de asemenea gratuit. Iar comisionul se percepe doar pentru comenzile confirmate și finalizate cu o perioada mai mare de 14 zile.

Creați un cont de partener >