Boxe

Difuzoare pentru televizoare și PC-uri

Difuzoare TV Home Theater: Televizoarele cu ecran plat sunt elegante și ușor de montat pe perete, dar designul subțire al multor dintre aceste produse lasă puțin loc pentru difuzoare. Dacă doriți să amplificați sunetul televizorului LED și să vă bucurați de un adevărat home theater, încercați un sistem de sunet surround sau o bară de sunet.

Difuzoare pentru computer pentru muzică și jocuri: Dacă vă place să transmiteți videoclipuri, să ascultați muzică sau jocuri pe computer sau laptop, dar difuzoarele mici încorporate pur și simplu nu pot oferi volumul sau calitatea necesară, achiziționați o pereche de difuzoare pentru computer.

Difuzoare stereo tradiționale

Difuzoarele afectează sunetul sistemului dvs. muzical mai mult decât orice altă componentă unică. Difuzoarele montate pe podea și difuzoarele pentru rafturi sunt cele mai bune opțiuni în ceea ce privește calitatea sunetului, deoarece aceste produse sunt proiectate având în vedere componentele lor interne, mai degrabă decât o anumită dimensiune sau formă. Dacă spațiul este o problemă, încercați difuzoarele de perete sau tavan.

Bass Boost: Am nevoie de un subwoofer separat?

pentru mulți oameni, basul profund și în plină expansiune este inima muzicii. Dacă basul este deosebit de important pentru dvs., există câteva specificații pe care ar trebui să le verificați atunci când comparați difuzoarele online.

Cea mai simplă este o caracteristică cunoscută sub numele de bass boost, care vă permite să acordați mai multă atenție acestor tonuri, de obicei prin apăsarea unui buton.

În al doilea rând, dacă este posibil, comparați dimensiunile subwooferului(subwooferului). Potrivit majorității experților, Un subwoofer mare poate depăși cu ușurință mai multe mici care lucrează împreună.

Din acest motiv, dimensiunea totală a cutiilor devine importantă – cutiile mari nu numai că pot găzdui difuzoare mari de joasă frecvență, ci și îmbunătățesc rezonanța. Acest lucru, desigur, este valabil numai atunci când se compară produse mari și mici de calitate comparabilă a construcției.

O altă specificație de luat în considerare este răspunsul nominal în frecvență, care este măsurat în Hz. Majoritatea produselor oferă o gamă de frecvențe de la 38 la 22000 Hz. Cel mai mic dintre aceste două numere indică caracteristica basului. Dacă frecvența depășește 50 Hz, atunci un subwoofer separat devine crucial. Cu toate acestea, chiar și în sistemele cu gamă completă, un subwoofer separat va oferi bas suplimentar.

Când este plasat într-o locație avantajoasă din punct de vedere strategic pentru uz casnic, este suficient un subwoofer. Pentru zone mari sau site-uri profesionale, este de preferat un sistem dual. Acest lucru va elimina "punctele moarte" și va asigura că tonurile de bas vor fi curate și nu "flasc".

Maximizarea volumului

Pentru a vă asigura că sistemul dvs. are un volum suficient, verificați evaluarea sensibilității înainte de a cumpăra. Sensibilitatea măsoară volumul în dB / m / W; ratingul mediu este de aproximativ 88. Cu cât difuzorul este mai sensibil, cu atât este mai ușor să "conduci". Aceasta înseamnă că, cu o putere mai mică a amplificatorului, puteți obține un volum mai mare.

Dinamica este o schimbare a volumului într-o piesă muzicală. Pentru o reproducere clară a dinamicii, sistemul trebuie să fie echipat cu o putere suficientă. Acest lucru este valabil mai ales pentru fragmente muzicale puternice, dramatice și efecte crescendo. Pentru a afla dacă sursa dvs. are puterea potențială de a gestiona aceste momente, verificați puterea nominală înainte de a cumpăra.

Impedanța produsului depinde de puterea sa nominală. Vă arată câtă rezistență au difuzoarele dvs. la semnalul electric aplicat acestora. Cu cât impedanța este mai mică, cu atât produsul este mai stabil. Impedanța difuzoarelor dvs. ar trebui să se potrivească în mod ideal cu puterea sistemului dvs.

Standardul este de aproximativ 8 ohmi – ohmi) - majoritatea produselor se pot ocupa de acest lucru. Problemele apar atunci când conectați un difuzor cu impedanță redusă la un sistem cu putere redusă și apoi încercați să măriți volumul. Acest lucru poate duce la un fenomen cunoscut sub numele de tăiere și poate provoca chiar închiderea sistemului.

Boxe active și pasive

Difuzoarele sunt clasificate ca active sau pasive. Cu excepția subwooferelor, majoritatea produselor vândute consumatorului general sunt pasive. Aceasta înseamnă pur și simplu că acestea trebuie conectate la un amplificator sau receptor extern compatibil și nu direct la rețea.

aceste produse sunt de obicei mai ușoare, mai ușor de montat pe perete și sunt mai ieftine. În schimb, produsele active sunt echipate cu un amplificator încorporat și necesită propria conexiune la rețea. Sunt populare printre trupe și DJ din mai multe motive: nu este necesar un amplificator separat, este posibilă conexiunea serială (conectarea mai multor difuzoare împreună), iar puterea nominală a componentelor individuale nu necesită potrivire. Modelele Active includ de obicei atât intrări pentru microfon, cât și intrări RCA.

În plus, experții spun că sunetul este de obicei mai clar și mai curat, deoarece fiecare difuzor este perfect combinat cu propriul amplificator încorporat.

Cele mai bune mărci de boxe

Bang & Olufsen sunt nume de top în muzică de aproape un secol. Marca produce o gamă largă de difuzoare portabile Bluetooth de înaltă calitate.

Boxele și căștile Bose au o reputație ridicată. Seria de difuzoare wireless SoundLink a mărcii este deosebit de populară.

JBL produce o selecție largă de difuzoare portabile ieftine, dintre care multe sunt impermeabile. Unele modele acceptă Asistentul Google.

Marshall dezvoltă difuzoare portabile în stil retro, atât cu Bluetooth, cât și Wi-Fi, prețurile pentru care încep de la nivelul mediu.

Philips produce difuzoare Bluetooth ieftine într-o formă foarte portabilă. Cele mai multe dintre ele sunt impermeabile sau rezistente la stropire.

Sonos produce difuzoare wireless de înaltă calitate, pornind de la prețurile medii. Mulți susțin Alexa.

Sony oferă o varietate de difuzoare Bluetooth colorate și compacte la prețuri mici.

House of Marley este alegerea pentru fanii reggae, atât în ceea ce privește optica, cât și în ceea ce privește reglarea.

Ultimate Ears produce Difuzoare elegante Alexa și Google assistant, precum și difuzoare Bluetooth standard la prețuri de la nivel de intrare la medie mai mică.

Yamaha este una dintre puținele mărci care oferă încă o selecție bună de difuzoare de raft și podea de înaltă calitate, împreună cu modelele sale portabile.

Alte opțiuni pentru cei care caută rafturi tradiționale sau difuzoare montate pe podea includ: Auna, Monitor Audio și Tannoy.

Achiziționați acustică în 5 pași

Comparând cele mai bune oferte de difuzoare de pe internet, restrângeți opțiunile răspunzând la următoarele 5 întrebări:

  1. am nevoie de un difuzor portabil sau raft, acustica podelei?
  2. aveți nevoie de un difuzor portabil, ar trebui să se conecteze prin Bluetooth, Wi-Fi sau ambele?
  3. am nevoie de funcționalitatea Smart assistant? Alexa sau Google Assistant?
  4. ar trebui difuzorul să fie impermeabil?
  5. care este bugetul meu ?

Opțiuni alternative

Dacă aveți vecini neliniștiți cărora le place să se plângă de zgomotul produs de difuzoarele dvs., căștile sunt o alternativă bună care nu deranjează pe nimeni din apropiere și poate oferă un sunet mai bun în funcție de nevoile dvs., modelul și conținutul audio de care vă bucurați.

Pe lângă păstrarea configurației curate, organizate și poate chiar cu funcționalități suplimentare, puteți alege și accesorii pentru căști în funcție de nevoile și dorințele dvs.

Glosar

Putere nominală

Puterea nominală specificată în wați se referă la puterea maximă pe care difuzorul este proiectat să o reproducă în siguranță. Dacă se aplică prea multă putere de intrare difuzorului, acest lucru poate duce la defectarea dispozitivului. De asemenea, este important să vă asigurați că puterea nominală a amplificatorului nu este mai mică decât cea a difuzorului, altfel poate duce la tăierea celor mai înalte frecvențe. În plus, consumul de energie al amplificatorului este rar utilizat eficient în 100% din cazuri, deoarece puterea este adesea pierdută din cauza pierderilor de căldură. Prin urmare, se presupune că puterea nominală corespunde limitei maxime de putere a difuzoarelor.

Sursa de alimentare

Difuzoarele pasive nu au un amplificator intern și nu necesită o sursă de alimentare proprie. Difuzoarele Active conțin propriul amplificator și necesită propria sursă de alimentare. Difuzoarele alimentate cu baterii, de obicei difuzoare portabile mici, utilizează fie baterii obișnuite, fie o unitate reîncărcabilă. Aceste dispozitive reîncărcabile sunt adesea conectate printr-un cablu Micro-USB și încărcate prin laptopuri și PC-uri.

Sistem

Cele mai realiste difuzoare sunt cele care sunt capabile să reproducă cele mai largi frecvențe sonore. În ceea ce privește tipurile de difuzoare, în funcție de frecvențele lor, există trei tipuri principale: subwoofere/woofere pentru frecvențe joase, difuzoare midrange pentru majoritatea semnalelor audio și tweetere pentru cele mai înalte frecvențe. Sistemele cu 2 căi sunt echipate cu un driver de frecvență medie și un tweeter. Sistemele cu 3 benzi constau dintr-un subwoofer, un driver midrange și un tweeter. acestea din urmă, în cea mai mare parte, oferă o reproducere mai precisă a sunetului. Desigur, acest lucru nu este pus în piatră, deoarece alți factori pot afecta calitatea sunetului.

Wireless

Există trei tipuri principale de audio fără cablu: Wi-Fi, Bluetooth și NFC. Difuzoarele conectate Wi - Fi utilizează o rețea WLAN internă pentru a conecta sistemul audio la Internet și, în consecință, la o serie de posturi de radio pe Internet și servicii de streaming-acestea sunt adesea controlate folosind o aplicație specială pentru smartphone. Bluetooth este adesea folosit în difuzoarele portabile și este o modalitate excelentă de a asocia wireless smartphone-urile în timp ce conduceți. Conexiunea se realizează cel mai bine la o distanță de 10 m. NFC, sau Near Field Communication, este o metodă de conectare fără fir a două dispozitive în imediata apropiere una de cealaltă. Aceasta este una dintre cele mai simple metode care nu necesită introducerea unei parole sau a unui cod.

Edifier R2000DB Black
5 190 lei
are oferte1
Aici poți compara prețuri la Edifier R2000DB Blac..
Credit 0%
Edifier R2750DB
4 509 lei
are oferte19
Aici poți compara prețuri la Edifier R2750DB prin..
Credit 0%
Edifier R2000DB Brown
4 121 lei
are oferte16
Aici poți compara prețuri la Edifier R2000DB Brow..
Credit 0%
Edifier S2000MKIII
2 479 lei
are oferte21
Aici poți compara prețuri la Edifier S2000MKIII p..
Credit 0%
Edifier R1700BT White
2 349 lei
are oferte12
Aici poți compara prețuri la Edifier R1700BT Whit..
Credit 0%
Edifier R1280DBs Brown
2 299 lei
are oferte17
Aici poți compara prețuri la Edifier R1280DBs Bro..
Credit 0%
Edifier R1280DBs Black
2 299 lei
are oferte13
Aici poți compara prețuri la Edifier R1280DBs Bla..
Credit 0%
Edifier R1280DB White
2 250 lei
are oferte11
Aici poți compara prețuri la Edifier R1280DB Whit..
Credit 0%
Edifier R1280DB Black
2 225 lei
are oferte16
Aici poți compara prețuri la Edifier R1280DB Blac..
Credit 0%
Edifier R1700BTs
2 199 lei
are oferte16
Aici poți compara prețuri la Edifier R1700BTs pri..
Credit 0%
Edifier R1700BT Black
1 929 lei
are oferte20
Aici poți compara prețuri la Edifier R1700BT prin..
Credit 0%
Edifier R1580MB
1 712 lei
are oferte16
Aici poți compara prețuri la Edifier R1580MB prin..
Credit 0%
Edifier R1280DB Brown
1 679 lei
are oferte20
Aici poți compara prețuri la Edifier R1280DB Brow..
Credit 0%
Edifier R1010BT Black
1 489 lei
are oferte22
Aici poți compara prețuri la Edifier R1010BT Blac..
Credit 0%
Edifier R1010BT Brown
1 399 lei
are oferte21
Aici poți compara prețuri la Edifier R1010BT Brow..
Edifier R1000T4 Brown
1 286 lei
are oferte3
Aici poți compara prețuri la Edifier R1000T4 Brow..
Credit 0%
Edifier R1100
1 049 lei
are oferte22
Aici poți compara prețuri la Edifier R1100 printr..
Credit 0%
Edifier R1000T4 Black
1 009 lei
are oferte22
Aici poți compara prețuri la Edifier R1000T4 Blac..
Credit 0%
Edifier R980T
879 lei
are oferte28
Aici poți compara prețuri la Edifier R980T printr..
Edifier R19U
457 lei
are oferte2
Aici poți compara prețuri la Edifier R19U printre..
Credit 0%
Edifier R12U White
373 lei
are oferte17
Aici poți compara prețuri la Edifier R12U White p..
Credit 0%
Edifier R12U Red
249 lei
are oferte22
Aici poți compara prețuri la Edifier R12U Red pri..
Credit 0%
Edifier R12U Black
249 lei
are oferte21
Aici poți compara prețuri la Edifier R12U Black p..
Edifier R1700BT Brown
0 lei
Nu are oferte0
Aici poți compara prețuri la Edifier R1700BT Brow..
Afişare 1 - 24 din 24 (1 pagini)

COMODIO face diferența. Mai multe motive pentru a cumpăra și a economisi cu noi.

De ce COMODIO?

Iată câteva motive întemeiate:

✅ Compararea preturilor 🇲🇩 magazinelor din Moldova
✅ În rate 👌 fără avans
✅ Comandă rapidă 🚀 cumpără cu 1 click
✅ Magazine 🛍 toate magazine de încredere
✅ Cel mai bun preț 🥇 întotdeauna pe primul loc

Comod

La calculator, tabletă sau smartphone, oriunde.

Dispozitive de vizualizare COMODIO

Simplu

Prețuri din toate magazine într-un singur loc.

Comparați și căutați prețuri ieftine pe COMODIO

Disclaimer: Informațiile furnizate pe comodio.com au doar scop informativ și nu reprezintă o ofertă publică. Condiția de vânzare, precum și costul de livrare, trebuie discutate cu vânzătorul. Verificați сonținutul ambalajului și compatibilitatea produselor cu vânzătorul sau producătorul. Imaginile produselor, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Costul și disponibilitatea produselor, fiind informații publice și deschise, nu pot face obiectul controlului judiciar și pot fi modificate fără notificare prealabilă. Mărcile comerciale afișate pe site sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Condițiile detaliate pentru achiziționarea în credit sau împrumuturi, costul integral al împrumutului, precum și alte condiții de credit ar trebui specificate pe site-ul vânzătorului sau al instituțiilor financiare partenere.