Microfoane

Ghid, Funcții, Sfaturi

#Content

  1. Microfoane de Calculator
  2. Live
  3. Clip și Reporter Mics
  4. Studio Mics
  5. Camera Mics
  6. Alte Tipuri
  7. Crearea de Content și Hobby

Microfonul, adesea abreviat ca mic, este un obiect gadget pe care aproape fiecare dintre noi îl folosește în viața noastră de zi cu zi, smartphone-ul dvs. are unul încorporat, de exemplu. Cu toate acestea, unele ocazii necesită un microfon dedicat. Utilizați în înregistrări de studio și evenimente, cum ar fi public speaking în afară, un microfon este un lucru bun pentru a avea în jur atunci când aveți un chat Skype important vine. Deși există Microfoane special construite pentru fiecare scop, unele pot fi utilizate și în mai multe situații (adică un microfon vocal poate fi folosit pentru o petrecere de karaoke și ocazional pentru un chat vocal). Microfoanele profesionale pot costa semnificativ mai mult decât un microfon obișnuit, deoarece se ocupă de nișa muzicienilor, artiștilor vocali și cântăreților pentru care calitatea este pe primul loc.

Microfoane de Calculator

Fără îndoială, microfoanele cele mai solicitate în epoca de astăzi, microfoanele de calculator sau desktop pot fi folosite și pentru înregistrare. Acestea sunt disponibile începând cu Rs 300. Microfoanele computerului pot fi alimentate prin USB; majoritatea nu necesită nicio intrare de alimentare. Căștile cu microfoane sunt utilizate pe scară largă în centrele de apel și de către jucătorii video.

Live

Vorbitul în Public necesită un model care poate fi atașat la un amplificator sau sistem PA cu tam-tam minim. Microfoanele dinamice sunt de obicei destul de robuste, făcându-le potrivite pentru evenimente live. Tipul de Microfon utilizat depinde de locul în care veți vorbi. Pentru petrecerea Holi din compusul clădirii, un microfon cu fir Philips SBCMD110 este o opțiune excelentă. Costă 450 Rs, deci nu vă faceți griji dacă decideți să aruncați o găleată de apă pe cine o ține. Cu toate acestea, pentru un seminar de afaceri poate doriți să mergeți pentru un brand cu modele cu aspect elegant și o transmisie mai bună, cum ar fi Peavey sau Sennheiser.

Clip și Reporter Mics

Microfoanele Clip sunt microfoane mici, dar de mare putere, care pot fi atașate la îmbrăcămintea difuzorului. Microfonul Philips 9173 Tie Clip este o opțiune economică. Este posibil ca microfoanele reporter portabile să fie necesare pentru a îndeplini criterii speciale de înregistrare și difuzare a programelor de televiziune. Shure VP 64 A este, de asemenea, o alegere bună.

Studio Mics

Acest lucru este în cazul în care tehnologia avansată de sunet vine mai mult în joc. Pentru înregistrarea la domiciliu sau utilizarea în studio, microfoanele condensatorului sunt preferate, deoarece pot accentua anumite frecvențe. Deoarece sunt mai sensibile, microfoanele condensatorului au părți delicate și complicate.

Deși Shure face niște Microfoane superbe care sunt potrivite pentru instrumente și vocale și pot fi folosite și într-un eveniment live, microfoanele vocale ale lui Neumann și microfoanele de instrumente ale lui Sennheiser au sculptat o nișă pe piața studiourilor. Microfoanele pentru seturile de tobe sunt vândute în seturi și fiecare are un profil și o curbă de răspuns proiectată pentru un anumit tip de instrument de percuție. De exemplu, un set de microfoane de percuție are Microfoane separate pentru tamburul de bas și capcană, dar niciunul pentru chimvale, deoarece acestea sunt microfonate cu un condensator cu diametru mic.

Microfoanele pentru instrumente de suflat, alamă și coarde pot fi atașate direct la instrument, ceea ce ajută la menținerea consistenței volumului. Acestea sunt ușoare și reglate la gama instrumentului. Jucătorii de armonică folosesc modele speciale de gloanțe, dintre care multe au componente cu diafragmă de cristal pentru a produce acel sunet de distorsiune bluesy recunoscut.

Camera Mics

Pentru înregistrările amatori, microfonul încorporat al dispozitivului dvs. de înregistrare funcționează suficient de bine, dar dacă doriți să înregistrați sunet sau vorbire într-un mediu extern în scopuri profesionale, un microfon al camerei este o necesitate. Înainte de a cumpăra un microfon pentru cameră, verificați ce tip de conexiune externă pentru microfon acceptă dispozitivul dvs. Mufele XLR și stereo sunt comune în produsele high-end. Unele Microfoane, cum ar fi o pușcă sau un clip, pot fi atașate direct la cameră. Microfoane special construite pentru iPhone sunt de asemenea disponibile.

Alte Tipuri

Microfoanele de graniță sunt foarte versatile, deoarece pot fi setate pe orice suprafață plană și acoperă o zonă largă. Acestea sunt utilizate mai ales la conferințe și în sălile de consiliu, deși unele au câteva aplicații de studio. Microfoanele Gooseneck sunt adesea folosite pentru vorbirea pe podium. Gâturile sau standurile lor flexibile sunt utile dacă microfonul trebuie să fie orientat către difuzor.

Crearea de Content și Hobby

Unii utilizatori de căști se bazează în primul rând pe această metodă de ieșire audio, deoarece interesele, hobby-urile sau munca lor se bazează pe izolarea zgomotului exterior în timp ce editează videoclipul YouTube, podcastul sau apelul video pentru a se concentra mai bine pe sunetul mic înregistrat sau live. Din acest motiv, folosesc și accesorii pentru căști, cum ar fi standuri și căști mai noi pentru a face configurarea lor să pară mai curată și mai organizată.

CREDIT 0%
HyperX QuadCast S
de la 3 059 lei
are oferte46 # HMIQ1S-XX-RG
Aici poți compara prețuri la HyperX QuadCast S pr..
CREDIT 0%
HyperX QuadCast
de la 3 029 lei
are oferte17 # HX-MICQC-BK
Aici poți compara prețuri la HyperX QuadCast prin..
CREDIT 0%
Boya BY-WM8
de la 2 799 lei
are oferte6 # BY-WM8
Aici poți compara prețuri la Boya BY-WM8 printre ..
CREDIT 0%
Razer Seiren Emote
de la 2 189 lei
are oferte21
Aici poți compara prețuri la Razer Seiren Emote p..
CREDIT 0%
Razer Seiren V2 Pro
de la 2 109 lei
are oferte11
Aici poți compara prețuri la Razer Seiren V2 Pro ..
CREDIT 0%
Boya BY-M1000
de la 1 999 lei
are oferte2 # BY-M1000
Aici poți compara prețuri la Boya BY-M1000 printr..
CREDIT 0%
Boya BY-HM2
de la 1 999 lei
are oferte2 # BY-HM2
Aici poți compara prețuri la Boya BY-HM2 printre ..
CREDIT 0%
Razer Seiren Elite
de la 1 979 lei
are oferte10
Aici poți compara prețuri la Razer Seiren Elite p..
CREDIT 0%
Boya BY-WHM8
de la 1 899 lei
are oferte2 # BY-WHM8
Aici poți compara prețuri la Boya BY-WHM8 printre..
CREDIT 0%
Razer Seiren X
de la 1 673 lei
are oferte38
Aici poți compara prețuri la Razer Seiren X print..
Boya BY-DM10
de la 1 529 lei
are oferte1 # BY-DM10
Aici poți compara prețuri la Boya BY-DM10 printre..
CREDIT 0%
Boya BY-WM4 Pro
de la 1 399 lei
are oferte2
Aici poți compara prețuri la Boya Boya BY-WM4 Pro..
Boya BY-WM4 Mark II
de la 1 359 lei
are oferte2 # BY-WM4 Mark II
Aici poți compara prețuri la Boya BY-WM4 Mark II ..
CREDIT 0%
HyperX SoloCast
de la 1 249 lei
are oferte46 # HMIS1X-XX-BK
Aici poți compara prețuri la HyperX SoloCast prin..
CREDIT 0%
Razer Seiren Mini
de la 1 079 lei
are oferte16
Aici poți compara prețuri la Razer Seiren Mini pr..
CREDIT 0%
Razer Seiren
de la 1 079 lei
are oferte111
Aici poți compara prețuri la Razer Seiren printre..
CREDIT 0%
Sennheiser Memory Mic
de la 976 lei
are oferte3 # Memory Mic
Aici poți compara prețuri la Sennheiser Memory Mi..
CREDIT 0%
Boya BY-MM1
de la 479 lei
are oferte2 # BY-MM1
Aici poți compara prețuri la Boya BY-MM1 printre ..
CREDIT 0%
Boya BY-M1
de la 299 lei
are oferte2 # BY-M1
Aici poți compara prețuri la Boya BY-M1 printre n..
Boya BY-UM4
de la 159 lei
are oferte2 # BY-UM4
Aici poți compara prețuri la Boya BY-UM4 printre ..
Razer Seiren Pro
de la 0 lei
Nu are oferte0
Aici poți compara prețuri la Razer Seiren Pro pri..
Boya BY-WM6
de la 0 lei
Nu are oferte0 # BY-WM6
Aici poți compara prețuri la Boya BY-WM6 printre ..
Boya BY-WM4 Pro-K6
de la 0 lei
Nu are oferte0 # BY-WM4 Pro-K6
Aici poți compara prețuri la Boya BY-WM4 Pro-K6 p..
Boya BY-WM4 Pro-K5
de la 0 lei
Nu are oferte0 # BY-WM4 Pro-K5
Aici poți compara prețuri la Boya BY-WM4 Pro-K5 p..
Boya BY-WM4 Pro-K4
de la 0 lei
Nu are oferte0 # BY-WM4 Pro-K4
Aici poți compara prețuri la Boya BY-WM4 Pro-K4 p..
Afişare 1 - 25 din 67 (3 pagini)

COMODIO face diferența. Mai multe motive pentru a cumpăra și a economisi cu noi.

De ce COMODIO?

Iată câteva motive întemeiate:

✅ Compararea preturilor 🇲🇩 magazinelor din Moldova
✅ În rate 👌 fără avans
✅ Comandă rapidă 🚀 cumpără cu 1 click
✅ Magazine 🛍 toate magazine de încredere
✅ Cel mai bun preț 🥇 întotdeauna pe primul loc

Comod

La calculator, tabletă sau smartphone, oriunde.

Dispozitive de vizualizare COMODIO

Simplu

Prețuri din toate magazine într-un singur loc.

Comparați și căutați prețuri ieftine pe COMODIO

Disclaimer: Informațiile furnizate pe COMODIO.com au doar scop informativ și nu reprezintă o ofertă publică. Condiția de vânzare, precum și costul de livrare, trebuie discutate cu vânzătorul. Verificați сonținutul ambalajului și compatibilitatea produselor cu vânzătorul sau producătorul. Imaginile produselor, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Costul și disponibilitatea produselor, fiind informații publice și deschise, nu pot face obiectul controlului judiciar și pot fi modificate fără notificare prealabilă. Mărcile comerciale afișate pe site sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Condițiile detaliate pentru achiziționarea în credit sau împrumuturi, costul integral al împrumutului, precum și alte condiții de credit ar trebui specificate pe site-ul vânzătorului sau al instituțiilor financiare partenere.