Microfoane

Ghid, Funcții, Sfaturi

#Content

  1. Microfoane de Calculator
  2. Live
  3. Clip și Reporter Mics
  4. Studio Mics
  5. Camera Mics
  6. Alte Tipuri
  7. Crearea de Content și Hobby

Microfonul, adesea abreviat ca mic, este un obiect gadget pe care aproape fiecare dintre noi îl folosește în viața noastră de zi cu zi, smartphone-ul dvs. are unul încorporat, de exemplu. Cu toate acestea, unele ocazii necesită un microfon dedicat. Utilizați în înregistrări de studio și evenimente, cum ar fi public speaking în afară, un microfon este un lucru bun pentru a avea în jur atunci când aveți un chat Skype important vine. Deși există Microfoane special construite pentru fiecare scop, unele pot fi utilizate și în mai multe situații (adică un microfon vocal poate fi folosit pentru o petrecere de karaoke și ocazional pentru un chat vocal). Microfoanele profesionale pot costa semnificativ mai mult decât un microfon obișnuit, deoarece se ocupă de nișa muzicienilor, artiștilor vocali și cântăreților pentru care calitatea este pe primul loc.

Microfoane de Calculator

Fără îndoială, microfoanele cele mai solicitate în epoca de astăzi, microfoanele de calculator sau desktop pot fi folosite și pentru înregistrare. Acestea sunt disponibile începând cu Rs 300. Microfoanele computerului pot fi alimentate prin USB; majoritatea nu necesită nicio intrare de alimentare. Căștile cu microfoane sunt utilizate pe scară largă în centrele de apel și de către jucătorii video.

Live

Vorbitul în Public necesită un model care poate fi atașat la un amplificator sau sistem PA cu tam-tam minim. Microfoanele dinamice sunt de obicei destul de robuste, făcându-le potrivite pentru evenimente live. Tipul de Microfon utilizat depinde de locul în care veți vorbi. Pentru petrecerea Holi din compusul clădirii, un microfon cu fir Philips SBCMD110 este o opțiune excelentă. Costă 450 Rs, deci nu vă faceți griji dacă decideți să aruncați o găleată de apă pe cine o ține. Cu toate acestea, pentru un seminar de afaceri poate doriți să mergeți pentru un brand cu modele cu aspect elegant și o transmisie mai bună, cum ar fi Peavey sau Sennheiser.

Clip și Reporter Mics

Microfoanele Clip sunt microfoane mici, dar de mare putere, care pot fi atașate la îmbrăcămintea difuzorului. Microfonul Philips 9173 Tie Clip este o opțiune economică. Este posibil ca microfoanele reporter portabile să fie necesare pentru a îndeplini criterii speciale de înregistrare și difuzare a programelor de televiziune. Shure VP 64 A este, de asemenea, o alegere bună.

Studio Mics

Acest lucru este în cazul în care tehnologia avansată de sunet vine mai mult în joc. Pentru înregistrarea la domiciliu sau utilizarea în studio, microfoanele condensatorului sunt preferate, deoarece pot accentua anumite frecvențe. Deoarece sunt mai sensibile, microfoanele condensatorului au părți delicate și complicate.

Deși Shure face niște Microfoane superbe care sunt potrivite pentru instrumente și vocale și pot fi folosite și într-un eveniment live, microfoanele vocale ale lui Neumann și microfoanele de instrumente ale lui Sennheiser au sculptat o nișă pe piața studiourilor. Microfoanele pentru seturile de tobe sunt vândute în seturi și fiecare are un profil și o curbă de răspuns proiectată pentru un anumit tip de instrument de percuție. De exemplu, un set de microfoane de percuție are Microfoane separate pentru tamburul de bas și capcană, dar niciunul pentru chimvale, deoarece acestea sunt microfonate cu un condensator cu diametru mic.

Microfoanele pentru instrumente de suflat, alamă și coarde pot fi atașate direct la instrument, ceea ce ajută la menținerea consistenței volumului. Acestea sunt ușoare și reglate la gama instrumentului. Jucătorii de armonică folosesc modele speciale de gloanțe, dintre care multe au componente cu diafragmă de cristal pentru a produce acel sunet de distorsiune bluesy recunoscut.

Camera Mics

Pentru înregistrările amatori, microfonul încorporat al dispozitivului dvs. de înregistrare funcționează suficient de bine, dar dacă doriți să înregistrați sunet sau vorbire într-un mediu extern în scopuri profesionale, un microfon al camerei este o necesitate. Înainte de a cumpăra un microfon pentru cameră, verificați ce tip de conexiune externă pentru microfon acceptă dispozitivul dvs. Mufele XLR și stereo sunt comune în produsele high-end. Unele Microfoane, cum ar fi o pușcă sau un clip, pot fi atașate direct la cameră. Microfoane special construite pentru iPhone sunt de asemenea disponibile.

Alte Tipuri

Microfoanele de graniță sunt foarte versatile, deoarece pot fi setate pe orice suprafață plană și acoperă o zonă largă. Acestea sunt utilizate mai ales la conferințe și în sălile de consiliu, deși unele au câteva aplicații de studio. Microfoanele Gooseneck sunt adesea folosite pentru vorbirea pe podium. Gâturile sau standurile lor flexibile sunt utile dacă microfonul trebuie să fie orientat către difuzor.

Crearea de Content și Hobby

Unii utilizatori de căști se bazează în primul rând pe această metodă de ieșire audio, deoarece interesele, hobby-urile sau munca lor se bazează pe izolarea zgomotului exterior în timp ce editează videoclipul YouTube, podcastul sau apelul video pentru a se concentra mai bine pe sunetul mic înregistrat sau live. Din acest motiv, folosesc și accesorii pentru căști, cum ar fi standuri și căști mai noi pentru a face configurarea lor să pară mai curată și mai organizată.

Blue Yeti X
7 999 lei
are oferte # series
Aici poți compara prețuri la Blue Yeti X printre ..
Blue Yeti
4 999 lei
are oferte # series
Aici poți compara prețuri la Blue Yeti printre nu..
Blue Yeti NANO
3 499 lei
are oferte # series
Aici poți compara prețuri la Blue Yeti NANO print..
Boya BY-WM8
3 399 lei
are oferte # BY-WM8
Aici poți compara prețuri la Boya BY-WM8 printre ..
Credit 0%
HyperX QuadCast
3 299 lei
are oferte # HX-MICQC-BK
Aici poți compara prețuri la HyperX QuadCast prin..
Razer Seiren Emote
2 799 lei
are oferte # series
Aici poți compara prețuri la Razer Seiren Emote p..
Boya BY-HM2
2 499 lei
are oferte # BY-HM2
Aici poți compara prețuri la Boya BY-HM2 printre ..
Credit 0%
Razer Seiren V2 Pro
2 252 lei
are oferte # series
Aici poți compara prețuri la Razer Seiren V2 Pro ..
Boya BY-WHM8
1 999 lei
are oferte # BY-WHM8
Aici poți compara prețuri la Boya BY-WHM8 printre..
Boya BY-PM700
1 999 lei
are oferte # BY-PM700
Aici poți compara prețuri la Boya BY-PM700 printr..
Boya BY-M1000
1 999 lei
are oferte # BY-M1000
Aici poți compara prețuri la Boya BY-M1000 printr..
Credit 0%
Razer Seiren X
1 799 lei
are oferte # series
Aici poți compara prețuri la Razer Seiren X print..
Blue Snowball iCE
1 799 lei
are oferte # series
Aici poți compara prețuri la Blue Snowball iCE pr..
Credit 0%
HyperX QuadCast S
1 699 lei
are oferte # HMIQ1S-XX-RG
Aici poți compara prețuri la HyperX QuadCast S pr..
Credit 0%
HyperX SoloCast
1 649 lei
are oferte # HMIS1X-XX-BK
Aici poți compara prețuri la HyperX SoloCast prin..
Boya BY-DM10
1 599 lei
are oferte # BY-DM10
Aici poți compara prețuri la Boya BY-DM10 printre..
Boya BY-BM6060
1 599 lei
are oferte # BY-BM6060
Aici poți compara prețuri la Boya BY-BM6060 print..
Boya BY-WM4 Pro
1 499 lei
are oferte # series
Aici poți compara prețuri la Boya Boya BY-WM4 Pro..
Credit 0%
Razer Seiren Mini
1 336 lei
are oferte # series
Aici poți compara prețuri la Razer Seiren Mini pr..
Credit 0%
Razer Seiren
1 336 lei
are oferte # series
Aici poți compara prețuri la Razer Seiren printre..
Boya BY-M3D
999 lei
are oferte # BY-M3D
Aici poți compara prețuri la Boya BY-M3D printre ..
Credit 0%
Sennheiser Memory Mic
954 lei
are oferte # Memory Mic
Aici poți compara prețuri la Sennheiser Memory Mi..
Boya BY-M2
699 lei
are oferte # BY-M2
Aici poți compara prețuri la Boya BY-M2 printre n..
Boya BY-M1
499 lei
are oferte # BY-M1
Aici poți compara prețuri la Boya BY-M1 printre n..
Boya BY-UM4
199 lei
are oferte # BY-UM4
Aici poți compara prețuri la Boya BY-UM4 printre ..
Afişare 1 - 25 din 67 (3 pagini)