Telefoane Apple iPhone

Pe scurt

  1. iPhone-ul este unul dintre cele mai faimoase și populare smartphone-uri din lume.
  2. Cu sistemul de operare iOS exclusiv, dispozitivele sunt considerate o alternativă clară la Android.
  3. iPhone-ul are propriul aspect și este considerat extrem de ușor de utilizat.

Apple este considerat unul dintre cei mai mari și mai cunoscuți producători de smartphone-uri de pe piața internațională. Cu iPhone, corporația americană a creat o adevărată pictogramă de stare. Dar poate modelul iconic să concureze în continuare cu alți producători și să inspire în viața de zi cu zi?

Varietate mare de versiuni diferite

Atenția presei a atras multă atenție atunci când Apple și-a dezvăluit noile produse. Cel mai nou model de iPhone este întotdeauna un punct culminant special. Producătorul reprezintă inovație și calitate. Astfel, iPhone-urile au fost primele smartphone-uri cu senzor de amprentă și primele care au putut fi deblocate folosind recunoașterea facială.

Dincolo de inovație, vă puteți baza și pe performanța produselor Apple. De exemplu, iPhone 12 are un nou procesor A14 Bionic despre care se spune că este cu aproximativ 50% mai rapid decât predecesorul său. Dacă îți folosești și smartphone-ul în mod profesional sau îți place să faci fotografii cu el, s-ar putea ca și opțiunea Pro să merite.

Versiunea puțin mai scumpă are de obicei o cameră mai bună și un cip și mai puternic. Cei care preferă telefoanele mici și compacte vor primi un iPhone de 5,4 inchi cu Mini. Dacă încă preferați un ecran mare, merită să aruncați o privire la versiunea Max.

iOS sau Android?

Pe lângă tehnologia internă, mulți utilizatori sunt uimiți de sistemul de operare iOS. Motivul pentru aceasta este controlul intuitiv și ușor de utilizat al interfeței cu utilizatorul. În același timp, sistemul de operare încorporat asigură o performanță fără probleme și o operare foarte ușoară.

App Store este punctul central pentru aplicații. Cu o gamă largă de aplicații monitorizate și riscul scăzut de virus asociat, iPhone-urile Apple au un avantaj clar față de alți producători aici.

Actualizările regulate ale sistemului asigură, de asemenea, un sistem de operare mereu actualizat, sigur și productiv. Cu toate acestea, Android are și o mare varietate de aplicații ușor de utilizat. În plus, smartphone-urile Android tind să fie semnificativ mai ieftine decât dispozitivele Apple.

Ecosistemul

iPhone-ul este considerat o țintă de cult printre smartphone-uri. De asemenea, este singurul lucru care se poate diferenția de concurenții săi cu propriul sistem de operare fără a-și pierde farmecul. Fanii Apple pot integra iPhone-ul perfect în rețeaua lor. În acest fel, îl puteți conecta la Apple Watch, iPad și MacBook.

CREDIT 0%
Apple iPhone 15 Series (toate versiuni)
de la 14 999 lei
are oferte1194 # iPh15-Series
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 15 Seri..
CREDIT 0%
Apple iPhone 14 Series (toate versiuni)
de la 13 499 lei
are oferte1206 # iPh14-Series
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 14 Seri..
CREDIT 0%
Apple iPhone 13 Series (toate versiuni)
de la 12 499 lei
are oferte563 # iPh13-Series
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 13 Seri..
CREDIT 0%
Apple iPhone 12 Series (toate versiuni)
de la 9 699 lei
are oferte216 # iPh12-Series
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 12 Seri..
CREDIT 0%
Apple iPhone 11 Series (toate versiuni)
de la 7 999 lei
are oferte208 # iPh11-Series
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 11 Seri..
CREDIT 0%
Apple iPhone SE (2022) Series (toate versiuni)
de la 7 245 lei
are oferte72 # iPhSE2022-Series
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone SE (202..
Apple iPhone XR Series (toate versiuni)
de la 6 741 lei
are oferte13 # iPhXR-Series
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone XR Seri..
CREDIT 0%
Apple iPhone SE (2020) Series (toate versiuni)
de la 5 999 lei
are oferte39 # iPhSE2020-Series
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone SE (202..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

COMODIO face diferența. Mai multe motive pentru a cumpăra și a economisi cu noi.

De ce COMODIO?

Iată câteva motive întemeiate:

✅ Compararea preturilor 🇲🇩 magazinelor din Moldova
✅ În rate 👌 fără avans
✅ Comandă rapidă 🚀 cumpără cu 1 click
✅ Magazine 🛍 toate magazine de încredere
✅ Cel mai bun preț 🥇 întotdeauna pe primul loc

Comod

La calculator, tabletă sau smartphone, oriunde.

Dispozitive de vizualizare COMODIO

Simplu

Prețuri din toate magazine într-un singur loc.

Comparați și căutați prețuri ieftine pe COMODIO

Disclaimer: Informațiile furnizate pe COMODIO.com au doar scop informativ și nu reprezintă o ofertă publică. Condiția de vânzare, precum și costul de livrare, trebuie discutate cu vânzătorul. Verificați сonținutul ambalajului și compatibilitatea produselor cu vânzătorul sau producătorul. Imaginile produselor, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Costul și disponibilitatea produselor, fiind informații publice și deschise, nu pot face obiectul controlului judiciar și pot fi modificate fără notificare prealabilă. Mărcile comerciale afișate pe site sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Condițiile detaliate pentru achiziționarea în credit sau împrumuturi, costul integral al împrumutului, precum și alte condiții de credit ar trebui specificate pe site-ul vânzătorului sau al instituțiilor financiare partenere.