Telefoane Apple iPhone 13 mini

Recenzie Apple iPhone 13 mini

#Content

  1. Pro şi Contra
  2. Caracteristici
  3. Scurtă recenzie
  4. Data lansării și prețul
  5. Complect
  6. FAQ

Pro şi Contra
Apple iPhone 13 mini

iPhone 13 mini - este cel mai bun iPhone pentru cei care doresc un dispozitiv mai mic pe platforma Apple iOS. De fapt, este probabil cel mai bun telefon mic de pe piață chiar acum. Este puternic, camera este de primă clasă, iar durata de viață a bateriei nu este în cele din urmă la nivelul modelelor mai vechi. Acesta nu este cel mai bun iPhone, dar dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv mai mic, atunci aceasta este probabil ultima șansă de a cumpăra un dispozitiv compact cu caracteristici emblematice.

Pro

Costul mic
Procesor puternic într-un case mic
Baterie excelentă și autonomie

Contra

Încă nu are 120 Hz
Ceramic Shield numai pe ecran
Viteză redusă de încărcare

Apple iPhone 13 mini all colors

Caracteristici

Apple iPhone 13 mini

Greutate: 141g
Dimensiuni: 131.5 x 64 x 7.6mm
Ecran: 5.4 inch
Rezoluţie: 2340 x 1080
CPU: A15 Bionic
RAM: 4GB
Storage: 128GB, 256GB, 512GB
Camera Principala: 12MP + 12MP
Selfie: 12MP
Baterie: 2,438 mAh
Încărcare cablu: 18W
Încărcător fără fir: 15W
Protecție: IP68

La conținut

Scurtă recenzie Apple iPhone 13 mini

iPhone 13 mini este cel mai mic iPhone nou al Apple și singurul telefon compact pe care ar trebui să-l cumpărați dacă doriți să vă înfășurați complet mâna în jurul smartphone-ului. Nu există nimic în dimensiune care să se poată compara cu micul iPhone 13 mini.

Cu toate acestea, nu l-ați ști uitându-vă la acest iPhone Mini de a doua generație. Aproape toate actualizările majore în comparație cu iPhone 12 mini sunt în interiorul telefonului, care este convenabil de utilizat cu o singură mână, deci nu este mult diferit de dispozitivul de anul trecut.

Poate că cea mai așteptată dintre aceste actualizări este că durata de viață a bateriei iPhone 13 mini s-a îmbunătățit semnificativ în comparație cu cea anterioară iPhone 12 mini. Fiți siguri: acum puteți utiliza acest telefon toată ziua, chiar dacă, în mod surprinzător, durata de viață a bateriei nu este la fel de bună ca cea a celor mai mari iPhone 13 sau iPhone 13 Pro Max.

Veți petrece mai puțin timp încărcând acest telefon și mai mult timp făcând fotografii mai bune, datorită noilor senzori de cameră care fac parte din sistemul de camere duale deja familiar al iPhone 13 mini. Potrivit Apple, camera principală cu unghi larg transmite cu 47% mai multă lumină și, desigur, toate fotografiile pe care le-am făcut în modul de noapte arată luminos, cu un zgomot vizibil mai mic decât imaginile realizate pe iPhone 12 mini.

Fotografiile arată mai bine parțial datorită noului senzor și tehnologiei OIS cu touch shift, care anterior era exclusiv iPhone 12 Pro și partenerului său Pro Max și parțial datorită progreselor în fotografia pe computer.

Există, de asemenea, o veste bună dacă iPhone 13 mini vă inspiră să faceți mai multe fotografii: Apple a crescut cantitatea de memorie în comparație cu dispozitivele de anul trecut, astfel încât limita strictă de intrare de 64 GB a dispărut.

Există îmbunătățiri cosmetice pe care le puteți pierde la prima vedere. Bretonul de pe ecran a devenit mai mic, dar, desigur, nu a dispărut (și pe un telefon mai mic se pare că mănâncă planul ecranului chiar mai mult decât pe iPhone 13 Pro Max). Iar luminozitatea generală a afișajului a fost mărită, atingând maximum 800 de nits pentru o vizualizare confortabilă atunci când sunteți afară într-o zi senină și 1200 de nits pentru conținut HDR.

Există zvonuri că iPhone 13 mini va fi ultimul iPhone mic de la Apple, în timp ce compania se zvonește că nu intenționează să lanseze iPhone 14 mini din cauza vânzărilor scăzute ale iPhone 12 mini. Este păcat, deoarece cu această actualizare de a doua generație, Apple a rezolvat o mulțime de lucruri care ne-au îndepărtat de iPhone 12 mini, iar noul model mic poate deveni cel mai bun iPhone pentru fanii dispozitivelor compacte.

Data lansării și Prețul Apple iPhone 13 mini

Preț: $699 pentru 128GB
Data lansării: Septembrie 24, 2021

Complect Apple iPhone 13 mini

iPhone cu iOS 15
USB-C to Lightning Cable
Documentație


Apple iPhone 13 комплект


FAQ

#Apple iPhone 13 mini

Da, chipsetul A15 Bionic este instalat în Apple iPhone 13 mini, având în vedere că rezoluția ecranului versiunii mini este mai mică - apoi în testele sintetice, poate produce și mai multă putere decât versiunea mai mare.

Numai în puterea încărcării prin cablu, un maxim de 18w față de 20W în modelul mai mare. Cu toate acestea, merită luat în considerare faptul că versiunea mini are și o baterie mai mică, deci nu ar trebui să simțiți diferența de timp. Apple susține că veți putea încărca iPhone 13 mini cu 50% în 30 de minute.

În plus față de lipsa suportului pentru 120 Hz, luminozitatea maximă a ecranului este, de asemenea, mai mică, 800 nits față de 1.000.

Apple iPhone 13 mini acceptă 1 cartelă SIM fizică + esim. De asemenea, sunt disponibile modele cu 2 cartele sim fizice, orientate spre piața chineză, dar sunt disponibile și pentru vânzare în Moldova. Acestea sunt marcate în nume ca Dual, Dual Sim sau DS.

Chipset-ul a fost schimbat foarte mult, precum și camerele au fost îmbunătățite, cu toate acestea, cea mai vizibilă îmbunătățire este autonomia de funcționare și bateria, care lipsea atât de mult în versiunea 12. Acum, iPhone 13 mini este un înlocuitor fără compromisuri pentru versiunea standard a iPhone 13, dacă preferați dispozitive compacte.

CREDIT 0%
Apple iPhone 13 mini 512GB (toate versiuni)
de la 17 599 lei
are oferte11 # iPhone 13 mini 512GB
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 13 mini..
CREDIT 0%
Apple iPhone 13 mini 256GB (toate versiuni)
de la 13 499 lei
are oferte25 # iPhone 13 mini 256GB
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 13 mini..
CREDIT 0%
Apple iPhone 13 mini 128GB (toate versiuni)
de la 12 499 lei
are oferte27 # iPhone 13 mini 128GB
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 13 mini..
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

COMODIO face diferența. Mai multe motive pentru a cumpăra și a economisi cu noi.

De ce COMODIO?

Iată câteva motive întemeiate:

✅ Compararea preturilor 🇲🇩 magazinelor din Moldova
✅ În rate 👌 fără avans
✅ Comandă rapidă 🚀 cumpără cu 1 click
✅ Magazine 🛍 toate magazine de încredere
✅ Cel mai bun preț 🥇 întotdeauna pe primul loc

Comod

La calculator, tabletă sau smartphone, oriunde.

Dispozitive de vizualizare COMODIO

Simplu

Prețuri din toate magazine într-un singur loc.

Comparați și căutați prețuri ieftine pe COMODIO

Disclaimer: Informațiile furnizate pe COMODIO.com au doar scop informativ și nu reprezintă o ofertă publică. Costul, condiția de vânzare și livrare, trebuie discutate cu vânzătorul. Imaginile produselor, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Condițiile detaliate pentru achiziționarea în credit sau împrumuturi, trebui specificate pe site-ul vânzătorului sau al instituțiilor financiare partenere. Mărcile comerciale afișate pe site sunt proprietatea proprietarilor respectivi.