Produse Apple

iPhone 15 Pro

Titan. Atât de solid, ușor.
Atât de Pro.

Compară prețurile

MacBook Air 15

Impresionant de mare. Imposibil de subțire.

Toate modele

WATCH

SERIES 9

Cu display-ul și mai mare.

Сompară prețurile

FAQ

#Apple Moldova

Apple publică pe site-ul său o listă completă a partenerilor oficiali:

https://locate.apple.com/md/en/sales...

Activarea dispozitivului este considerată a fi prima configurare a unui nou dispozitiv și introducerea datelor personale ale utilizatorului, cu condiția ca cartela SIM să fie instalată sau să fie disponibilă o conexiune la internet. De la data activării dispozitivului Apple începe perioada de garanție a acestuia.

Pornirea simplă unui nou dispozitiv Apple nu va duce la activarea acestuia și la începerea perioadei de garanție de la Apple.

Trebuie să verificați perioada de garanție și data primei activări a dispozitivului pe site-ul oficial Apple:

https://checkcoverage.apple.com/

Trebuie să introduceți numărul de serie al dispozitivului și să treceți captcha. Numărul de serie se află pe cutia dispozitivului. După introducerea datelor, vi se vor oferi informații despre prima activare și dreptul la service.

Pentru dispozitivele noi și neactivate, va fi afișat un mesaj care indică faptul că dispozitivul nu a fost încă activat - acesta va fi un semn al unui dispozitiv nou. Exemplu:


Vă rugăm să vă activați iPhone-ul

COMODIO face diferența. Mai multe motive pentru a cumpăra și a economisi cu noi.

De ce COMODIO?

Iată câteva motive întemeiate:

✅ Compararea preturilor 🇲🇩 magazinelor din Moldova
✅ În rate 👌 fără avans
✅ Comandă rapidă 🚀 cumpără cu 1 click
✅ Magazine 🛍 toate magazine de încredere
✅ Cel mai bun preț 🥇 întotdeauna pe primul loc

Comod

La calculator, tabletă sau smartphone, oriunde.

Dispozitive de vizualizare COMODIO

Simplu

Prețuri din toate magazine într-un singur loc.

Comparați și căutați prețuri ieftine pe COMODIO

Disclaimer: Informațiile furnizate pe COMODIO.com au doar scop informativ și nu reprezintă o ofertă publică. Condiția de vânzare, precum și costul de livrare, trebuie discutate cu vânzătorul. Verificați сonținutul ambalajului și compatibilitatea produselor cu vânzătorul sau producătorul. Imaginile produselor, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Costul și disponibilitatea produselor, fiind informații publice și deschise, nu pot face obiectul controlului judiciar și pot fi modificate fără notificare prealabilă. Mărcile comerciale afișate pe site sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Condițiile detaliate pentru achiziționarea în credit sau împrumuturi, costul integral al împrumutului, precum și alte condiții de credit ar trebui specificate pe site-ul vânzătorului sau al instituțiilor financiare partenere.