Action Camere

Ce este o cameră de acțiune?

Aceste dispozitive la modă sunt camere video special concepute pentru filmarea videoclipurilor în condiții extreme. Acestea sunt uneori numite camere point-of-view (PoV), deoarece acțiunea înregistrată este privită din perspectiva sportivului care o efectuează. Majoritatea camerelor au un design puternic, ușor și compact și sunt concepute pentru a fi atașate la o cască sau bicicletă.

Din acest motiv, marea majoritate a produselor abandonează afișajul cu cristale lichide și opțiunile de zoom în favoarea unui design mai portabil. Calitatea Video variază foarte mult de la produs la produs, de la definiția standard la 4K.

Ce model este potrivit pentru mine?

Primul factor de luat în considerare atunci când cumpărați camere de acțiune este zona de utilizare. Veți filma videoclipuri sub apă, parapantă sau curse în jos pe un snowboard? Pentru sporturile care necesită căști, o cameră de cască este adesea cea mai bună alegere.

aceste modele sunt echipate cu adaptoare care le țin în siguranță în poziția dorită. A doua opțiune pentru schi sau alte sporturi cu ochelari este ochelarii cu came, în care dispozitivul este încorporat chiar în ochelari.

Alte camere purtabile, cum ar fi Panasonic HX-A1000, sunt concepute pentru a se monta direct pe față. Multe camere de acțiune generală pot fi echipate cu adaptoare diferite în funcție de necesități.

Dacă aveți tendința de a avea grijă de echipamentul dvs., asigurați-vă că acordați atenție caracteristicilor exterioare, cum ar fi protecția împotriva prafului, impermeabilizarea, rezistența la impact și protecția împotriva înghețului. Oricine intenționează să înregistreze audio ar trebui să aleagă cu siguranță un dispozitiv cu microfon încorporat.

Ce factori influențează calitatea Video Bună?

Asigurați-vă că verificați rezoluția înainte de a cumpăra, deoarece această specificație are un impact semnificativ asupra calității video. Fanii de fotografiere pot fi destul de mulțumiți de un produs bugetar de definiție standard. Cu toate acestea, având în vedere tendința către o rezoluție din ce în ce mai mare în multimedia, o cameră de acțiune Full HD poate merita investiția suplimentară. Camerele de acțiune Ultra HD (rezoluție 4K) sunt cele mai noi tehnologii.

Rețineți că majoritatea camerelor de acțiune înregistrează folosind un card de memorie, iar rezoluția afectează cantitatea de imagini care pot fi stocate pe card.

O altă specificație importantă la care trebuie să acordați atenție este rata cadrelor pe secundă (fps). Această măsurare arată cât de netedă este videoclipul capturat. Camerele Video ar trebui să aibă o rată minimă de cadre de 30 de cadre pe secundă pentru a reproduce aspectul mișcării netede. Cu toate acestea, filmele de la Hollywood sunt de obicei înregistrate la 24 de cadre pe secundă, iar multe dispozitive oferă și acest mod, deși nu este recomandat pentru acțiune rapidă.

Adesea, produsele de primă clasă vă permit să fotografiați la viteze de până la 60 de cadre pe secundă. Redarea lină a mișcării lente necesită de obicei 120 de cadre pe secundă.

De asemenea, luați în considerare câmpul vizual; multe modele sunt echipate cu lentile cu unghi larg (170 sau mai mult), care măresc amploarea videoclipului capturat în comparație cu alte modele. Stabilizatorul de imagine este, de asemenea, o caracteristică foarte utilă, mai ales atunci când faci sport care implică o mulțime de denivelări și denivelări.

Cât costă?

Camerele de acțiune Entry-level sunt disponibile la un preț de puțin peste 1.000 de lei. Aceste produse sunt concepute în principal pentru divertisment și înregistrare în rezoluție standard. Un dispozitiv mid-range bun costă de obicei cel puțin 3.000 de lei, ceea ce vă permite să obțineți rezoluție Full HD, o gamă mai largă de setări și o calitate mai fiabilă a construcției. Imaginea lichidă a EGO 727 se încadrează în acest interval. Oferă Wi-fi, o rată de cadre de 60 de cadre pe secundă, rezoluție Full HD și o cameră de 12 megapixeli pentru a face fotografii. Cu toate acestea, testerii din recenziile de încredere notează că nu este complet impermeabil.

Produsele de top costă de obicei aproximativ 12 000 - 15 000 lei și, pe lângă rezoluția Full HD sau Ultra HD, se pot lăuda cu funcții precum geotagging GPS. Acest din urmă grup include modele precum Sony HDR-AS30 și GoPro HERO3 Black Edition.

Cum poate fi îmbunătățită funcționalitatea?

La fel ca aproape toate camerele, majoritatea camerelor de acțiune folosesc, de asemenea, diverse accesorii pentru camere, cum ar fi suporturi, telecomenzi și lentile, pentru a îmbunătăți anumite caracteristici sau funcționalități pentru a le personaliza pe gustul fiecărui utilizator.

Glosar

Сâmpul vizual al unei camere de acțiune determină ce poate "vedea" și, în majoritatea cazurilor, cu cât este mai larg, cu atât mai bine. Cele mai multe modele oferă un unghi de vizualizare de aproximativ 170 de centimi, dar unele vă permit să obțineți o vizualizare completă de 360 de centimi folosind un obiectiv sau un software special. O vedere largă vă va oferi contextul filmului pe fundalul unui peisaj mare și vă va face filmele mai interesante.

Display - vă permite să examinați ceea ce a fost deja luat, sau ceea ce camera foto este în prezent văd, și este adesea mijlocul prin care utilizatorul are acces la meniul de setări. Ecranele mobile pot fi un mare avantaj dacă trebuie să modificați setările atunci când instalați cama într-un unghi dificil. Ecranele cu cristale lichide sunt cel mai frecvent tip, iar versiunile cu ecran tactil sunt relativ standard. Un afișaj mare poate fi un mare avantaj pentru vizualizare, dar va duce la o creștere a dimensiunii camerei de acțiune.

Viteza de filmiere - videoclipul neted necesită o rată de cadre de 24 de cadre pe secundă (fps), iar o rată de cadre mai mare vă permite să utilizați o serie de opțiuni de fotografiere cu mișcare lentă. Capacitățile Full HD sunt cele mai frecvente, iar modelele moderne și mai scumpe sunt echipate cu rezoluție 4K pe măsură ce tehnologia Ultra-HD se extinde.

Caracteristici suplimentare - protejarea camerei de ploaie, zăpadă, nisip, praf sau apă sărată este necesară pentru a menține funcționarea corectă a echipamentului și știind că frigul și șocul nu vor deteriora camera se află pe lista priorităților multor oameni. Pentru a atinge acest obiectiv, unele came de acțiune sunt special întărite cu sigilii și materiale de carcasă durabile, majoritatea altora folosesc o carcasă de protecție. Aceste corpuri sunt adesea adaptate pentru scufundări și pot rezista presiunii care va satisface chiar și snorkelerii și majoritatea scafandrilor amatori.

CREDIT 0%
GoPro Max 360
de la 9 600 lei
are oferte6 # CHDHZ-202
Aici puteți compara prețuri la GoPro Max 360 Came..
GoPro HERO10 Black Special Bundle
de la 7 599 lei
are oferte5 # CHDRB-101
Aici puteți compara prețuri la GoPro HERO10 Black..
CREDIT 0%
GoPro HERO11 Black
de la 7 199 lei
are oferte20 # CHDHX-111
Aici puteți compara prețuri la GoPro HERO11 Black..
CREDIT 0%
GoPro HERO8 Black
de la 7 029 lei
are oferte19 # CHDHX-801
Aici puteți compara prețuri la GoPro HERO8 Black ..
CREDIT 0%
GoPro HERO11 Black Mini
de la 6 999 lei
are oferte25 # CHDHF-111
Aici puteți compara prețuri la GoPro HERO11 Black..
CREDIT 0%
GoPro HERO9 Black
de la 6 249 lei
are oferte29 # CHDHX-901
Aici puteți compara prețuri la GoPro HERO9 Black ..
CREDIT 0%
GoPro HERO10 Black
de la 5 940 lei
are oferte16 # CHDHX-101
Aici puteți compara prețuri la GoPro HERO10 Black..
Jbm 53865
de la 968 lei
are oferte2
Aici puteți compara prețuri la Jbm 53865 Camera d..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

COMODIO face diferența. Mai multe motive pentru a cumpăra și a economisi cu noi.

De ce COMODIO?

Iată câteva motive întemeiate:

✅ Compararea preturilor 🇲🇩 magazinelor din Moldova
✅ În rate 👌 fără avans
✅ Comandă rapidă 🚀 cumpără cu 1 click
✅ Magazine 🛍 toate magazine de încredere
✅ Cel mai bun preț 🥇 întotdeauna pe primul loc

Comod

La calculator, tabletă sau smartphone, oriunde.

Dispozitive de vizualizare COMODIO

Simplu

Prețuri din toate magazine într-un singur loc.

Comparați și căutați prețuri ieftine pe COMODIO

Disclaimer: Informațiile furnizate pe COMODIO.com au doar scop informativ și nu reprezintă o ofertă publică. Condiția de vânzare, precum și costul de livrare, trebuie discutate cu vânzătorul. Verificați сonținutul ambalajului și compatibilitatea produselor cu vânzătorul sau producătorul. Imaginile produselor, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Costul și disponibilitatea produselor, fiind informații publice și deschise, nu pot face obiectul controlului judiciar și pot fi modificate fără notificare prealabilă. Mărcile comerciale afișate pe site sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Condițiile detaliate pentru achiziționarea în credit sau împrumuturi, costul integral al împrumutului, precum și alte condiții de credit ar trebui specificate pe site-ul vânzătorului sau al instituțiilor financiare partenere.