Despre Noi


COMODIO.com - un catalog complet de bunuri și prețuri în Moldova #1 pentru telefoane mobile, computere, electronice, bunuri de uz casnic și divertisment. Magazinele partenere își plasează produsele la noi, iar noi comparăm prețurile și găsim cumpărători. Pentru partenerii noștri, COMODIO ajută la extinderea audienței și este un canal suplimentar de vânzare.

Nu luăm produse de la vânzători spre vânzare - se încheie un contract de vânzare între cumpărător și magazinul partener. COMODIO oferă magazinelor servicii de merchandising și preia comenzi de la clienți, dar nu se angajează să accepte plata, depozitarea produselor, transportul, asamblarea sau ambalarea.

În catalog puteți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a face o alegere - compararea produselor, selectarea modelelor după parametri, descrieri detaliate, căutarea produselor după nume, recenzii ale utilizatorilor, galerii foto ale produselor, evaluări ale produselor, catalogul mărcilor și multe altele.

Actualizarea datelor

Categoriile de produse sunt actualizate constant. Scopul nostru este de a ajuta utilizatorii să aleagă și să cumpere modelul de produs dorit la cel mai bun preț, prin urmare actualizăm prețurile tuturor magazinelor online din Moldova, precum și produsele lor.

Toate versiuni

Pentru o mai mare comoditate a utilizatorilor noștri, noi am adăugat și posibilitatea de a compara prețurile pentru un grup de produse unite printr-o serie.

Această funcționalitate poate fi utilizată în diferite scopuri și, cum ar fi un exemplu de căutare Apple iPhone 13 series fără a se lega de culoare, capacitate de memorie sau dimensiune. Dacă vă plac toate culorile, și capacitatea minimă de memorie de 128GB este suficientă, aceasta este o modalitate excelentă de a economisi bani semnificativi la achiziția dumneavoastră.

Acesta este doar un exemplu de utilizare a acestei funcții, puteți oricând să veniți cu propria dvs. metodă de utilizare.

Credit 0%

Pentru a vă simplifica alegerea, căutarea, precum și achiziția de bunuri - sistemul nostru identifică și evidențiază ofertele speciale ale magazinelor online care pot fi cumpărate în rate și fără plata în avans.

Ofertă marcată credit 0%înseamnă că acest produs este vândut în rate (costul produsului este distribuit uniform pe mai multe luni), precum și pe zi cumpararii nu este necesară nicio plată în avans.

Ne bucurăm că astfel de oferte marcate vă vor permite să distribuiți confortabil suma pe mai multe luni, să începeți să utilizați achiziția imediat, fără o lungă aşteptare, fără a fi nevoie să economisiți pentru o perioadă lungă de timp, precum și să nu pierdeți ofertе profitabilе și reduceri.

Doar magazine de încredere

Pentru a oferi utilizatorilor noștri doar vânzători de încredere, verificăm manual respectarea strictă a fiecărui magazin online. Mai multe informații despre criterii și cerințe pot fi găsite pe pagina: Adaugă Magazin.

Echipa noastră

GALINA
Founder & CEO
Email: galina@comodio.com

ANDREI
Product Development Advisor
Email: andrei@comodio.com

STEFAN
Project Management & Product Management
Email: stefan.pm@comodio.com

LEO
Software Development
Email: leonid.dev@comodio.com

EUGEN
Software Development
Email: eugen.dev@comodio.com

ANNA
Software Development & Quality Assurance
Email: anna.dev@comodio.com

IVAN
Hardware Administration & Software Development
Email: ivan.zh.sys@comodio.com

NATALYA
Program Management & Content Planning
Email: nat.con@comodio.com

GALINA
Content Management
Email: galya.con@comodio.com

ELENA
Content Management
Email: elena.acc@comodio.com

COMODIO face diferența. Mai multe motive pentru a cumpăra și a economisi cu noi.

De ce COMODIO?

Iată câteva motive întemeiate:

✅ Compararea preturilor 🇲🇩 magazinelor din Moldova
✅ În rate 👌 fără avans
✅ Comandă rapidă 🚀 cumpără cu 1 click
✅ Magazine 🛍 toate magazine de încredere
✅ Cel mai bun preț 🥇 întotdeauna pe primul loc

Comod

La calculator, tabletă sau smartphone, oriunde.

Dispozitive de vizualizare COMODIO

Simplu

Prețuri din toate magazine într-un singur loc.

Comparați și căutați prețuri ieftine pe COMODIO

Disclaimer: Informațiile furnizate pe COMODIO.com au doar scop informativ și nu reprezintă o ofertă publică. Costul, condiția de vânzare și livrare, trebuie discutate cu vânzătorul. Imaginile produselor, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Condițiile detaliate pentru achiziționarea în credit sau împrumuturi, trebui specificate pe site-ul vânzătorului sau al instituțiilor financiare partenere. Mărcile comerciale afișate pe site sunt proprietatea proprietarilor respectivi.