Console

Întrebări Frecvente

#PlayStation

Da, PS5 este retrocompatibil cu marea majoritate a jocurilor PS4. Aceasta înseamnă că majoritatea colecțiile tale de jocuri PS4 vor fi disponibile și pe PS5 - multe dintre ele vor accepta și diverse îmbunătățiri.

În general, nu aveți nevoie de o conexiune la internet pentru a juca jocuri PS5. Cu toate acestea, este posibil ca unele funcții ale jocului (în special jocurile online multiplayer) să nu fie disponibile fără o conexiune la internet.

Dacă un joc sau unele dintre caracteristicile acestuia necesită o conexiune la Internet, pe ambalajul jocului (sau pe pagina produsului magazinului online) este indicat un avertisment. Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile despre produs înainte de a cumpăra.

Este necesară conexiune la internet pentru a descărca versiuni digitale ale jocurilor din PlayStation Store.

Da, în cele mai multe cazuri, veți avea nevoie de un abonament PlayStation Plus valid pentru a accesa modurile online multiplayer pe PS4 și PS5.

Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Multiplayer Online și PlayStation Plus.

Abonamentele PlayStation Plus vor fi facturate până la anulare. Se aplică restricții de vârstă.

Jocurile PS5 folosesc caracteristici inovatoare ale controlerului wireless DualSense, cum ar fi feedback-ul haptic și declanșatoarele adaptive. Controlerul DualShock 4 nu acceptă aceste funcții, așa că aveți nevoie de un Controler wireless DualSense pentru a juca jocuri PS5.

Nu, multe jocuri pentru PlayStation 5 sunt disponibile atât în ​​format Blu-ray, cât și în format digital. Cu toate acestea, edițiile fizice nu sunt disponibile pentru toate jocurile - conținutul jocului poate varia și în funcție de ediție.

Verificați informațiile din surse oficiale, de exemplu, site-ul web oficial al editorului sau jocul, pentru a afla ce ediții sunt disponibile.

#Switch

Nintendo Switch v2 este un model de consolă care a început producția în 2019. Modelele Switch și Switch V2 sunt foarte asemănătoare, deoarece modificările au afectat doar:

1. Durata de viață a bateriei - prima generație de Nintendo Switch permitea 3,5 până la 5 ore de joc cu o singură încărcare, în timp ce Switch V2, datorită noului procesor NVIDIA Tegra X1, mai eficient din punct de vedere energetic, putea dura până la 9 ore.

2. Celebrele controlere Joy-Con - dezvoltatorii au rezolvat problema conexiunii prin mutarea antenei într-o nouă locație din cauza plângerilor utilizatorilor care au constatat probleme de conexiune în timpul jocului.

Credit 0%
Microsoft Xbox Series X (toate versiuni)
15 799 lei
are oferte # series
Aici poți compara prețuri la Microsoft Xbox Serie..
Credit 0%
Sony PlayStation 5 (toate versiuni)
15 499 lei
are oferte # series
Aici poți compara prețuri la Sony PlayStation 5 (..
Credit 0%
Microsoft Xbox Series S (toate versiuni)
7 399 lei
are oferte # series
Aici poți compara prețuri la Microsoft Xbox Serie..
Nintendo Switch Lite (toate versiuni)
0 lei
Nu are oferte # series
Aici poți compara prețuri la Nintendo Switch Lite..
Nintendo Switch (toate versiuni)
0 lei
Nu are oferte # series
Aici poți compara prețuri la Nintendo Switch (toa..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)