Console

#Content

 1. Cum să alegi consola de jocuri potrivită?
 2. De ce să alegeți o consolă de jocuri?
 3. Care ar trebui să aleg Xbox sau PlayStation?
 4. Cum este Xbox mai bună decât PS5?
 5. Care consolă este cea mai bună pentru un începător?
 6. Care consolă este cel mai bun raport calitate/preț?
 7. De ce PC-ul este mai bun decât Xbox?
 8. De ce Xbox este mai ieftin decât PC-ul?
 9. Consolele de jocuri merită?
 10. Cum este Xbox mai bună decât PS4?
 11. De ce să alegeți PS5 în locul Xbox?
 12. De ce toată lumea vrea un PS5?
 13. Cum să cumpăr o consolă de jocuri?
 14. Cum să faceți alegerea corectă atunci când cumpărați o consolă?
 15. De ce nu pot cumpăra o consolă de jocuri?
 16. Cât va costa să cumpărați tot felul de console de jocuri?
 17. Care consolă va dura cel mai mult?
 18. Întrebări Frecvente

Cum să alegi consola de jocuri potrivită?

Alegerea consolei potrivite implică luarea în considerare a mai multor factori importanți pentru a vă asigura că se potrivește preferințelor și nevoilor dvs. de joc. Mai întâi, explorați biblioteca de jocuri disponibilă și comparați prețurile exclusive pentru fiecare platformă. Căutați o consolă care oferă o selecție largă de jocuri care se potrivesc cu interesele dvs. de jocuri și genurile preferate.

Grafica și performanța joacă un rol important în joc. Examinați specificațiile tehnice ale fiecărei console, cum ar fi puterea grafică, capacitatea de procesare și capacitatea de stocare. Alegeți modelul care poate oferi nivelul dorit de grafică și performanță.

Jocuri pentru console 2023

Jocuri și servicii online

Serviciile și abonamentele online sunt necesare pentru jocurile multiplayer și conținutul suplimentar. Consultați funcțiile online și opțiunile de abonament oferite de fiecare consolă, precum și calitatea comunității și serviciilor lor online.

Accesorii pentru consolă

Confortul și funcționalitatea controlerului sunt esențiale pentru sesiunile lungi de joc. Încercați diferite controlere decodificatoare pentru a găsi unul care să vi se pară confortabil și intuitiv.

Recenzii ale utilizatorilor

Recenzii și feedback-ul utilizatorilor pot oferi informații valoroase asupra performanței reale și a nivelurilor de satisfacție ale fiecărui model. Fă-ți timp să citești recenzii și să înveți de la alți jucători.

Buget

Determină-ți bugetul și găsește o consolă care se potrivește bugetului tău. Luați în considerare nu numai costul inițial, ci și costurile potențiale ale jocurilor, accesoriilor și abonamentelor. Nu va fi greu să găsești magazine online în Moldova de unde le poți cumpăra mai ieftin, compara prețuri și disponibilitate, COMODIO te va ajuta să găsești oferte grozave.

De asemenea, vă recomandăm să aveți hardware suplimentar, cum ar fi accesorii pentru Realitate virtuală (VR) sau opțiuni de stocare externă , care pot îmbunătățiți-vă experiența de joc.

Compatibilitate

Compatibilitatea cu alte dispozitive din ecosistemul dvs. de acasă poate fi relevantă dacă aveți alte periferice de jocuri sau dispozitive media.

În sfârșit, luați în considerare interesele și preferințele dvs. personale în materie de jocuri. Dacă aveți o preferință pentru anumite francize sau genuri, alegeți-o pe cea care se potrivește cel mai bine acestor preferințe.

Luând în considerare cu atenție acești factori, veți putea lua o decizie în cunoștință de cauză și veți alege consola potrivită pentru nenumărate ore de plăcere de joc.

Înapoi la content

De ce să alegeți o consolă de jocuri?

Consola de jocuri are o serie de avantaje care o fac o alegere atractivă pentru jucători.

În primul rând, sunt proiectate special pentru jocuri, oferind performanțe optimizate și o experiență de joc fluidă. Ei au adesea jocuri exclusive care nu sunt disponibile pe alte platforme, ceea ce atrage jucători cu o experiență unică de joc.

Ușurință în utilizare

Consolele sunt ușor de utilizat și ușor de configurat, făcându-le accesibile pentru o gamă largă de jucători, inclusiv jucători ocazionali și familii. În plus, acestea tind să fie mai accesibile decât PC-urile pentru jocuri, ceea ce oferă un raport calitate-preț excelent.

Numărul de jocuri și servicii online

Jocurile multiplayer sunt simplificate cu servicii online integrate și comunități vibrante de jocuri. În plus, consolele oferă o experiență de joc unificată care asigură ca jocurile să funcționeze fără probleme, fără a fi nevoie de upgrade hardware.

Cu funcții precum servicii de streaming, capabilități multimedia și suport pentru realitate virtuală, consolele de jocuri au devenit centre de divertisment unice. Pentru cei care caută jocuri interesante și ușor de utilizat, o consolă de jocuri va fi o alegere excelentă.

Înapoi la content

Care ar trebui să aleg Xbox sau PlayStation?

Alegerea dintre Xbox și PlayStation depinde de diverși factori. Xbox oferă un ecosistem de jocuri convingător, așa cum demonstrează Xbox Game Pass, care vă oferă acces la o bibliotecă extinsă de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Live extinde experiența multiplayer cu o comunitate online puternică.

PS5 sau Xbox

PlayStation, pe de altă parte, se mândrește cu o gamă puternică de titluri exclusive, cum ar fi The Last of Us și Spider-Man, făcându-l atrăgător pentru fanii anumitor francize de jocuri. Confortul și designul controlerului DualShock pot, de asemenea, influența utilizatorii către PlayStation.

Luați în considerare compatibilitatea cu consolele prietenilor dvs. și cu comunitatea de jocuri la care doriți să vă alăturați, deoarece jocul cu prietenii vă poate îmbunătăți considerabil experiența de joc.

În cele din urmă, alegerea ta ar trebui să se bazeze pe jocurile pe care vrei să le joci și pe platforma care se potrivește intereselor tale de joc. Atât Xbox, cât și PlayStation au o grafică și o performanță impresionante, așa că este important să alegeți consola care se potrivește cel mai bine preferințelor și stilului dvs. de joc.

Înapoi la content

Cum este Xbox mai bună decât PS5?

Comparația dintre Xbox și PS5 este subiectivă și se bazează pe preferințele individuale. Ambele console oferă hardware puternic, grafică excelentă și o selecție largă de jocuri. Xbox Series X oferă compatibilitate cu jocurile anterioare Xbox, iar Xbox Game Pass oferă o bibliotecă extinsă de jocuri pentru o taxă de abonament. În plus, Xbox Live extinde posibilitățile de multiplayer online.

Pe de altă parte, PS5 se mândrește cu o gamă impresionantă de jocuri exclusive, cum ar fi Spider- Man Miles Morales și Demon's Souls. Feedback-ul haptic al controlerului DualSense și declanșatoarele adaptive contribuie la imersiunea jocului. PlayStation Plus vă oferă acces la jocuri gratuite lunare și la funcții multiplayer online.

În cele din urmă, decizia se rezumă la preferințele personale, preferințele exclusive de jocuri și ecosistemul de jocuri existent. Ambele console sunt alegeri fantastice și ar trebui să o alegeți pe cea care se potrivește intereselor dvs. de joc și oferă experiența pe care o doriți cel mai mult.

Înapoi la content

Care consolă este cea mai bună pentru un începător?

Pentru un începător, Nintendo Switch este adesea considerat cea mai bună alegere. Nintendo Switch oferă o combinație unică de consolă de acasă și jocuri portabile pentru flexibilitate și accesibilitate. Configurarea sa simplă și interfața ușor de utilizat le permit începătorilor să înceapă să se joace imediat.

Nintendo Switch

Nintendo Switch oferă o bibliotecă diversă de jocuri potrivite jucătorilor de toate vârstele și nivelurile de calificare. Primele jocuri Nintendo, cum ar fi Mario Kart 8 Deluxe și Animal Crossing: New Horizons, oferă o experiență de joc distractivă. În plus, au o gamă largă de distracție în familie și jocuri de petrecere de care să te bucuri cu prietenii și familia.

Controlele Joy-Con oferă o varietate de stiluri de redare pentru a se potrivi diferitelor preferințe, fie că sunt redate la televizor sau în modul portabil. În plus, reputația consolei pentru durabilitate și concentrarea sa puternică pe crearea de experiențe de joc plăcute și inovatoare o fac o alegere excelentă pentru începătorii care doresc să se arunce cu capul întâi în jocuri.

Înapoi la content

Care consolă este cel mai bun raport calitate/preț?

Xbox Series S este adesea considerată cea mai bună consolă raport calitate-preț. Xbox Series S oferă performanțe impresionante la un preț accesibil. Oferă jocuri de ultimă generație cu timpi de încărcare rapidi, rate de cadre ridicate și suport pentru urmărirea razelor, totul într-un pachet compact.

Microsoft Xbox Series S preț și calitate

Prețul mai mic al consolei în comparație cu omologul său mai puternic, Xbox Series X, o face o opțiune atractivă pentru jucătorii cu buget redus. De asemenea, oferă acces la serviciul de abonament Xbox Game Pass, care oferă o bibliotecă extinsă de jocuri pentru o taxă lunară, adăugând și mai mult valoarea acestuia.

Cu toate acestea, este important să revizuiți lista celor mai recente oferte și prețurile acestora, deoarece industria jocurilor de noroc se dezvoltă rapid. Luați în considerare preferințele dvs. de jocuri, biblioteca de jocuri disponibilă și titlurile exclusive pentru platformă pentru a determina cea mai bună consolă raport calitate-preț care se potrivește nevoilor și bugetului dvs. de jocuri.

Înapoi la content

De ce PC-ul este mai bun decât Xbox?

Deși atât PC-ul, cât și Xbox-ul au punctele lor forte, PC-urile au adesea o serie de avantaje față de consolele Xbox. În primul rând, PC-urile oferă o mai mare flexibilitate în personalizarea hardware, permițând componentelor să fie actualizate cu cea mai recentă tehnologie și să îmbunătățească performanța în timp.

PC oferă o bibliotecă extinsă de jocuri, inclusiv nu numai exclusivități pentru PC, ci și multe titluri disponibile pe mai multe platforme. În plus, jocurile pe computer acceptă diverse vitrine digitale, oferind mai multe oportunități de a cumpăra jocuri la prețuri competitive.

Platforma PC se mândrește cu compatibilitate cu versiunea anterioară, permițându-vă să jucați jocuri mai vechi alături de cele mai recente versiuni. În plus, PC-urile oferă versatilitate dincolo de jocuri, servind drept mașini productive pentru serviciu, centre multimedia și multe altele.

În sfârșit, PC-urile excelează în grafica și performanța pentru jocuri, în special în platformele de jocuri de ultimă generație, cu plăci grafice și procesoare puternice. Cu toate acestea, jocurile pentru PC necesită o investiție inițială mai mare și o expertiză tehnică pentru întreținere și optimizare în comparație cu console precum Xbox.

Înapoi la content

De ce Xbox este mai ieftin decât PC-ul?

Xbox-ul este, în general, mai ieftin decât PC-urile pentru jocuri din cauza mai multor factori. În primul rând, consolele sunt produse în serie, permițând producătorilor să beneficieze de economii de scară, ceea ce reduce costurile de producție. În schimb, PC-urile pentru jocuri sunt de obicei asamblate din componente separate, ceea ce duce la costuri mai mari de producție și asamblare.

În plus, producătorii își vând adesea echipamentele la preț redus sau chiar în pierdere, intenționând să compenseze pierderea prin vânzări de jocuri și abonamente. Pe de altă parte, producătorii de PC-uri pentru jocuri nu subvenționează de obicei costul hardware-ului lor, ceea ce crește prețul.

În plus, PC-urile pentru jocuri oferă multă flexibilitate și personalizare, permițând utilizatorilor să construiască sisteme cu o gamă largă de componente și specificații, inclusiv componente premium care pot crește semnificativ costul. Cutiile decodificatoare, totuși, au un set fix de specificații hardware, ceea ce duce la un proces de fabricație mai eficient și mai rentabil.

Înapoi la content

Consolele de jocuri merită?

Consolele de jocuri pot merita pentru mulți jucători, în funcție de preferințele și obiceiurile lor de joc. Consolele oferă o serie de beneficii, cum ar fi ușurința în utilizare, funcționalitatea plug and play și jocul simplificat. Ele oferă un ecosistem dedicat de jocuri cu titluri exclusive și o gamă largă de jocuri potrivite pentru diferite audiențe.

Consolă sau PC

Consolele de consolă sunt adesea mai accesibile decât PC-urile pentru jocuri, ceea ce le face o opțiune accesibilă pentru jucătorii cu buget redus. În plus, oferă confortul de a juca pe ecranul mare cu un controler confortabil.

Cu toate acestea, pentru cei care caută jocuri de înaltă performanță, opțiuni de personalizare și acces la o gamă mai largă de aplicații dincolo de jocuri, un computer pentru jocuri poate fi o potrivire mai bună.

În cele din urmă, costul unei console de jocuri depinde de preferințele individuale, nevoile de joc și bugetul. Examinați jocurile disponibile, titlurile exclusive și funcțiile opționale pentru a determina dacă se potrivește intereselor dvs. de joc și vă oferă experiența dorită.

Înapoi la content

Cum este Xbox mai bună decât PS4?

Comparația dintre Xbox și PS4 este subiectivă și ambele console au propriile lor puncte forte. Xbox One și PS4 oferă experiențe de joc similare, inclusiv grafică superioară, biblioteci extinse de jocuri și capabilități multiplayer online.

Avantajul Xbox este compatibilitatea inversă, permițând jucătorilor să acceseze jocuri mai vechi din generațiile anterioare de Xbox. Xbox Game Pass oferă, de asemenea, o bibliotecă extinsă de jocuri pentru o taxă de abonament, atrăgând jucătorii care caută o experiență de joc variată.

Pe de altă parte, PS4 se mândrește cu o gamă puternică de titluri exclusive, cum ar fi God of War, The Last of Us și Uncharted, toate care atrag jucătorii care sunt fani ai acestor francize. Controlerul DualShock 4 pentru PS4 vine și cu funcții unice, cum ar fi un touchpad și un difuzor încorporat.

În cele din urmă, alegerea dintre Xbox și PS4 se rezumă la preferințele personale, preferințele exclusive de jocuri și ecosistemul de prieteni și comunitatea de jocuri din care doriți să faceți parte. Ambele console oferă experiențe de joc impresionante și care dintre ele este cea mai bună depinde de interesele și nevoile tale individuale de joc.

Înapoi la content

De ce să alegeți PS5 în locul Xbox?

Alegerea PS5 față de Xbox depinde de preferințe și factori specifici. PS5 oferă o selecție impresionantă de jocuri exclusive, inclusiv francize precum God of War, Spider-Man și Horizon. Dacă aceste jocuri se potrivesc cu interesele tale de joc, PS5 va fi o alegere atractivă.

Controlul DualSense cu feedback haptic îmbunătățit și declanșatoare adaptive îmbunătățește imersiunea și oferă experiențe unice de joc.

Atenția deosebită acordată de Sony pentru a crea experiențe de joc captivante și uimitoare din punct de vedere vizual poate fi, de asemenea, un factor decisiv pentru cei care caută grafică de ultimă generație și performanță de nouă generație.

În plus, compatibilitatea cu versiunea anterioară a PS5 vă permite să jucați anumite jocuri PS4, extinzându-vă biblioteca de jocuri.

De asemenea, dacă preferați ecosistemul PlayStation și aveți experiență în jocul consolelor PlayStation anterioare, PS5 oferă continuitate și familiaritate.

În cele din urmă, decizia de a alege PS5 în locul Xbox se rezumă la înclinația ta pentru jocurile exclusive, preferința pentru controlerul DualSense și loialitatea față de marca PlayStation și ecosistemul de jocuri.

Înapoi la content

De ce toată lumea vrea un PS5?

Dorința răspândită de a cumpăra un PS5 poate fi explicată prin mai mulți factori. În primul rând, marketingul Sony și reputația puternică a mărcii au creat un sentiment de anticipare și hype în jurul consolelor lor de jocuri.

Sony PS5

În al doilea rând, PS5 oferă o gamă largă de jocuri exclusive foarte apreciate, cum ar fi „Spider-Man: Miles Morales”, „Demon souls” și „Ratchet & Clank: Rift Apart” care atrag jucătorii care caută o experiență unică și captivantă.

Hardware-ul puternic și capabilitățile de performanță de nouă generație ale PS5 vor atrage, de asemenea, pasionații care caută o grafică de ultimă oră și un joc mai fluid.

În plus, oferta limitată și cererea mare au contribuit la percepția PS5 ca un model căutat și prestigios, alimentând dorința de a-l achiziționa.

Factorii sociali joacă, de asemenea, un rol; atunci când alte persoane din cercul social al unei persoane manifestă interes pentru PS5, poate crea un sentiment de teamă de a pierde, făcându-le să-și dorească să se alăture comunității de jocuri și să verifice cele mai recente tendințe în domeniul jocurilor.

În general, combinația dintre marketingul Sony, exclusivitățile jocurilor, progresele tehnologice și influențele sociale a contribuit la dorința răspândită de a cumpăra PS5.

Înapoi la content

Cum să cumpăr o consolă de jocuri?

Pentru a cumpăra o consolă de jocuri, urmați acești pași:

 • Cercetare: adunați informații despre consolele disponibile, caracteristicile acestora, biblioteca de jocuri și titlurile exclusive. Citiți recenziile și comparați specificațiile pentru a face o alegere informată.
 • Buget: stabiliți de unde puteți cumpăra ieftin. În plus, determinați costul cheltuielilor suplimentare, inclusiv nu numai costul consolei în sine, ci și lucruri precum jocuri, accesorii și abonamente.
 • Comercianții cu amănuntul: consultați comercianții cu amănuntul online și locali pentru disponibilitate și prețuri. Căutați reduceri sau oferte de pachete care pot oferi cea mai bună valoare.
 • Precomandă: dacă un model nou va apărea în curând, luați în considerare precomanda pentru a vă asigura achiziția, deoarece se pot epuiza rapid.
 • Recenzii și feedback: citiți recenziile utilizatorilor pentru experiențe reale și probleme potențiale.
 • Garanție și asistență: consultați garanția și asistența pentru clienți a producătorului sau distribuitorului.
 • Luați în considerare o consolă folosită sau recondiționată: dacă bugetul este o problemă, luați în considerare achiziționarea unei consolă folosită sau recondiționată de la un comerciant cu amănuntul reputat.
 • Accesorii: alegeți accesoriile de care aveți nevoie, cum ar fi controlere suplimentare sau stații de încărcare, pentru a vă îmbunătăți experiența de joc.
 • Achiziționați: după ce v-ați luat decizia, cumpărați după ce comparați prețurile COMODIO.
 • Bucurați-vă: configurați-vă consola și începeți să vă bucurați de aventura de joc!

Înapoi la content

Cum să faceți alegerea corectă atunci când cumpărați o consolă?

Alegerea corectă atunci când cumpărați o consolă necesită, în primul rând, o analiza amănunțită a prețurilor și ofertelor. În plus, trebuie luați în considerare câțiva factori cheie.

În primul rând, evaluează-ți preferințele de jocuri și tipurile de jocuri care îți plac. Explorați consolele disponibile și titlurile lor exclusive pentru a găsi pe cea care se potrivește intereselor dvs. de joc.

În continuare, luați în considerare bugetul și costul total de proprietate, inclusiv jocurile, accesoriile și abonamentele. Alegeți-l pe cel care se potrivește cu capacitățile dvs. financiare.

Consultați recenziile și recenziile utilizatorilor pentru a vă face o idee despre performanța și satisfacția din lumea reală. Căutați eventualele probleme sau limitări raportate de utilizatori.

De asemenea, testați controlerele și interfața ori de câte ori este posibil pentru a vă asigura că sunt confortabile și intuitive pentru dvs.

În sfârșit, luați în considerare ecosistemul general de jocuri, inclusiv serviciile online, asistența comunității și compatibilitatea cu alte dispozitive din casa dvs.

Luând în considerare cu atenție acești factori, puteți lua o decizie în cunoștință de cauză și puteți alege consola care vă oferă cea mai bună experiență de joc.

Înapoi la content

De ce nu pot cumpăra o consolă de jocuri?

Există mai multe motive pentru care ați putea întâmpina dificultăți la cumpărarea unei consolă de jocuri:

 • Cerere mare: consolele de jocuri, în special versiunile noi, pot avea o cerere mare, ceea ce duce la o disponibilitate limitată și vânzări frecvente.
 • Lipsuri de aprovizionare: producătorii se pot confrunta cu probleme de producție sau întreruperi ale lanțului de aprovizionare, ceea ce duce la lipsuri pe piață.
 • Speculatori: unele persoane și grupuri folosesc roboți pentru a cumpăra în vrac și apoi le revinde la prețuri umflate, ceea ce face dificil pentru consumatorii obișnuiți să le cumpere la prețuri cu amănuntul.
 • Precomenzi: versiunile mai noi de console au adesea perioade de precomandă în care dispozitivele sunt rezervate înainte de a ajunge în magazine, lăsând mai puține disponibile pentru achiziție directă.
 • Restricții geografice: Disponibilitatea poate varia în funcție de regiune, iar unele țări pot avea lansări întârziate sau limitate.
 • Factori sezonieri: cererea de console de jocuri poate crește vertiginos în timpul sărbătorilor sau evenimentelor speciale.
 • Strategii de marketing: unii producători folosesc disponibilitatea limitată ca tactică de marketing pentru a crea un sentiment de urgență și pentru a crește cererea.

Pentru a vă crește șansele, fiți conștienți de datele de lansare, fiți cu ochii pe comercianții oficiali și aveți răbdare, deoarece disponibilitatea se îmbunătățește în timp.

Înapoi la content

Cât va costa să cumpărați tot felul de console de jocuri?

Prețul de achiziție al fiecărei console de jocuri va varia în funcție de cantitatea pe care doriți să o achiziționați, disponibilitatea acestora și dacă cumpărați unități noi sau folosite. O estimare aproximativă pentru achiziționarea tuturor modelelor majore (cum ar fi Xbox Series X, PlayStation 5, Nintendo Switch și altele) poate fi între 2.000 USD și 3.000 USD sau mai mult.

Toate console

Rețineți că această estimare nu include costul jocurilor, accesoriilor și abonamentelor, care pot crește semnificativ costurile totale. De asemenea, unele dispozitive mai vechi sau ediții limitate pot fi mai greu de găsit, ceea ce se poate adăuga la costul total.

Dacă sunteți interesat să achiziționați mai multe dispozitive, este important să căutați prețuri, oferte și pachete pentru a găsi cel mai bun raport calitate-preț, precum și costurile continue de creare și întreținere a colecției dvs. de jocuri.

Înapoi la content

Care consolă va dura cel mai mult?

Longitudinea unei console de jocuri poate depinde de diverși factori, inclusiv de calitatea construcției producătorului, specificațiile hardware, suportul software și cât de bine se adaptează la peisajul în schimbare al jocurilor.

De regulă, dispozitivele de la producători importanți, cum ar fi Sony (PlayStation) și Microsoft (Xbox) au un istoric solid. Ciclul de viață este de obicei de 5-7 ani sau mai mult, cu actualizări regulate de software și lansări noi de jocuri în timpul vieții active.

De asemenea, puteți acorda atenție vânzărilor de console din întreaga lume pentru a înțelege cât de populară este aceasta sau alta serie și cât timp va fi acceptată. De exemplu, serviciul Statista a publicat statistici ale celor mai achiziționate modele:

Vânzări console statistic de la Statista

Cu toate acestea, unele console mai vechi, cum ar fi PlayStation 2 și Nintendo Entertainment System (NES), au atins o longevitate remarcabilă, iar entuziaștii și colecționarii încă le folosesc și se bucură de ele la zeci de ani de la lansarea lor inițială.

În cele din urmă, progresele tehnologice și noile modele pot afecta, de asemenea, durata de viață. În timp ce anumite durate de viață pot varia, alegerea unei console de la producători de renume cu asistență și actualizări de încredere poate ajuta la asigurarea unei experiențe de joc mai lungi.

Înapoi la content

Întrebări Frecvente

#PlayStation

Da, PS5 este retrocompatibil cu marea majoritate a jocurilor PS4. Aceasta înseamnă că majoritatea colecțiile tale de jocuri PS4 vor fi disponibile și pe PS5 - multe dintre ele vor accepta și diverse îmbunătățiri.

În general, nu aveți nevoie de o conexiune la internet pentru a juca jocuri PS5. Cu toate acestea, este posibil ca unele funcții ale jocului (în special jocurile online multiplayer) să nu fie disponibile fără o conexiune la internet.

Dacă un joc sau unele dintre caracteristicile acestuia necesită o conexiune la Internet, pe ambalajul jocului (sau pe pagina produsului magazinului online) este indicat un avertisment. Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile despre produs înainte de a cumpăra.

Este necesară conexiune la internet pentru a descărca versiuni digitale ale jocurilor din PlayStation Store.

Da, în cele mai multe cazuri, veți avea nevoie de un abonament PlayStation Plus valid pentru a accesa modurile online multiplayer pe PS4 și PS5.

Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Multiplayer Online și PlayStation Plus.

Abonamentele PlayStation Plus vor fi facturate până la anulare. Se aplică restricții de vârstă.

Jocurile PS5 folosesc caracteristici inovatoare ale controlerului wireless DualSense, cum ar fi feedback-ul haptic și declanșatoarele adaptive. Controlerul DualShock 4 nu acceptă aceste funcții, așa că

CREDIT 0%
Sony PlayStation 5 (toate versiuni)
de la 9 999 lei
are oferte96 # PlayStation 5
Aici poți compara prețuri la Sony PlayStation 5 (..
CREDIT 0%
Nintendo Switch (toate versiuni)
de la 5 879 lei
are oferte53 # Switch
Aici poți compara prețuri la Nintendo Switch (toa..
CREDIT 0%
Microsoft Xbox Series S (toate versiuni)
de la 5 499 lei
are oferte45 # Xbox Series S
Aici poți compara prețuri la Microsoft Xbox Serie..
CREDIT 0%
Nintendo Switch Lite (toate versiuni)
de la 3 528 lei
are oferte27 # Switch Lite
Aici poți compara prețuri la Nintendo Switch Lite..
CREDIT 0%
Microsoft Xbox Series X (toate versiuni)
de la 599 lei
are oferte37 # Xbox Series X
Aici poți compara prețuri la Microsoft Xbox Serie..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

COMODIO face diferența. Mai multe motive pentru a cumpăra și a economisi cu noi.

De ce COMODIO?

Iată câteva motive întemeiate:

✅ Compararea preturilor 🇲🇩 magazinelor din Moldova
✅ În rate 👌 fără avans
✅ Comandă rapidă 🚀 cumpără cu 1 click
✅ Magazine 🛍 toate magazine de încredere
✅ Cel mai bun preț 🥇 întotdeauna pe primul loc

Comod

La calculator, tabletă sau smartphone, oriunde.

Dispozitive de vizualizare COMODIO

Simplu

Prețuri din toate magazine într-un singur loc.

Comparați și căutați prețuri ieftine pe COMODIO

Disclaimer: Informațiile furnizate pe COMODIO.com au doar scop informativ și nu reprezintă o ofertă publică. Condiția de vânzare, precum și costul de livrare, trebuie discutate cu vânzătorul. Verificați сonținutul ambalajului și compatibilitatea produselor cu vânzătorul sau producătorul. Imaginile produselor, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Costul și disponibilitatea produselor, fiind informații publice și deschise, nu pot face obiectul controlului judiciar și pot fi modificate fără notificare prealabilă. Mărcile comerciale afișate pe site sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Condițiile detaliate pentru achiziționarea în credit sau împrumuturi, costul integral al împrumutului, precum și alte condiții de credit ar trebui specificate pe site-ul vânzătorului sau al instituțiilor financiare partenere.