Telefoane fără fir

Ghid pentru cumpărarea unui telefon fix fără fir

Apelarea unui telefon fix fără a fi limitată de lungimea cablului receptorului nu ar putea fi mai ușoară. Doar conectați stația de bază la o conexiune fixă cu un cablu și munca grea se va face. Receptorul comunică cu stația de bază folosind unde radio și aveți libertatea și comoditatea unui dispozitiv wireless.

Aceste produse utile vă vor permite să apelați chiar și din grădină într-o zi de vară sau din siguranța unei canapele calde într-o seară de iarnă. Există, de asemenea, modele cu butoane mari pentru apelarea ușoară.

Standardele receptorului: DECT și GAP

Linia actuală de telefoane wireless transmite date conform standardului DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications). Această tehnologie vă permite să lansați până la 8 telefoane de la o stație de bază. Odată cu creșterea gradului de conștientizare a posibilelor riscuri pentru sănătate asociate radiațiilor casnice, producătorii dezvoltă modele cu emisii mai mici.

Aceste modele, adesea comercializate sub denumirea de "Eco-DECT", reduc emisiile de radiații casnice în mai multe moduri. Unele dispozitive pun automat receptorul și stația de bază în modul de repaus, de exemplu, eliminând emisiile atunci când dispozitivul nu este utilizat.

Modelele standard pentru GAP, prescurtare pentru Generic Access Protocol, sunt deosebit de convenabile, deoarece nu trebuie să fie produse de aceeași marcă ca stațiile de bază. Acest lucru este util dacă ați achiziționat deja o stație de bază, dar sper să utilizați unul sau mai multe telefoane suplimentare.

Funcții suplimentare: stocarea numelor, numerelor și mesajelor

Funcțiile care sunt considerate în prezent standard includ un robot telefonic încorporat, difuzor și o funcție de agendă.

Când cumpărați un model cu un robot telefonic încorporat, asigurați-vă că verificați cantitatea de memorie încorporată. Unele modele au intervale de mesaje relativ scurte, în timp ce altele pot dura o oră sau mai mult.

Produsele pot fi, de asemenea, echipate cu funcții avansate de robot telefonic, cum ar fi trimiterea de alerte SMS despre mesajele noi primite și afișarea timpului de înregistrare a mesajului.

Majoritatea modelelor din această categorie oferă o agendă. Utilizatorii care doresc să salveze numele și numerele contactelor lor vor găsi acest lucru deosebit de util.

În plus, funcția de agendă oferă confort suplimentar, cum ar fi CLIP, care identifică apelurile primite și VIP, care vă permite să atribuiți nume și numere unui grup folosind propriul ton de apel special. Modelele pot fi chiar filtrate după numărul de intrări din agenda telefonică pe care le permit. Majoritatea dispozitivelor sunt capabile să trimită și să primească mesaje SMS, iar cele mai recente modele oferă și mesaje MMS.

Istoricul apelurilor permite utilizatorului să vizualizeze o listă de apeluri care au fost acceptate, respinse sau pierdute într-o anumită perioadă de timp. În funcție de model, această listă poate conține de la 5 la 50 de articole și permite utilizatorului să vizualizeze rapid informații despre cele mai recente apeluri.

Apelare rapidă este, de asemenea, un plus la îndemână. Telefoanele care permit acest lucru permit utilizatorului să salveze numere de contact specifice pentru fiecare tastă de pe dispozitiv. Prin apăsarea și menținerea acestor taste, utilizatorul poate fi redirecționat instantaneu către acest număr de contact și poate începe un apel apăsând un buton.

Alte caracteristici comune includ calendare, ceasuri, Ceasuri de alarmă, cronometre și apelare vocală, cu ajutorul cărora utilizatorii pot spune o comandă sau un nume în telefon, care le va conecta apoi la persoana cu care doresc să vorbească.

Tipuri de telefoane wireless

Familiile numeroase, persoanele care lucrează de acasă sau persoanele mai puțin mobile ar putea dori să aleagă un telefon dual sau chiar mai multe telefoane suplimentare. Teoretic, puteți avea un telefon în fiecare cameră, deși acest lucru poate provoca o ușoară durere de cap de fiecare dată când primiți un apel primit.

Telefoanele cu butoane mari sunt concepute pentru utilizatorii care au nevoie de ecrane mari sau taste mari pentru apelarea ușoară.

Dacă dumneavoastră sau membrii familiei dumneavoastră purtați aparate auditive, alegeți un dispozitiv potrivit pentru persoanele cu deficiențe de auz. Dacă telefonia prin Internet este o prioritate, căutați un produs din categoria telefoanelor Wireless VoIP. Cei care au un sistem ISDN ar trebui să achiziționeze un dispozitiv compatibil ISDN.

Producătorii populare

Panasonic este un producător de frunte specializat în soluții de telefonie la domiciliu. IDECT este, de asemenea, popular, nu în ultimul rând datorită designului său futurist unic. Mărci mai cunoscute precum Panasonic și Philips oferă, de asemenea, o gamă largă de produse în diferite game de prețuri.

Glosar

Robot telefonic - dispozitivele Wireless vin de obicei cu o funcție de înregistrare a apelurilor pentru a primi mesaje pentru dvs. Funcția de robot telefonic la distanță vă permite să accesați mesajele telefonului de acasă în timp ce sunteți departe de casă. Modelele cu funcția backtrack vă permit să repetați ultimele secunde ale mesajului. Timpul de înregistrare indică lungimea maximă pe care o poate avea orice mesaj audio.

Timpul de convorbire și de așteptare este timpul maxim în care receptorul poate rămâne activ în timpul unui apel, cu condiția ca dispozitivul să fie complet încărcat. Modul de așteptare este timpul în care bateria dispozitivului funcționează fără apel.

Display - sunt disponibile diferite tipuri și dimensiuni de afișaje. Afișajele alfanumerice sunt foarte simple, cu o combinație simplă de numere și litere, în timp ce afișajele capacitive, LED și TFT sunt similare cu afișajele unui smartphone modern, dintre care multe includ funcții de ecran tactil.

Mod Eco - multe modele au multe moduri special concepute pentru a economisi energie sau chiar a opri radiațiile atunci când nu sunt utilizate. De exemplu, modul Eco reduce consumul de energie al telefonului cu aproximativ 80%, în timp ce Modul Eco Plus împiedică dispozitivul să emită în modul de așteptare. Modul de radiație de nivel scăzut reduce semnificativ cantitatea de radiații electromagnetice atunci când telefonul este în modul de așteptare.

Numărul de tuburi - numărul de tuburi variază în funcție de serie, dar de obicei variază de la 1 la 5. Cu cât este mai mare grupul de persoane sau, într-adevăr, cu cât este mai mare casa/clădirea, cu atât modelul cu mai multe telefoane devine mai potrivit. Toate telefoanele sunt conectate la aceeași unitate de bază și, prin urmare, nu sunt telefoane independente, dar oferă confort semnificativ.

CREDIT 0%
Panasonic KX-TGF320
de la 1 855 lei
are oferte3
Aici poți compara prețuri la Panasonic KX-TGF320 ..
CREDIT 0%
Panasonic KX-TGJ320
de la 1 619 lei
are oferte19
Aici poți compara prețuri la Panasonic KX-TGJ320 ..
CREDIT 0%
Panasonic KX-TG2512
de la 1 047 lei
are oferte55
Aici poți compara prețuri la Panasonic KX-TG2512 ..
CREDIT 0%
Panasonic KX-TG6811
de la 1 005 lei
are oferte12
Aici poți compara prețuri la Panasonic KX-TG6811 ..
CREDIT 0%
Panasonic KX-TG1612
de la 879 lei
are oferte21
Aici poți compara prețuri la Panasonic KX-TG1612 ..
CREDIT 0%
Panasonic KX-TGE510
de la 840 lei
are oferte19
Aici poți compara prețuri la Panasonic KX-TGE510 ..
Maxcom MC6800 Big Button
de la 746 lei
are oferte14
Aici poți compara prețuri la Maxcom MC6800 Big Bu..
CREDIT 0%
Panasonic KX-TGE110
de la 736 lei
are oferte15
Aici poți compara prețuri la Panasonic KX-TGE110 ..
CREDIT 0%
Panasonic KX-TG2511
de la 676 lei
are oferte91
Aici poți compara prețuri la Panasonic KX-TG2511 ..
CREDIT 0%
Panasonic KX-TGC310
de la 669 lei
are oferte4
Aici poți compara prețuri la Panasonic KX-TGC310 ..
CREDIT 0%
Panasonic KX-TG1711
de la 599 lei
are oferte27
Aici poți compara prețuri la Panasonic KX-TG1711 ..
CREDIT 0%
Panasonic KX-TG1611
de la 550 lei
are oferte78
Aici poți compara prețuri la Panasonic KX-TG1611 ..
Philips M5501BW
de la 0 lei
Nu are oferte0
Aici poți compara prețuri la Philips M5501BW prin..
Panasonic KX-PRW110
de la 0 lei
Nu are oferte0
Aici poți compara prețuri la Panasonic KX-PRW110 ..
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)

COMODIO face diferența. Mai multe motive pentru a cumpăra și a economisi cu noi.

De ce COMODIO?

Iată câteva motive întemeiate:

✅ Compararea preturilor 🇲🇩 magazinelor din Moldova
✅ În rate 👌 fără avans
✅ Comandă rapidă 🚀 cumpără cu 1 click
✅ Magazine 🛍 toate magazine de încredere
✅ Cel mai bun preț 🥇 întotdeauna pe primul loc

Comod

La calculator, tabletă sau smartphone, oriunde.

Dispozitive de vizualizare COMODIO

Simplu

Prețuri din toate magazine într-un singur loc.

Comparați și căutați prețuri ieftine pe COMODIO

Disclaimer: Informațiile furnizate pe COMODIO.com au doar scop informativ și nu reprezintă o ofertă publică. Condiția de vânzare, precum și costul de livrare, trebuie discutate cu vânzătorul. Verificați сonținutul ambalajului și compatibilitatea produselor cu vânzătorul sau producătorul. Imaginile produselor, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Costul și disponibilitatea produselor, fiind informații publice și deschise, nu pot face obiectul controlului judiciar și pot fi modificate fără notificare prealabilă. Mărcile comerciale afișate pe site sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Condițiile detaliate pentru achiziționarea în credit sau împrumuturi, costul integral al împrumutului, precum și alte condiții de credit ar trebui specificate pe site-ul vânzătorului sau al instituțiilor financiare partenere.