Ceasuri Inteligente

Ghid de cumpărare ceas inteligent

Ceasurile inteligente devin din ce în ce mai populare, pe măsură ce tot mai mulți consumatori apelează la tehnologia purtabilă. Într-o lume în care tehnologiile de comunicare devin din ce în ce mai convenabile, acest accesoriu inteligent oferă acces rapid la cele mai importante notificări și funcții de pe smartphone sau tabletă.

Ce poate face un smartwatch?

Principalele caracteristici și funcții ale smartwatch-ului includ următoarele:

  • Afișaj digital
  • Notificări inteligente de pe telefon sau tabletă
  • Conexiune Bluetooth sau NFC
  • Vreme și știri actualizări sunt disponibile pe unele modele

Ceasul inteligent arată ca un ceas de mână obișnuit. Mulți au chiar curele interschimbabile la modă. Cu toate acestea, la o inspecție mai atentă, veți vedea că, în loc de o față obișnuită, majoritatea se laudă cu un afișaj digital, adesea un ecran tactil cu widget-uri.

Spre deosebire de ceasurile pentru telefoane mobile, ceasurile pentru smartphone-uri nu au o conexiune independentă la o rețea de bandă largă mobilă, deoarece nu sunt destinate a fi utilizate ca dispozitive independente. În schimb, acestea sunt concepute ca însoțitori pentru smartphone-ul sau tableta dvs., interacționând fără fir cu aceste dispozitive părinte prin Bluetooth sau NFC.

Smartwatch-ul (în funcție de model) vă anunță apelurile primite, mesajele text și mesajele de pe rețelele sociale. Majoritatea acestor produse sunt echipate cu capacități avansate de procesare a datelor, astfel încât să poată fi configurate și să ruleze aplicații. Unele modele oferă alte funcții auxiliare practice, în special în domeniul urmăririi fitnessului, dar includ și GPS, cameră și radio.

Am nevoie de un smartwatch?

Aceste dispozitive pot părea gadgeturi inutile, dar înainte de a le scrie complet, gândiți-vă la unele dintre beneficiile practice pe care le pot oferi. Imaginați-vă că stați într-un pub zgomotos sau pe un stadion. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la apelurile pierdute din cauza zgomotului ambiental care depășește volumul tonului de apel.

Ceasul vă va anunța dacă sosește un apel sau un mesaj text. Sau poate sunteți un utilizator de tabletă care vă păstrează dispozitivul ascuns în adâncurile unui rucsac supraîncărcat. Nu mai sunt căutări agitate când auziți un apel. Luați mesaje și apeluri și răspundeți-le cu încheietura mâinii.

Unele modele sunt chiar capabile să funcționeze ca telecomandă, permițându-vă să controlați playerul muzical al smartphone-ului. Deoarece majoritatea dintre noi poartă de obicei ceasuri oricum, aceste dispozitive nu provoacă niciun inconvenient.

Cum aleg un smartwatch care funcționează cu smartphone-ul meu?

Deoarece acestea sunt dispozitive conexe, verificați mai întâi compatibilitatea. Un număr mare de modele funcționează atât cu iOS, cât și cu Android. Proiectat pentru a fi utilizat cu un singur sistem de operare sau chiar cu un anumit model de smartphone, cum ar fi Samsung Galaxy Gear, conceput pentru a fi utilizat cu un singur sistem de operare sau chiar cu un anumit model de smartphone.

Utilizatorii de iPhone au un număr relativ mare de produse terțe din care să aleagă, deși mulți utilizatori Apple optează pentru un smartwatch Apple. Ceasurile inteligente Android populare includ ceasurile Fitbit, cum ar fi Fitbit Versa, precum și ceasurile inteligente Huawei.

Сele mai bune modele de ceasuri inteligente

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun smartwatch de cumpărat, în primul rând ar trebui să acordați atenție sistemului de operare necesar. Mai jos sunt cele mai bune opțiuni pentru iOS și Android:

  • Apple Watch Series 4 sau Series 3 este un model excelent Seria 4, unul dintre cele mai bune de pe piață. Ceasurile Apple sunt într-adevăr potrivite doar pentru utilizatorii iOS.
  • Samsung Galaxy Watch-GPS, NFC și funcția de antrenament automat pun acest smartwatch înaintea concurenților săi. Este cel mai bine utilizat cu un smartphone Samsung.
  • Huawei Watch 2 este un design de bază, dar acoperă foarte bine elementele de bază și vine cu urmărirea în profunzime a fitnessului. O alternativă excelentă la ceasurile sportive mai scumpe.
  • Fitbit Ionic este un smartwatch universal și cel mai bun din gama de produse Fitbit. Built-in GPS, multi-sport de urmărire și muzică de stocare (300 de melodii) face acest smartwatch mare pentru amatorii de fitness.
  • Samsung Gear Sport este un ceas GPS scump, dar cel mai bun de la Samsung și un dispozitiv universal excelent. Perfect pentru alergători, dar dacă aveți nevoie de un smartwatch doar pentru alergare, există opțiuni mai ieftine.
Nou
Garmin MARQ Captain Modern Tool Watch
38 399 lei
are oferte # 010-02006-07
Aici poți compara prețuri la Garmin MARQ Captain ..
Nou
Garmin MARQ Adventurer Modern Tool Watch
36 501 lei
are oferte # 010-02006-27
Aici poți compara prețuri la Garmin MARQ Adventur..
Nou
Garmin MARQ Aviator Performance Edition
33 499 lei
are oferte # 010-02567-11
Aici poți compara prețuri la Garmin MARQ Aviator ..
Nou
Garmin MARQ Athlete Modern Tool Watch
31 199 lei
are oferte # 010-02006-16
Aici poți compara prețuri la Garmin MARQ Athlete ..
Nou
Garmin Descent Mk2i Titanium Carbon Grey DLC with Black Band
30 999 lei
are oferte # 010-02132-11
Aici poți compara prețuri la Garmin Descent Mk2i ..
Nou
Garmin Descent Mk2 Stainless Steel with Black Band
27 499 lei
are oferte # 010-02132-10
Aici poți compara prețuri la Garmin Descent Mk2 S..
Nou
Garmin fenix 7X - Sapphire Solar Edition Carbon Gray DLC Titanium with Titanium Band
25 199 lei
are oferte # 010-02541-27
Aici poți compara prețuri la Garmin fenix 7X Sapp..
Nou
Garmin quatix 6X Solar Titanium with Titanium Band
24 499 lei
are oferte # 010-02157-31
Aici poți compara prețuri la Garmin quatix 6X Sol..
Nou
Garmin fenix 7 - Sapphire Solar Carbon Gray DLC Titanium with Titanium Band
24 199 lei
are oferte # 010-02540-39
Aici poți compara prețuri la Garmin fenix 7 - Sap..
Nou
Garmin fenix 7X - Sapphire Solar Edition Titanium with Chestnut Leather Band
23 199 lei
are oferte # 010-02541-19
Aici poți compara prețuri la Garmin fenix 7X Sapp..
Afişare 1 - 10 din 539 (54 pagini)