Telefoane Apple iPhone 13

Recenzie Apple iPhone 13

#Content

  1. Pro şi Contra
  2. Caracteristici
  3. Scurtă recenzie
  4. Data lansării și prețul
  5. Complect
  6. FAQ

Pro şi Contra
Apple iPhone 13

Apple iPhone 13 nu este un schimbător de jocuri, dar este o iterație importantă care oferă o durată de viață mai bună a bateriei, un procesor mai bun și o configurație mai bună a camerei decât orice iPhone care a apărut înainte. Dacă sunteți în căutarea unui smartphone rapid și productiv și nu aveți nevoie de funcțiile suplimentare ale modelului mai scump Pro, aceasta este o alegere excelentă.

Pro

Baterie Mare
Optimizat A15 Bionic
Camere îmbunătățite

Contra

Încă nu are 120 Hz
Ceramic Shield doar pe ecran
Nu acceptă Always On Display

Apple iPhone 13 all colors

Specificaţii

Apple iPhone 13

Greutate: 174g
Dimensiuni: 146.7 x 71.5 x 7.7mm
Ecran: 6.1 inch
Rezoluţie: 2532 x 1170
CPU: A15 Bionic
RAM: 4GB
Storage: 128GB, 256GB, 512GB
Camera Principala: 12MP + 12MP
Selfie: 12MP
Baterie: 3,240 mAh
Încărcare cablu: 20W
Încărcător fără fir: 15W
Protecție: IP68

La conținut

Scurtă recenzie Apple iPhone 13

iPhone 13 nu aduce un număr mare de funcții noi, dar îmbunătățește iPhone 12 câteva zone - în principal în ceea ce privește durata de viață a bateriei, puterea, afișajul și camerele foto - ceea ce îl face unul dintre cele mai impresionante telefoane complete pe care le-am văzut de la Apple.

Pe hârtie, ați fi greu să găsiți un motiv pentru care Apple nu a numit acest telefon iPhone 12S. Designul este practic același, specificațiile nu sunt foarte diferite și nu există multe caracteristici noi care să atragă atenția. Cu toate acestea, totul pe iPhone 13 se simte mai bine decât înainte, iar unele elemente sunt semnificativ mai bune.

Punctul culminant al iPhone 13 este durata de viață a bateriei. Înainte, iPhone-urile nu erau sinonime cu durata lungă de viață a bateriei, dar este greu să-ți scoți iPhone-ul 13 din funcțiune pentru o zi întreagă.

Apple a făcut-o în sfârșit în ceea ce privește durata de viață a bateriei, iar acum este mult mai bună decât versiunile anterioare ale iPhone.

Între timp, noul chipset A15 Bionic de la iPhone 13 este incredibil de puternic și, combinat cu 4 GB de RAM, este capabil să ruleze rapid și eficient multe aplicații și sarcini.

Noua cameră duală iPhone 13 îmbunătățește claritatea imaginii, în timp ce introducerea Sensor Shift (OIS), o tehnologie proprie de stabilizare optică a imaginii, disponibilă anterior doar pe telefoanele Apple Pro Max, face o mare diferență pentru cei care doresc să înregistreze rapid fără pierderea subiectului neclar.

Chiar și ecranul de pe iPhone 13 se simte mai bine decât ceea ce am văzut pe iPhone-urile „standard” anterioare și asta face o mare diferență dacă faceți upgrade de la un iPhone XS sau mai vechi. Tehnologia OLED de aici oferă o imagine mai luminoasă decât oricând, iar calitatea imaginii este fantastică.

Totuși, o dezamăgire este că Apple nu a inclus o rată de reîmprospătare de 120 Hz pe iPhone 13, așa că nu beneficiați de experiența netedă pe care o aveți pe iPhone 13 Pro sau iPhone 13 Pro Max.

Ca întotdeauna, noul iPhone de la Apple vă va costa scump: iPhone 13 începe de la 799 USD în SUA, trebuie să adăugăm cu cel puțin 20% mai mult. Dar merită remarcat faptul că anul acesta veți primi 128 GB de spațiu de stocare în modelul de bază, nu în iPhone 12.

La prima vedere, iPhone 13 poate să nu pară un pas înainte pentru Apple, cu durata de viață a bateriei, performanțe, ecran și cameră îmbunătățite - dar totul se adaugă la un upgrade demn pentru cei care folosesc un iPhone mai vechi sau caut să faceți upgrade de la Android.

Data lansării și Prețul Apple iPhone 13

Preț: $799 pentru 128GB
Data lansării: Septembrie 24, 2021

Complect Apple iPhone 13

iPhone cu iOS 15
USB-C to Lightning Cable
Documentație


Apple iPhone 13 complect


FAQ

#Apple iPhone 13

Da, ecran Apple iPhone 13 acceptă Dolby Vision, HDR10 și HLG.

Apple nu specifica ce fel de sticla este instalata pe spatele smartphone-ului, dar cu siguranta nu este protejata de tehnologia Ceramic Shield.

Pe lângă lipsa suportului pentru 120Hz, luminozitatea de vârf a afișajului este, de asemenea, mai mică, 800 nits față de 1.000.

Apple iPhone 13 acceptă 1 cartelă SIM fizică + e-sim. De asemenea, sunt disponibile modele cu 2 sim carduri fizice, orientate spre piata chineza, dar sunt disponibile la vanzare si in Moldova. Acestea sunt etichetate în nume ca Dual, Dual Sim sau DS.

Chipsetul a fost foarte schimbat, precum și camerele îmbunătățite. Baterie îmbunătățită. Designul nu a suferit modificări semnificative.

CREDIT 0%
Apple iPhone 13 512GB (toate versiuni)
de la 16 399 lei
are oferte26 # iPhone 13 512GB
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 13 512G..
CREDIT 0%
Apple iPhone 13 256GB (toate versiuni)
de la 14 899 lei
are oferte82 # iPhone 13 256GB
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 13 256G..
CREDIT 0%
Apple iPhone 13 128GB (toate versiuni)
de la 12 499 lei
are oferte147 # iPhone 13 128GB
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 13 128G..
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

COMODIO face diferența. Mai multe motive pentru a cumpăra și a economisi cu noi.

De ce COMODIO?

Iată câteva motive întemeiate:

✅ Compararea preturilor 🇲🇩 magazinelor din Moldova
✅ În rate 👌 fără avans
✅ Comandă rapidă 🚀 cumpără cu 1 click
✅ Magazine 🛍 toate magazine de încredere
✅ Cel mai bun preț 🥇 întotdeauna pe primul loc

Comod

La calculator, tabletă sau smartphone, oriunde.

Dispozitive de vizualizare COMODIO

Simplu

Prețuri din toate magazine într-un singur loc.

Comparați și căutați prețuri ieftine pe COMODIO

Disclaimer: Informațiile furnizate pe COMODIO.com au doar scop informativ și nu reprezintă o ofertă publică. Costul, condiția de vânzare și livrare, trebuie discutate cu vânzătorul. Imaginile produselor, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Condițiile detaliate pentru achiziționarea în credit sau împrumuturi, trebui specificate pe site-ul vânzătorului sau al instituțiilor financiare partenere. Mărcile comerciale afișate pe site sunt proprietatea proprietarilor respectivi.