Telefoane Apple iPhone 13 Pro

Recenzie Apple iPhone 13 Pro

#Content

  1. Pro şi Contra
  2. Caracteristici
  3. Scurtă recenzie
  4. Data lansării și prețul
  5. Complect
  6. FAQ

Pro şi Contra
Apple iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro este unul dintre cele mai bune smartphone-uri din 2021, chiar dacă capacitățile sale nu sunt suficiente pentru a justifica un upgrade în comparație cu 12 Pro. Durata de viață a bateriei este cea mai bună pe care am văzut-o în Pro iPhone-ul Apple și, de asemenea, obțineți performanțe de top, un kit de cameră excelent și, în final, un ecran de 120 Hz. Deși niciuna dintre actualizările pentru 2021 nu este uriașă pe cont propriu, în mod colectiv oferă o experiență fantastică pentru smartphone.

Pro

Baterie Mare
Ecran 120 Hz
Interesant mod macro

Contra

Designul nu sa schimbat
Cost ridicat
4k ProRes limitat la 128GB

Apple iPhone 13 Pro caracteristici

Caracteristici

Apple iPhone 13 Pro

Greutate: 204g
Dimensiuni: 146.7 x 71.5 x 7.65mm
Ecran: 6.1 inch
Rezoluţie: 2532 x 1170
CPU: A15 Bionic
RAM: 6GB
Storage: 128GB, 256GB, 512GB, 1TB
Camera Principala: 3 X 12MP
Selfie: 12MP
Baterie: 3,095 mAh
Încărcare cablu: 20W
Încărcare fără fir: 15W
Protecție: IP68

La conținut

Scurtă recenzie Apple iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro nu este telefonul de top al Apple chiar acum, dar oferă o experiență fantastică, cu una dintre cele mai bune perioade de viață a bateriei pe care le-am văzut vreodată într-un iPhone și una dintre cele mai bune specificații pe care le-am văzut vreodată pe orice telefon, care, împreună cu câteva îmbunătățiri, îl transformă în ansamblu, un smartphone exemplar.

iPhone 13 Pro Max poate fi o opțiune pentru cei care caută cele mai bune dintre cele mai bune de la Apple, dar o mulțime din ceea ce face acest smartphone excelent este disponibil și aici la un preț ușor mai mic. Dacă aveți deja un iPhone, este probabil ca iPhone 13 Pro să fie un upgrade mare – cu excepția cazului în care dețineți în prezent iPhone 12 Pro sau Pro Max - cu îmbunătățiri în aproape toate funcțiile.

O excepție este designul, care rămâne același cu iPhone 12 Pro. Panoul din spate al telefonului are un finisaj mat și margini din oțel inoxidabil, ceea ce conferă telefonului o clasă premium adecvată.

Noul chipset A15 Bionic asociat cu 6 GB RAM oferă o putere mai mult decât suficientă pentru a rula chiar și cele mai solicitante aplicații pe care le veți găsi în Apple App Store, în timp ce cantitatea minimă de memorie a telefonului este de 128 GB, iar pentru cei care au nevoie de mult spațiu, există opțiuni de până la 1 TB.

iPhone 13 Pro oferă, de asemenea, capabilități fantastice ale camerei cu un set versatil de camere care se pot ocupa cu ușurință atât de fotografierea de zi, cât și de noapte. Teleobiectivul și camerele macro vă permit, de asemenea, să fotografiați la o varietate de distanțe.

Durata de viață a bateriei este una dintre cele mai mari îmbunătățiri și am constatat că iPhone 13 Pro este capabil să funcționeze toată ziua, indiferent de ceea ce facem. Nu va dura atât timp cât iPhone 13 Pro Max, dar va dura mai mult decât orice iPhone pe care l-ați folosit înainte.

Astfel, iPhone 13 Pro este un smartphone surprinzător de bun, dar la fel sunt și toate telefoanele iPhone 13, iar dacă bugetul dvs. nu se încadrează în Pro, "standardul" iPhone 13 nu este doar o parte din caracteristicile și funcțiile sale lipsesc, deci este posibil să descoperiți că un telefon mai ieftin este potrivit pentru dvs. bine.

Dar dacă tot ceea ce oferă iPhone 13 Pro ți – a întors capul – un ecran de 120 Hz, camere îmbunătățite și puțin mai multă memorie RAM sau memorie-atunci acesta poate fi cel mai bun iPhone pentru tine, mai ales dacă nu vrei sau ai nevoie de o dimensiune mai mare a ecranului iPhone 13 Pro Max.

Data lansării și Prețul Apple iPhone 13 Pro

Preț: $999 за 128GB
Data lansării: Septembrie 24, 2021

Complect Apple iPhone 13 Pro

iPhone cu iOS 15
USB-C to Lightning Cable
Documentație


Apple iPhone 13 ce are in complect


FAQ

#Apple iPhone 13 Pro

Da, ecran Apple iPhone 13 Pro acceptă Dolby Vision, HDR10 și HLG.

Apple nu specifica ce fel de sticla este instalata pe spatele smartphone-ului, dar cu siguranta nu este protejata de tehnologia Ceramic Shield.

Apple iPhone 13 Pro acceptă 1 cartelă SIM fizică + e-sim. De asemenea, sunt disponibile modele cu 2 sim carduri fizice, orientate spre piata chineza, dar sunt disponibile la vanzare si in Moldova. Acestea sunt etichetate în nume ca Dual, Dual Sim sau DS.

Chipsetul a fost foarte schimbat, precum și camerele îmbunătățite. Baterie îmbunătățită. Designul nu a suferit modificări semnificative.

CREDIT 0%
Apple iPhone 13 Pro 1TB (toate versiuni)
de la 24 428 lei
are oferte18 # iPhone 13 Pro 1TB
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 13 Pro ..
CREDIT 0%
Apple iPhone 13 Pro 512GB (toate versiuni)
de la 21 649 lei
are oferte12 # iPhone 13 Pro 512GB
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 13 Pro ..
CREDIT 0%
Apple iPhone 13 Pro 256GB (toate versiuni)
de la 21 499 lei
are oferte23 # iPhone 13 Pro 256GB
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 13 Pro ..
CREDIT 0%
Apple iPhone 13 Pro 128GB (toate versiuni)
de la 19 499 lei
are oferte27 # iPhone 13 Pro 128GB
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 13 Pro ..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

COMODIO face diferența. Mai multe motive pentru a cumpăra și a economisi cu noi.

De ce COMODIO?

Iată câteva motive întemeiate:

✅ Compararea preturilor 🇲🇩 magazinelor din Moldova
✅ În rate 👌 fără avans
✅ Comandă rapidă 🚀 cumpără cu 1 click
✅ Magazine 🛍 toate magazine de încredere
✅ Cel mai bun preț 🥇 întotdeauna pe primul loc

Comod

La calculator, tabletă sau smartphone, oriunde.

Dispozitive de vizualizare COMODIO

Simplu

Prețuri din toate magazine într-un singur loc.

Comparați și căutați prețuri ieftine pe COMODIO

Disclaimer: Informațiile furnizate pe COMODIO.com au doar scop informativ și nu reprezintă o ofertă publică. Costul, condiția de vânzare și livrare, trebuie discutate cu vânzătorul. Imaginile produselor, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Condițiile detaliate pentru achiziționarea în credit sau împrumuturi, trebui specificate pe site-ul vânzătorului sau al instituțiilor financiare partenere. Mărcile comerciale afișate pe site sunt proprietatea proprietarilor respectivi.