Telefoane Apple iPhone 14

Recenzie Apple iPhone 14

#Content

  1. Pro şi Contra
  2. Caracteristici
  3. Scurtă recenzie
  4. Data lansării și prețul
  5. Complect
  6. FAQ

Pro şi Contra
Apple iPhone 14

Apple iPhone 14 este un smartphone puternic cu procesorul de anul trecut, dar încă rapid, ecran frumos și camere îmbunătățite. Aceste inovații sunt greu de comparat cu iPhone 14 Pro, dar în acest fel poți economisi mulți bani. Dacă nu sunteți în căutarea unui ecran mare cu un buget redus (citiți recenzia Noul iPhone 14 Plus pentru asta), acest iPhone 14 este o alegere bună, de departe, cu câteva funcții de nouă generație foarte interesante pe care sperăm să nu le folosiți niciodată.

Pro

Camere îmbunătățite
Comunicații prin satelit
Detectarea căderilor și accidentelor

Contra

Încă nu are 120 Hz
Procesorul de anul trecut
Ecranul de anul trecut

Apple iPhone 14 toate versiuni

Specificaţii

Apple iPhone 14

Greutate: 172g
Dimensiuni: 146.7 x 71.5 x 7.8mm
Ecran: 6.1 inch
Rezoluţie: 2532 x 1170
Chip: A15 Bionic
RAM: 6GB
Memorie: 128GB, 256GB, 512GB
Camera: 12MP + 12MP
Selfie: 12MP
Baterie: 3,279 mAh
Încărcare cablu: 20W
Încărcător fără fir: 15W
Protecție: IP68

La conținut

Scurtă recenzie Apple iPhone 14

Este puțin greu să fii entuziasmat de un iPhone care are designul de anul trecut, ecranul de anul trecut și procesorul de anul trecut, dar singur, noul iPhone 14 de la Apple arată ca un smartphone al naibii de bun.

Deși iPhone 14 seamănă mult cu iPhone 13, există o mulțime de actualizări sub capotă care promit să îmbunătățească experiența generală.

Camerele duble din spate ale telefonului - 12 MP lățime și 12 MP ultrawide - dispun de noi senzori, în timp ce camera TrueDepth de 12 MP absoarbe mai multă lumină și acum poate focaliza automat.

Toate lentilele sunt acceptate de noul motor fotonic al Apple („fotonic” se referă la manipularea fotonilor sau a particulelor de lumină. În sens practic, aceasta este o modificare a procesului de imagistică Apple, care acum aplică motorul neuronal Deep Fusion procesarea imaginilor la imagini necomprimate (mai degrabă decât comprimate, așa cum se făcea înainte).

Există încă un ecran superb Super Retina XDR OLED, dar dacă nu sunteți fan al acestui model, puteți opta pentru 14 Pro sau Pro Max, care stăpânesc noul Dynamic Display de la Apple, împreună cu Adaptive Refresh Rate și Always Tehnologia On Display.

De asemenea, Apple a luat decizia de a păstra iPhone 14 și 14 Plus pe procesorul de anul trecut. Desigur, acesta nu este același A15 Bionic care a lansat anul trecut iPhone 13 și 13 mini. În loc de un GPU quad-core, acest A15 Bionic dispune de un GPU cu 5 nuclee. Este în esență același cip care a fost pe iPhone 13 Pro și 13 Pro Max de anul trecut și ar trebui să promite performanțe îmbunătățite față de cip iPhone 13.

Deși nimic nu s-a schimbat, există câteva funcții noi interesante (deși greu de testat), cum ar fi detectarea căderilor și a accidentelor; telefonul dvs. va ști dacă ați fost implicat într-un accident de mașină și va alerta automat serviciile de urgență și persoanele de contact cheie. De asemenea, iPhone 14 poate folosi acum satelitul pentru a comunica cu serviciile de urgență - care este disponibil numai în anumite țări.

Sunt alte upgrade-uri majore sub capotă, inclusiv un nou sistem de disipare a căldurii care va ajuta telefonul să regleze mai bine temperaturile și să funcționeze mai eficient (acest telefon are o durată de viață mai bună a bateriei decât iPhone 13). Apple mai susține că acest iPhone este mai ușor de reparat decât modelele anterioare, deoarece, printre altele, sticla din spate poate fi acum înlocuită fără a fi nevoie să schimbi întregul corp.

Complect Apple iPhone 14

iPhone с iOS 16
USB-C to Lightning Cable
Documentație


Apple iPhone 14 complect


Data lansării și Prețul Apple iPhone 14

Preț: $799 pentru 128GB
Data lansării: Septembrie 16, 2022

FAQ

#Apple iPhone 14

În ciuda faptului că nu a suferit modificări de design, carcasele de la iPhone 13 nu se potrivesc cu iPhone 14.

Apple nu precizează ce fel de sticlă este instalată pe spatele smartphone-ului, dar cu siguranță nu este protejată de tehnologia Ceramic Shield.

În iPhone 14 este instalat procesorul A15 Bionic de anul trecut cu adăugarea a 1 nucleu grafic suplimentar, ceea ce a făcut posibilă creșterea puterii grafice cu 80% în testele sintetice.

Datorită tehnologiei Photonic Engine și a senzorilor mai mari, smartphone-ul a îmbunătățit capacitățile de fotografiere nocturnă în condiții de lumină slabă. S-a adăugat modul de acțiune de stabilizare avansată, care oferă o înregistrări foarte fluide atunci când înregistrați videoclipuri în scene dinamice. În plus, camera frontală are autofocus.

Da, operatorii de telefonie mobilă populari din Moldova - Moldcell și Orange suportă deja tehnologia e-sim.

Credit 0%
Apple iPhone 14 512GB (toate versiuni)
19 499 lei
are oferte68 # iPhone 14 512GB
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 14 512G..
Credit 0%
Apple iPhone 14 256GB (toate versiuni)
17 199 lei
are oferte146 # iPhone 14 256GB
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 14 256G..
Credit 0%
Apple iPhone 14 128GB (toate versiuni)
13 499 lei
are oferte204 # iPhone 14 128GB
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 14 128G..
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

COMODIO face diferența. Mai multe motive pentru a cumpăra și a economisi cu noi.

De ce COMODIO?

Iată câteva motive întemeiate:

✅ Compararea preturilor 🇲🇩 magazinelor din Moldova
✅ În rate 👌 fără avans
✅ Comandă rapidă 🚀 cumpără cu 1 click
✅ Magazine 🛍 toate magazine de încredere
✅ Cel mai bun preț 🥇 întotdeauna pe primul loc

Comod

La calculator, tabletă sau smartphone, oriunde.

Dispozitive de vizualizare COMODIO

Simplu

Prețuri din toate magazine într-un singur loc.

Comparați și căutați prețuri ieftine pe COMODIO

Disclaimer: Informațiile furnizate pe comodio.com au doar scop informativ și nu reprezintă o ofertă publică. Condiția de vânzare, precum și costul de livrare, trebuie discutate cu vânzătorul. Verificați сonținutul ambalajului și compatibilitatea produselor cu vânzătorul sau producătorul. Imaginile produselor, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Costul și disponibilitatea produselor, fiind informații publice și deschise, nu pot face obiectul controlului judiciar și pot fi modificate fără notificare prealabilă. Mărcile comerciale afișate pe site sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Condițiile detaliate pentru achiziționarea în credit sau împrumuturi, costul integral al împrumutului, precum și alte condiții de credit ar trebui specificate pe site-ul vânzătorului sau al instituțiilor financiare partenere.