Telefoane Apple iPhone 14 Pro Max

Recenzie Apple iPhone 14 Pro Max

#Content

  1. Pro şi Contra
  2. Caracteristici
  3. Scurtă recenzie
  4. Data lansării și prețul
  5. Complect
  6. FAQ

Pro şi Contra
Apple iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Pro Max este cu adevărat cel mai bun lucru din lumea iPhone de astăzi. Are cel mai bun design, cel mai mare ecran, cele mai bune camere și cel mai inteligent afișaj. Veți plăti pentru toate acestea, dar dacă sunteți hotărât să obțineți un iPhone și doriți dispozitivul suprem, acesta este telefonul pentru dvs. Dacă puteți trăi cu un afișaj puțin mai mic și doriți să cântăriți mai puțin în buzunar, s-ar putea să vă recomandăm iPhone 14 Pro, mai compact, de 6,1 inchi.

Pro

Dynamic Island
Camera 48MP
Always-on

Contra

Doar 3x zoom
Preț mare
Baterie mai slabă decât 13 Pro Max

Apple iPhone 14 Pro Max all toate versiuni

Specificaţii

Apple iPhone 14 Pro Max

Greutate: 240g
Dimensiuni: 160.7 x 77.6 x 7.9 mm
Ecran: 6.7 inch
Rezoluţie: 1,290 x 2,796
Chip: A16 Bionic
RAM: 6GB
Memorie: 128GB, 256GB, 512GB, 1TB
Camera (MP): 48, 12, 12
Selfie (MP): 12
Baterie: 4,323 mAh
Încărcare cablu: 20W
Încărcător fără fir: 15W
Protecție: IP68

La conținut

Scurtă recenzie Apple iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Pro Max este favoritul clar și cu o marjă largă. Nu este vorba doar de afișajul mai mare de 6,7 inchi sau de capacitatea de a prelungi durata de viață a bateriei, cumpărătorii actuali de iPhone par să-și dorească toate funcțiile care vin cu telefonul premium Apple.

Și vestea bună: este iPhone-ul perfect.

Nu este mai puternic decât iPhone 14 Pro identic, dar mai mic de 6,1 inchi, dar vizibil mai puternic decât noul iPhone 14 și fratele său mai mare, iPhone 14 Plus de 6,7 inchi.

Pentru prima dată după mult timp, Apple a decis să folosească cel mai bun, cel mai rapid și, probabil, cel mai eficient siliciu al său în doar jumătate din noile sale telefoane. iPhone 14 și 14 Plus primesc chipul A15 Bionic utilizat în iPhone 13 Pro și 13 Pro Max (are un nucleu grafic mai mult decât A15 Bionic în iPhone 13 standard), în timp ce iPhone 14 Pro și 14 Pro Max primesc un Proces nou-nouț 4nm A16 Bionic.

899 USD pentru un iPhone 14 Plus de 6,7 inchi poate suna bine pe hârtie, dar se pare că consumatorii vor fi bucuroși să plătească 1.099 USD pentru un iPhone 14 Pro Max cu funcții complete - ceea ce ei consideră a fi cel mai bun iPhone, chiar și în aceste condiții strâmte. spații.între timp.

Cu toate acestea, dacă vorbim de cost, iPhone 14 Pro Max are performanță ridicată, un ecran cu adevărat luminos, care poate ajunge acum la 2000 de nit și o nouă funcție de afișare de 1 Hz cu putere redusă, care este disponibilă doar pentru vizualizare rapidă.

Despre ce vor vorbi oamenii este noua insulă dinamică. Numără-ne printre cei care au fost complet surprinși de soluția neobișnuită de la Apple pentru notch, o „insulă” de afișaj flexibil care plutește la doar câțiva milimetri de marginea de sus a ecranului.

Această insulă conține încă camera frontală (actualizată cu autofocus) și senzori pentru măsurarea 3D ca parte a Face ID, dar unele tehnologii, cum ar fi senzorul de proximitate, sunt acum ascunse în spatele afișajului. Ceea ce a mai rămas este de fapt o pereche de decupaje - una în formă de pastilă și alta circulară - dar cu o mică zonă activă a ecranului între ele.

În general, arată ca un cilindru mai mic și poate apărea complet negru atunci când nu este activ cu vreo animație sau notificare. Cu toate acestea, are capacitatea remarcabilă de a se transforma pe baza activității de pe ecran și a gesturilor.

Data lansării și prețul Apple iPhone 14 Pro

Preț: $1 099 pentru 128GB
Data lansării: 16 Septembrie, 2022

Complect Apple iPhone 14 Pro Max

iPhone cu iOS 16
USB-C to Lightning Cable
Documentație


Apple iPhone 14 Pro Max complect si cutie


FAQ

#Apple iPhone 14 Pro Max

Puteți compara cele mai recente prețuri pentru iPhone 14 Pro Max atât pentru fiecare separat, cât și pentru toate versiunile.

iPhone 14 Pro Max va fi disponibil din 16 septembrie 2022.

Credem că merită să faceți upgrade la iPhone 14 Pro Max, noile funcții sunt suficiente pentru a vă simți ca un upgrade.

Apple nu specifică ce fel de sticlă este instalată pe spatele smartphone-ului, dar cu siguranță nu este protejată de tehnologia Ceramic Shield.

iPhone 14 Pro Max are un nou procesor A16 Bionic, spre deosebire de iPhone 14 sau iPhone 14 Plus, care au A15 Bionic de anul trecut.

Cameră triplă avansată cu senzor de 48 MP. Ultra-larg cu capacitate macro. Bliț cu control al puterii. Cameră frontală cu autofocus.

Da, operatorii de telefonie mobilă populari din Moldova - Moldcell și Orange acceptă deja tehnologia e-sim.

CREDIT 0%
Apple iPhone 14 Pro Max 1TB (toate versiuni)
de la 29 999 lei
are oferte42 # iPhone 14 Pro Max 1TB
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 14 Pro ..
CREDIT 0%
Apple iPhone 14 Pro Max 512GB (toate versiuni)
de la 27 199 lei
are oferte77 # iPhone 14 Pro Max 512GB
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 14 Pro ..
CREDIT 0%
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB (toate versiuni)
de la 24 199 lei
are oferte71 # iPhone 14 Pro Max 256GB
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 14 Pro ..
CREDIT 0%
Apple iPhone 14 Pro Max 128GB (toate versiuni)
de la 22 399 lei
are oferte72 # iPhone 14 Pro Max 128GB
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 14 Pro ..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

COMODIO face diferența. Mai multe motive pentru a cumpăra și a economisi cu noi.

De ce COMODIO?

Iată câteva motive întemeiate:

✅ Compararea preturilor 🇲🇩 magazinelor din Moldova
✅ În rate 👌 fără avans
✅ Comandă rapidă 🚀 cumpără cu 1 click
✅ Magazine 🛍 toate magazine de încredere
✅ Cel mai bun preț 🥇 întotdeauna pe primul loc

Comod

La calculator, tabletă sau smartphone, oriunde.

Dispozitive de vizualizare COMODIO

Simplu

Prețuri din toate magazine într-un singur loc.

Comparați și căutați prețuri ieftine pe COMODIO

Disclaimer: Informațiile furnizate pe COMODIO.com au doar scop informativ și nu reprezintă o ofertă publică. Condiția de vânzare, precum și costul de livrare, trebuie discutate cu vânzătorul. Verificați сonținutul ambalajului și compatibilitatea produselor cu vânzătorul sau producătorul. Imaginile produselor, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Costul și disponibilitatea produselor, fiind informații publice și deschise, nu pot face obiectul controlului judiciar și pot fi modificate fără notificare prealabilă. Mărcile comerciale afișate pe site sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Condițiile detaliate pentru achiziționarea în credit sau împrumuturi, costul integral al împrumutului, precum și alte condiții de credit ar trebui specificate pe site-ul vânzătorului sau al instituțiilor financiare partenere.