Telefoane Apple iPhone 14 Pro

Recenzie Apple iPhone 14 Pro

#Content

  1. Pro şi Contra
  2. Caracteristici
  3. Scurtă recenzie
  4. Data lansării și prețul
  5. Complect
  6. FAQ

Pro şi Contra
Apple iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro este cea mai bună tehnologie de la Apple. Dispozitivul de 6,1 inchi nu este prea mare, iar partea frontală a fost reproiectată cu un nou Dynamic Island și un superb afișaj Always On. Menține avantajul de performanță sau concurează cu cipul A16 Bionic, mai rapid și mai eficient, iar suita de camere actualizată ar trebui să satisfacă toți fotografi, cu excepția celor mai pretențioși fotografi mobili. Cu toate acestea, dacă doriți cel mai mare ecran iPhone disponibil, împreună cu performanța acestui telefon, ar trebui să mergeți cu iPhone 14 Pro Max, mai scump, de 6,7 inci.

Плюсы

Dynamic Island
Camera 48MP
Afișaj Always-On

Минусы

Doar 3x zoom
Preț mare
Design vechi

Apple iPhone 14 Plus toate culorile

Specificaţii

Apple iPhone 14 Pro

Greutate: 206g
Dimensiuni: 147.5 x 71.5 x 7.9 mm
Ecran: 6.1 inch
Rezoluţie: 1,179 x 2,556
Chip: A16 Bionic
RAM: 6GB
Memorie: 128GB, 256GB, 512GB, 1TB
Camera (MP): 48, 12, 12
Selfie (MP): 12
Baterie: 3,200 mAh
Încărcare cablu: 20W
Încărcător fără fir: 15W
Protecție: IP68

La conținut

Scurtă recenzie Apple iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro este în esență același cu Pro Max, cu excepția dimensiunii și a duratei de viață a bateriei. Aici se aplică aproape toate caracteristicile și, de fapt, performanța corespunzătoare. Acest telefon este puțin mai ieftin și mai bun de buzunar.

În multe privințe, iPhone 14 Pro este cel mai bun iPhone de până acum. Are o mulțime de funcții noi și este primul iPhone (împreună cu Pro Max) în cinci ani fără crestătură (are ceva nou!), precum și un afișaj mereu activ, un ecran îmbunătățit cu rată de reîmprospătare adaptivă, și colectarea pixelilor pentru fotografie. în cele din urmă, a adus seria iPhone 14 Pro în conformitate cu concurenții Android.

Fără îndoială, unele dintre acestea par că Apple se joacă de punere din urmă, dar suntem siguri că Apple nu vede acest lucru în acest fel - și poate că nu ar trebui. Apple adaugă funcții la gama sa de iPhone atunci când simte că sunt gata și vor servi cel mai bine utilizatorilor. Este demn de remarcat faptul că Apple nu îl transformă în 11 pentru majoritatea acestor funcții. Avem mai multe opțiuni de zoom pe camere, dar nu mai multă gamă de zoom. Avem fuziunea pixelilor, dar cu patru pixeli pe pixel mare în loc de, să zicem, nouă, ca în Samsung Galaxy S22 Ultra.

Există domenii, cum ar fi capacitatea de scalare, în care ne doream cu adevărat mai mult; și altele, precum senzorul de 48 MP de pe camera principală, unde am spune că Apple a făcut alegerea corectă.

Cu toate acestea, iPhone 14 Pro nu este lipsit de inovații noi. În primul rând, există decizia oarecum riscantă de a renunța la sloturile SIM de pe toate dispozitivele iPhone 14 din SUA și de a utiliza eSIM în schimb.

Considerăm noua Insulă Dynamică cea mai mare inovație de până acum. Este o modalitate inteligentă de a renunța la crestătura TrueDepth prezentată pe iPhone X, păstrând în același timp o mare parte din tehnologia care a făcut Face ID, selfie-urile și realitatea augmentată frontală atât de eficiente.

O combinație de hardware și software, Dynamic Island plutește la câțiva milimetri de marginea de sus, este sensibil la atingere și uimitor de interschimbabil. Privind cum se transformă atunci când, de exemplu, primește un apel, s-ar putea să te uiți de două ori și să te întrebi „Cum a făcut Apple asta?”.

În general, acesta este următorul iPhone grozav. Arată foarte familiar și, în același timp, datorită noii tehnologii de ecran cu luminozitate incredibilă și, în sfârșit, afișajului Always On cu o frecvență de 1 Hz (când este treaz, ecranul poate comuta adaptiv de la 10 Hz la 120 Hz) este complet nou.

Fotografia este de top, chiar dacă Apple încă refuză să ne ofere un zoom optic de peste 3x.

Performanța cu procesorul A16 Bionic este fluidă și rapidă; iar durata de viață a bateriei - datorită unui procesor mult mai eficient - pare să fie suficientă pentru o zi întreagă de muncă.

Data lansării și prețul Apple iPhone 14 Pro

Preț: $999 pentru 128GB
Data lansării: 16 Septembrie, 2022

Complect Apple iPhone 14 Pro

iPhone cu iOS 16
USB-C to Lightning Cable
Documentație


Apple iPhone 14 Pro complect


FAQ

#Apple iPhone 14 Pro

Puteți compara cele mai recente prețuri pentru iPhone 14 Pro atât pentru fiecare separat, cât și pentru toate versiunile.

iPhone 14 Pro va fi disponibil din 16 septembrie 2022.

Credem că merită să faceți upgrade la iPhone 14 Pro, noile funcții sunt suficiente pentru a vă simți ca un upgrade.

Apple nu specifică ce fel de sticlă este instalată pe spatele smartphone-ului, dar cu siguranță nu este protejată de tehnologia Ceramic Shield.

iPhone 14 Pro are un nou procesor A16 Bionic, spre deosebire de iPhone 14 sau iPhone 14 Plus, care au A15 Bionic de anul trecut.

Cameră triplă avansată cu senzor de 48 MP. Ultra-larg cu capacitate macro. Bliț cu control al puterii. Cameră frontală cu autofocus.

Da, operatorii de telefonie mobilă populari din Moldova - Moldcell și Orange acceptă deja tehnologia e-sim.

Credit 0%
Apple iPhone 14 Pro 1TB (toate versiuni)
28 299 lei
are oferte84 # iPhone 14 Pro 1TB
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 14 Pro ..
Credit 0%
Apple iPhone 14 Pro 512GB (toate versiuni)
25 299 lei
are oferte88 # iPhone 14 Pro 512GB
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 14 Pro ..
Credit 0%
Apple iPhone 14 Pro 256GB (toate versiuni)
22 999 lei
are oferte82 # iPhone 14 Pro 256GB
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 14 Pro ..
Credit 0%
Apple iPhone 14 Pro 128GB (toate versiuni)
20 299 lei
are oferte88 # iPhone 14 Pro 128GB
Aici poți compara prețuri la Apple iPhone 14 Pro ..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

COMODIO face diferența. Mai multe motive pentru a cumpăra și a economisi cu noi.

De ce COMODIO?

Iată câteva motive întemeiate:

✅ Compararea preturilor 🇲🇩 magazinelor din Moldova
✅ În rate 👌 fără avans
✅ Comandă rapidă 🚀 cumpără cu 1 click
✅ Magazine 🛍 toate magazine de încredere
✅ Cel mai bun preț 🥇 întotdeauna pe primul loc

Comod

La calculator, tabletă sau smartphone, oriunde.

Dispozitive de vizualizare COMODIO

Simplu

Prețuri din toate magazine într-un singur loc.

Comparați și căutați prețuri ieftine pe COMODIO

Disclaimer: Informațiile furnizate pe COMODIO.com au doar scop informativ și nu reprezintă o ofertă publică. Condiția de vânzare, precum și costul de livrare, trebuie discutate cu vânzătorul. Verificați сonținutul ambalajului și compatibilitatea produselor cu vânzătorul sau producătorul. Imaginile produselor, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Costul și disponibilitatea produselor, fiind informații publice și deschise, nu pot face obiectul controlului judiciar și pot fi modificate fără notificare prealabilă. Mărcile comerciale afișate pe site sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Condițiile detaliate pentru achiziționarea în credit sau împrumuturi, costul integral al împrumutului, precum și alte condiții de credit ar trebui specificate pe site-ul vânzătorului sau al instituțiilor financiare partenere.