Drona Dji Mini 2 (toate versiuni)

(#series)
Drona Dji Mini 2 (toate versiuni)
Disponibil: 3
oferte de parteneri
Dji Producător: Dji
Livrare
indicat in detaliile ofertei
Preţ Recomandat

Aici poți compara prețuri la Dji Mini 2 (toate versiuni) printre numeroasele oferte de magazine online de încredere din Moldova. Alegeți dintre prețuri, rate, evaluări ale magazinului, recenzii și caracteristici ale produsului.

Pentru a cumpara un Dji Mini 2 (toate versiuni) mergeți la magazinul ales pentru a adăuga produsul în coș, clarificați condițiile de livrare, planul de rate și livrarea cu managerul.

Lista de prețuri pentru Dji Mini 2 (toate versiuni) variază și este actualizată zilnic.

Oferte și Prețuri


Actualizare în

Procesate 754285 de oferte


SmadShop
Quadcopter DJI Mini 2 (White/Gray)
10 609 lei
Gorilla
DJI Mini 2
10 799 lei
Cactus
Drona DJI Mini 2
10 999 lei


Disclaimer: Informațiile furnizate pe comodio.com au doar scop informativ. Condiția de vânzare, precum și costul de livrare, trebuie discutate cu vânzătorul. Verificați сonținutul ambalajului și compatibilitatea produselor cu vânzătorul sau producătorul. Imaginile produselor, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Costul și disponibilitatea produselor, fiind informații publice și deschise, nu pot face obiectul controlului judiciar și pot fi modificate fără notificare prealabilă. Mărcile comerciale afișate pe site sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Condițiile detaliate pentru achiziționarea în credit sau împrumuturi, costul integral al împrumutului, precum și alte condiții de credit ar trebui specificate pe site-ul vânzătorului sau al instituțiilor financiare partenere.

Cum să vinzi pe comodio.com?

Înregistrați gratuit

Creați un cont
de partener

Profitați la maximum de vânzări

🤫 Psst... și 1 000 de lei bonus

Creați un cont de partener
Aveti deja cont? Logare!