Ultima actualizare: 21 Iunie, 2023

Comodio.com ajută utilizatorii să aleagă și să cumpere bunuri la cel mai bun preț doar în magazine online de încredere din Moldova. Este important de inteles ca sunt reprezentate doar acele magazine in ale caror activitati profesionale avem incredere. Magazinele online sunt judecate în funcție de modul în care abordează comanda, dacă respectă termenele limită de livrare, cum funcționează centrele lor de servicii etc.

Este important pentru noi să înțelegem cum rezolvă magazinul „problemele” apărute în viața reală pentru a-l recomanda vizitatorilor noștri. În aceste scopuri, înainte de a se conecta și a adăuga, echipa noastră verifică manual fiecare magazin în funcție de următoarele criterii:

1. Produs nou

Articolul la vânzare este nou în ambalajul său original.

2. Garanția produsului

Pentru bunurile vândute - magazinul oferă o garanție oficială, luând în considerare legislația Republicii Moldova. Site-ul magazinului are o garanție clară și ușor de înțeles și o politică de returnare.

Cuponul de garanție, la eliberare, este completat complet cu chitanța și ștampila rotundă "umedă" a vânzătorului.

3. Recenzii ale clienților

Masa critică a recenziilor clienților despre magazin despre particularitățile muncii vânzătorului, despre calitatea reală a produsului, despre proprietățile ascunse ale consumatorilor, ceea ce nu este în descrierea produsului este pozitiv.

4. Metode de plată

Magazinul acceptă toate metodele de plată populare:

5. Detalii despre înregistrarea vânzătorului

Site-ul conține informații de contact și înregistrare ale vânzătorului; Certificat de înregistrare a unei persoane juridice sau a unui antreprenor privat.

6. Feedback

Există un număr de telefon pentru feedback pe site-ul magazinului - este scris în dimensiuni mari și se află într-un loc proeminent. Un plus suplimentar este prezența unui chat online sau a unui buton de apel invers.

7. Livrarea

Termenii și costul livrării bunurilor - scrise într-un limbaj clar și ușor de înțeles.

8. Politica de confidențialitate

Site-ul magazinului are o politică de confidențialitate și metode de utilizare a datelor personale ale clienților.

9. Site

Site-ul, implementat ca magazin online și este un magazin online. Panourile de mesaje și magazinele implementate ca grupuri pe rețelele sociale (Facebook, Vkontakte, Instagram etc.) nu sunt luate în considerare.

9.1 Nume domeniu

Magazinul online nu este găzduit pe un domeniu gratuit.

10. Retur și schimb de mărfuri

Site-ul web al magazinului precizează în mod clar garanțiile privind returnarea mărfurilor sau schimbul acestora.

11. Preț

Prețul indicat pe site este prețul actual și real al produsului, indiferent de modalitatea de plata. Pentru produsele promoționale, termenii și condițiile sunt indicați în mod clar.

12. Produse duplicate

Site-ul nu conține un număr mare de duplicate ale acelorași produse care diferă doar prin linkuri. Un număr mare de duplicate este considerat manipulare, ceea ce duce la suspendarea conexiunii magazinului online până la următoarea corectare și eliminare a duplicatelor.

Un număr mare de duplicate reprezintă mai mult de 50% din numărul total de articole de produs indicate atât pe paginile magazinului, cât și în fișierul Sitemap.

Magazinul dvs. îndeplinește cerințele

Dacă magazinul dvs. îndeplinește cerințele de mai sus, puteți fi sigur că acesta va fi adăugat în viitorul apropiat. În cazul în care doriți să verificați sau să aflați starea, etapa adăugării magazinului dvs. online, contactați managerul corporativ la adresa de e-mail: corporate@comodio.com, folosind orice adresă de e-mail indicată pe site-ul magazinului dvs. online.

Cum pot accelera procesul de adăugare a magazinului meu?

Pentru a accelera procesul de adăugare a produselor dvs., trebuie să vă creați un cont de partener. Parteneri cu un cont de partener activ - primesc o prioritate mai mare pentru adăugarea de produse.